Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump TopicReply to this topicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ▒▓▒▓▒▓ M A L ★ Y S I A ▓▒▓▒▓▒, #TANAHTUMPAHNYADARAHKU (National Team)

stillriver80
post Yesterday, 09:38 AM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 1

Joined: Apr 2015
QUOTE(benrahman @ Jan 17 2019, 09:01 AM)
SOS

Macam top team in finland jugak tu..
*
HJK Helsinki... bukan macam tapi mmg top club kat finland tu... current champion... power jugak dia main utk kelab div 3 finland & dapat skor 13 gol dalam 5 game... rasanya pemain kita bole je main kat luar tapi faktor gaji (utk kelab bawah gaji tak mcm gaji liga super malaysia) & environment je masalahnya... pemain star kita semua kena peram kelab bajet power kat malaysia dengan gaji yg tak munasabah... mana diorg nak lepas pemain local yg power2 ni... yg ada tinggallah pemain2 yg tak berapa power yg dibenarkan trial atau main kat luar mcm hadi fayyadh, zafuan azeman..

btw... kelab div 3, IF Gnistan yg dia main tu kelab amatur je tapi fasiliti lengkap... kat malaysia kelab profesional tapi fasiliti jauh ketinggalan...

This post has been edited by stillriver80: Yesterday, 09:49 AM
syazwan
post Yesterday, 12:23 PM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 372

Joined: Nov 2004


Anak fandi ahmad main kelab norway dgn kelab thailand

Player singapore pun dah berada di liga M dan liga thai


So apa masalah kat sni kawan2
juragan_19
post Yesterday, 12:36 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 0

Joined: Aug 2012
QUOTE(syazwan @ Jan 17 2019, 01:23 PM)
Anak fandi ahmad main kelab norway dgn kelab thailand

Player singapore pun dah berada di liga M dan liga thai
So apa masalah kat sni kawan2
*
Tgk bapak dia la bro wan. Memecah tembok bolasepak di asean dgn pi belanda main kelab Groningen

Mental Melayu singapore ni kuat kot? Tp kita kan ad hadi fayyadh
aressandro10
post Yesterday, 01:23 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 110

Joined: Jan 2010
Manchester - New York - Melbourne - Petaling Jaya.
stillriver80
post Yesterday, 03:27 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 1

Joined: Apr 2015
http://inikanbola.my/2019/01/17/petaling-j...meriahkan-liga/

lawa pulak logo Petaling Jaya FC ni... ada ciplak mana2 tak ni? warna biru muda tu ada mirip Man City.. tak hairan sbb QNet ni pun ada kaitan dgn Man City... kiranya QI Group ni mmg ambil alih pasukan ni terus la kan? nampak bagus utk perkembangan bolasepak malaysia...
stillriver80
post Yesterday, 03:29 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 1

Joined: Apr 2015
QUOTE(syazwan @ Jan 17 2019, 12:23 PM)
Anak fandi ahmad main kelab norway dgn kelab thailand

Player singapore pun dah berada di liga M dan liga thai
So apa masalah kat sni kawan2
*
player kita mmg banyak masalah.... biggrin.gif
nazq
post Yesterday, 05:50 PM

doom merchant
******
Group: Senior Member
Posts: 1,165

Joined: Jun 2010


QUOTE(stillriver80 @ Jan 17 2019, 03:27 PM)
http://inikanbola.my/2019/01/17/petaling-j...meriahkan-liga/

lawa pulak logo Petaling Jaya FC ni... ada ciplak mana2 tak ni? warna biru muda tu ada mirip Man City.. tak hairan sbb QNet ni pun ada kaitan dgn Man City... kiranya QI Group ni mmg ambil alih pasukan ni terus la kan? nampak bagus utk perkembangan bolasepak malaysia...
*
Warna, typeface mmg mirip Man City pun. Even placement bunga pun amik element sama.

Good logo, now nak tengok they boleh attract local community tak.
nazq
post Today, 02:01 AM

doom merchant
******
Group: Senior Member
Posts: 1,165

Joined: Jun 2010


Btw Perlis ni kes scam ke

jeng jeng jeng

Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0569sec    1.45    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 18th January 2019 - 06:11 AM