Welcome Guest ( Log In | Register )

51 Pages < 1 2 3 4 5 > » Bottom
Bump TopicReply to this topicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> UNIFI You've been TURBO-ed... 800Mbps inkambing..., Just got email from TMnut... Cukurrrr...

se7en_bro
post Jul 19 2018, 09:57 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 3

Joined: Feb 2018
Last time free upgrade was delayed very long. Dun put too much hope. Talk vs action.
kerolzarmyfanboy
post Jul 19 2018, 09:58 PM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 421

Joined: Feb 2013
QUOTE(CyberSetan @ Jul 19 2018, 08:22 PM)
Nope. I was just wondering if the my current modem and router will be able to handle 800Mbps...  biggrin.gif
*
if you're using the TM-given TP-Link AC1200, it should be able to handle it.. coz it's a gigabit router with gigabit ethernet ports..
jagged
post Jul 19 2018, 10:03 PM

Enthusiast
*****
Group: Senior Member
Posts: 757

Joined: May 2005


I cannot check lo..
wira_laju
post Jul 19 2018, 10:04 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 222

Joined: Dec 2011
screamyx have been fuk from TM everyday...FU...
Currylaksa
post Jul 19 2018, 10:05 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,493

Joined: Aug 2010


ayam so jelous sad.gif
narf03
post Jul 19 2018, 10:08 PM

Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,870

Joined: Dec 2004
From: Metro Prima, Kuala Lumpur, Malaysia, Earth, Sol


I think they can give u very good speed to the hub(within Malaysia) but not outside the country. Bandwidth outside Malaysia tm need to pay for quota.
itik_emas
post Jul 19 2018, 10:12 PM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 18

Joined: Jan 2013


wanna see speedtest speed first before pancut enjoiced praising new tm net speed.
musteck
post Jul 19 2018, 10:15 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 81

Joined: Nov 2005


meanwhile Maxis Fiber...
maxpudding
post Jul 19 2018, 10:44 PM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 47

Joined: Mar 2007

QUOTE(MR_alien @ Jul 19 2018, 09:24 PM)
putera jaya lah
from what speed to what speed?
apartment or landed?
*
please don't correct me la, I got another house in WP putrajaya rclxs0.gif rclxs0.gif

KK landed, putrajaya condo
JimbeamofNRT
post Jul 19 2018, 10:47 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 239

Joined: Sep 2012

QUOTE(CyberSetan @ Jul 19 2018, 08:22 PM)
Nope. I was just wondering if the my current modem and router will be able to handle 800Mbps...  biggrin.gif
*
stock router? which model?

if that stock router provided by tm which is TP-LINK ARCHER C1200, well

https://www.tp-link.com/us/products/details...#specifications

5GHz: Up to 867Mbps
2.4GHz: Up to 300Mbps

but it sucks btw.

gonna get at least ASUS RT-AC68U after this

802.11n : up to 450 Mbps
802.11n TurboQAM : up to 600 Mbps
802.11ac : up to 1300 Mbps


teehk_tee
post Jul 19 2018, 10:48 PM

ไม่เป็นไร Mai Bpen Rai
*******
Group: Senior Member
Posts: 5,254

Joined: Apr 2005
From: KUL-BKK


Will bottleneck at powerline n router, and lousy wifi card most likely
JimbeamofNRT
post Jul 19 2018, 10:48 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 239

Joined: Sep 2012

QUOTE(kerolzarmyfanboy @ Jul 19 2018, 09:58 PM)
if you're using the TM-given TP-Link AC1200, it should be able to handle it.. coz it's a gigabit router with gigabit ethernet ports..
*
that darn router sucks btw. I sold it once the installer came and pasang that darn thing.
0168257061
post Jul 19 2018, 10:51 PM

10k Club
********
Group: Senior Member
Posts: 14,201

Joined: Jul 2007
From: Tongshan


Finally can put my linksys velop into full swing
JimbeamofNRT
post Jul 19 2018, 10:51 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 239

Joined: Sep 2012

QUOTE(teehk_tee @ Jul 19 2018, 10:48 PM)
Will bottleneck at powerline n router, and lousy wifi card most likely
*
for pc at least must get ASUS USB-AC56

user posted image
Artak
post Jul 19 2018, 10:52 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 3

Joined: May 2016


if I didnt register and check yesterday will I get it?

I noticed today the register button is gone already. I thouguht u get free upgrade by default, no need to register or something
JimbeamofNRT
post Jul 19 2018, 10:54 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 239

Joined: Sep 2012

QUOTE(0168257061 @ Jul 19 2018, 10:51 PM)
Finally can put my linksys velop into full swing
*
yes, better fully maximize your elite mesh wifi system bro biggrin.gif
deejay_krish
post Jul 19 2018, 10:54 PM

You're Just Another Part Of Me
*****
Group: Senior Member
Posts: 829

Joined: Jul 2005
From: Neverland
QUOTE(CyberSetan @ Jul 19 2018, 08:07 PM)
[attachmentid=9926150]

Just got email from them.. soon... my 100Mbps... going to become 800Mbps... cukurrr....... I lap TMnut... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

I wonder if need to change modem after this?  brows.gif

Related SOS: https://www.lowyat.net/2018/165998/unifi-tu...grade-official/

user posted image

rclxm9.gif  rclxm9.gif
*
It says UP TO, not necessarily 800 biggrin.gif laugh.gif laugh.gif
sharpshooter85
post Jul 19 2018, 10:55 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 96

Joined: Sep 2011
From: Year 2070


bukima.. I didnt get the turboed email

this is unfair!!
MR_alien
post Jul 19 2018, 10:55 PM

Mr.Alien on the loss
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,123

Joined: Oct 2007
From: everywhere in sabah


QUOTE(maxpudding @ Jul 19 2018, 10:44 PM)
please don't correct me la, I got another house in WP putrajaya  rclxs0.gif  rclxs0.gif

KK landed, putrajaya condo
*
putera jaya is seraya?

and current speed?
JimbeamofNRT
post Jul 19 2018, 10:57 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 239

Joined: Sep 2012

QUOTE(sharpshooter85 @ Jul 19 2018, 10:55 PM)
bukima.. I didnt get the turboed email

this is unfair!!
*
check with poslaju.maybe tomorrow.lol

51 Pages < 1 2 3 4 5 > » Top
Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0827sec    4.74    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 21st March 2019 - 03:13 AM