Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump TopicReply to this topicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [OFFICIAL] TIME Fibre Broadband™ v4, 1000 Mbps of rocket science! (TIME)

AmeiN
post Feb 14 2019, 01:53 PM

★★★★★★★
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,281

Joined: Feb 2010
From: ~Starlight~ ★★★★★★★
QUOTE(jimmyoon1994 @ Feb 14 2019, 12:51 PM)
Wow, that's pricey. I don't know if online registration that I can arrange and pick the installation person / team by myself.
*
ikr... that one im not sure..
rc2x
post Feb 14 2019, 03:13 PM

Ask me about my vore fettish
******
Group: Senior Member
Posts: 1,810

Joined: Jun 2008
From: The Grid


QUOTE(AmeiN @ Feb 14 2019, 01:03 AM)
Lol, me kena. Not sure which team la.

Simple drill 1 hole also charge 50..haha doh.gif
*
Kena chop ni. sweat.gif
He also want to drill a hole, I said no need and tell him my route to glue the cable.
SilentVampire
post Feb 14 2019, 03:22 PM

Networking Enthusiast
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,608

Joined: Mar 2007



QUOTE(pherac @ Feb 14 2019, 12:57 AM)
Guys

I have recently just subscribed to TIME fibre 100mbps.
I noticed that I am only getting maximum 30mbps in my room.
I am using TP-Link AC1200 router and it is placed at the living room.

There is a smart TV and a wall in between my room and my router.
Can a WiFi extender solve my problem?
*
I think you are using 2.4GHz? You have to use 5GHz AC. If the 5GHz signal is bad in your room, time to change to another better router.
AmeiN
post Feb 14 2019, 03:41 PM

★★★★★★★
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,281

Joined: Feb 2010
From: ~Starlight~ ★★★★★★★
QUOTE(rc2x @ Feb 14 2019, 03:13 PM)
Kena chop ni.  sweat.gif
He also want to drill a hole, I said no need and tell him my route to glue the cable.
*
no lah, i insisted to drill. dont want him to route through doorway

but, simple drill small hole for 50 really doh.gif lah

btw, did you update your router to eu firmware?

This post has been edited by AmeiN: Feb 14 2019, 03:49 PM
rc2x
post Feb 14 2019, 04:26 PM

Ask me about my vore fettish
******
Group: Senior Member
Posts: 1,810

Joined: Jun 2008
From: The Grid


QUOTE(AmeiN @ Feb 14 2019, 03:41 PM)
no lah, i insisted to drill. dont want him to route through doorway

but, simple drill small hole for 50 really doh.gif lah

btw, did you update your router to eu firmware?
*
I see. Yes I did, but still slow. Keep tp1200 inside box and using asus 86u. Good wifi strength and no dc.
UsernameCopied
post Feb 15 2019, 03:41 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 106

Joined: Dec 2016
Is there a big difference in 100mbps and 500mbps for online gaming?
voncrane
post Feb 15 2019, 07:38 PM

Noir et fier!
*******
Group: Senior Member
Posts: 5,818

Joined: Oct 2011
From: Wakanda


QUOTE(UsernameCopied @ Feb 15 2019, 03:41 PM)
Is there a big difference in 100mbps and 500mbps for online gaming?
*
Depends on other factors.. Number of connected users, devices, their usage patterns, simultaneous usage, game servers, etc. Can't just decide without factoring it all in. If just you with only one connected gaming device running during gameplay to a decent server (especially Asian-based)? 100Mbps is sufficient.

For downloading? It's a big difference in wait times between 100 & 500 Mbps..

This post has been edited by voncrane: Feb 15 2019, 07:39 PM
UsernameCopied
post Feb 15 2019, 08:19 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 106

Joined: Dec 2016
QUOTE(voncrane @ Feb 15 2019, 07:38 PM)
Depends on other factors.. Number of connected users, devices, their usage patterns, simultaneous usage, game servers, etc. Can't just decide without factoring it all in. If just you with only one connected gaming device running during gameplay to a decent server (especially Asian-based)? 100Mbps is sufficient.

For downloading? It's a big difference in wait times between 100 & 500 Mbps..
*
I'm the only user. PC gaming. I play games that uses servers in US.

I already have time 500mbps. just wondering if downgrading to 100mbps will make a difference or not

This post has been edited by UsernameCopied: Feb 15 2019, 08:21 PM
FusionXY
post Feb 15 2019, 08:30 PM

TIME
******
Group: Senior Member
Posts: 1,312

Joined: Aug 2016
QUOTE(UsernameCopied @ Feb 15 2019, 08:19 PM)
I'm the only user. PC gaming. I play games that uses servers in US.

I already have time 500mbps. just wondering if downgrading to 100mbps will make a difference or not
*
Hi. You subscribe 500Mbps or got upgraded from 100Mbps?

Thanks.
UsernameCopied
post Feb 15 2019, 09:09 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 106

Joined: Dec 2016
QUOTE(FusionXY @ Feb 15 2019, 08:30 PM)
Hi. You subscribe 500Mbps or got upgraded from 100Mbps?

Thanks.
*
upgraded from 100mbps
earshore
post Feb 15 2019, 10:14 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 63

Joined: Mar 2015
I am subscribing to the 500mbps plan, I previously got upgraded from the 100mbps.
I notice I am still paying RM 149.99. Is the new rate of RM 139.99 for 500mbps applicable for people like me.

Thank you.
jimbet1337
post Feb 15 2019, 11:26 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,354

Joined: Sep 2006
QUOTE(earshore @ Feb 15 2019, 10:14 PM)
I am subscribing to the 500mbps plan, I previously got upgraded from the 100mbps.
I notice I am still paying RM 149.99. Is the new rate of RM 139.99 for 500mbps applicable for people like me.

Thank you.
*
should be like this

user posted image

earshore
post Feb 15 2019, 11:54 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 63

Joined: Mar 2015
QUOTE(jimbet1337 @ Feb 15 2019, 11:26 PM)
should be like this

user posted image
*
Yeah my bad. It comes up to 149 because of my rm 2.5 phone package. +SST
hahaha blush.gif

Thank you.
FusionXY
post Yesterday, 01:34 AM

TIME
******
Group: Senior Member
Posts: 1,312

Joined: Aug 2016
QUOTE(UsernameCopied @ Feb 15 2019, 09:09 PM)
upgraded from 100mbps
*
Hi, how much are you paying per month?
RM 129 or RM 139 excluding SST?
If RM 129 per month excluding SST, if you downgrade, the discount that you have unable forward when you upgrade back to 500Mbps. Once you downgrade, your discount will be void.

QUOTE(earshore @ Feb 15 2019, 10:14 PM)
I am subscribing to the 500mbps plan, I previously got upgraded from the 100mbps.
I notice I am still paying RM 149.99. Is the new rate of RM 139.99 for 500mbps applicable for people like me.

Thank you.
*
Hi, you may check the statement to get the details of the charges.

Thanks
autumnng
post Yesterday, 10:57 AM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 2

Joined: Aug 2007


Hi, Can anyone assist me how to enable IPv6 on Asus RT-AC68U router. Thank you in advance!
FusionXY
post Yesterday, 11:06 AM

TIME
******
Group: Senior Member
Posts: 1,312

Joined: Aug 2016
QUOTE(autumnng @ Feb 16 2019, 10:57 AM)
Hi, Can anyone assist me how to enable IPv6 on Asus RT-AC68U router. Thank you in advance!
*
Hi, go to IPv6 section to enable it.

You may screenshot your IPv6 settings.

Thanks.
UsernameCopied
post Yesterday, 01:14 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 106

Joined: Dec 2016
QUOTE(FusionXY @ Feb 16 2019, 01:34 AM)
Hi, how much are you paying per month?
RM 129 or RM 139 excluding SST?
If RM 129 per month excluding SST, if you downgrade, the discount that you have unable forward when you upgrade back to 500Mbps. Once you downgrade, your discount will be void.
Hi, you may check the statement to get the details of the charges.

Thanks
*
paying 147.35 total

so 139. how did some people get it for only 129?

This post has been edited by UsernameCopied: Yesterday, 01:16 PM
FusionXY
post Yesterday, 01:40 PM

TIME
******
Group: Senior Member
Posts: 1,312

Joined: Aug 2016
QUOTE(UsernameCopied @ Feb 16 2019, 01:14 PM)
paying 147.35 total

so 139. how did some people get it for only 129?
*
Before TIME introduce 100Mbps, 300Mbps and 500Mbps.
Was 10, 20 30, 50 and 100Mbps.

Existing 10Mbps users have to pay RM 129 per month excluding tax.

My plan is 10>100>500Mbps.

Thanks.
mugen_jon
post Yesterday, 10:41 PM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 39

Joined: Apr 2007


Anyone facing connection issue in Taman Bukit Ria area ? Internet down since this morning... already call to support and told me they will log a report n technician only available on Monday... LOS light is blinking ... anyone can guide me how to check the fibre cable plug in the Huawei ONU ?

Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0770sec    3.25    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 17th February 2019 - 03:47 PM