Welcome Guest ( Log In | Register )

[ Standard ] · Linear+

> Anugerah Juara Lagu 32 - Jampi

views
     
pr0pofol
post Feb 11 2018, 10:08 PM

Getting Started
**
Junior Member
139 posts

Joined: Oct 2012
dont really like the song but i think jampi will win
pr0pofol
post Feb 11 2018, 10:23 PM

Getting Started
**
Junior Member
139 posts

Joined: Oct 2012
wany hasrita fail big time.
she should just concentrate singing and score on the climax.
but stupidly bringing a male model who menyemak here there.
pr0pofol
post Feb 11 2018, 10:35 PM

Getting Started
**
Junior Member
139 posts

Joined: Oct 2012
QUOTE(Zanei Gundan @ Feb 11 2018, 10:33 PM)
take note ya newcomer sekalian dari persembahan akak dayang

ini barulah cara cara yang sepatutnya diapply untuk memenangi vokal terbaik

bukan setakat tarik high note di penghujung lagu
*
ya betul.. dan tak perlu bawak eye candy atas stage belakon macam patung nak score points
pr0pofol
post Feb 11 2018, 10:44 PM

Getting Started
**
Junior Member
139 posts

Joined: Oct 2012
woo, didnt realise ernie zakri got that kinda voice
pr0pofol
post Feb 11 2018, 11:12 PM

Getting Started
**
Junior Member
139 posts

Joined: Oct 2012
budak2 baru nak up semua rely on props

kat youtube je boleh la, masuk big stage semua hancus
pr0pofol
post Feb 11 2018, 11:21 PM

Getting Started
**
Junior Member
139 posts

Joined: Oct 2012
budak2 baru nak UP semua tak boleh nak UP
pr0pofol
post Feb 11 2018, 11:22 PM

Getting Started
**
Junior Member
139 posts

Joined: Oct 2012
ok aku nak ernie zakri menang
pr0pofol
post Feb 11 2018, 11:35 PM

Getting Started
**
Junior Member
139 posts

Joined: Oct 2012
aduh ayahanda pekida mai dah
pr0pofol
post Feb 11 2018, 11:37 PM

Getting Started
**
Junior Member
139 posts

Joined: Oct 2012
QUOTE(fazlythewarrior @ Feb 11 2018, 11:36 PM)
Tak ada boleh lawan this song for all AJL song.


*
dah la tu speaker... takkan nak mengimbau kisah silam je
enjoy the show je lah

pr0pofol
post Feb 11 2018, 11:44 PM

Getting Started
**
Junior Member
139 posts

Joined: Oct 2012
QUOTE(fazlythewarrior @ Feb 11 2018, 11:42 PM)
Tak boleh nak enjoy sebab sikit2 menjerit2 dan muzik arrangement dah lari lagu asal. Weyh juara lagu nak lihat kualiti lagu dan lirik yang asal lah even with pemuzik latar.
*
kualiti lagu and lirik tu dah tau dah.. boleh je refer original audio... it's part of the show lah.. takkan nak buat sebijik macam original recording, lagi la bosan
pr0pofol
post Feb 11 2018, 11:56 PM

Getting Started
**
Junior Member
139 posts

Joined: Oct 2012
wuhooo ernie zakri
pr0pofol
post Feb 12 2018, 12:00 AM

Getting Started
**
Junior Member
139 posts

Joined: Oct 2012
dah agak dah jampi menang

Bump Topic Add ReplyOptions New Topic
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0198sec    0.48    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 4th July 2020 - 06:12 PM