Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump TopicReply to this topicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Port out from maxis post paid., Currently on maxis one 188

ave666
post Aug 23 2018, 10:13 PM, updated 5w ago

Beginner
******
Group: Senior Member
Posts: 1,292

Joined: Jul 2012
From: Here


My plan is 188 with two subline. I'm want to port out to digi and my other two to celcom and maxis prepaid after zerolution ended in October. Do I need to walk in maxis centre or just can port out online?
gogoman86
post Aug 23 2018, 10:30 PM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 403

Joined: Jan 2007
From: Selangor


As long as your contract end, you could port out to any other telco as you wish. But take note that since you have 2 supplementary line, you might need to get advise from telco first. My previous case was, the supplementary line need to change ownership or split account.
ave666
post Aug 23 2018, 10:53 PM

Beginner
******
Group: Senior Member
Posts: 1,292

Joined: Jul 2012
From: Here


QUOTE(gogoman86 @ Aug 23 2018, 10:30 PM)
As long as your contract end, you could port out to any other telco as you wish. But take note that since you have 2 supplementary line, you might need to get advise from telco first. My previous case was, the supplementary line need to change ownership or split account.
*
It's all under my name/account
HippyTony
post Aug 25 2018, 01:53 PM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 421

Joined: Oct 2016
From: HKG tsai
QUOTE(ave666 @ Aug 23 2018, 10:53 PM)
It's all under my name/account
*
Sup lines must follow main account line when you port. In your situation you need to change your sup lines to individual account then you can port separately. However before you do that check with Maxis whether there is a waiting period before you port all your lines after your sup lines are changed to individual account. When I port out of Maxis all my 3 lines (1+2) I had to changed my sup lines to main lines and no waiting period.
ave666
post Aug 25 2018, 09:18 PM

Beginner
******
Group: Senior Member
Posts: 1,292

Joined: Jul 2012
From: Here


QUOTE(HippyTony @ Aug 25 2018, 01:53 PM)
Sup lines must follow main account line when you port. In your situation you need to change your sup lines to individual account then you can port separately. However before you do that check with Maxis whether there is a waiting period before you port all your lines after your sup lines are changed to individual account. When I port out of Maxis all my 3 lines (1+2) I had to changed my sup lines to main lines and no waiting period.
*
Thanks

Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0551sec    4.08    5 queries    GZIP Disabled
Time is now: 23rd September 2018 - 11:22 AM