Welcome Guest ( Log In | Register )

[ Standard ] · Linear+

> Anugerah Juara Lagu 32 - Jampi

views
     
Zanei Gundan
post Feb 11 2018, 10:16 PM

Getting Started
**
Junior Member
74 posts

Joined: Aug 2010
From: My Bloody Valentine
wany hasrita telah memenangi hati saya
Zanei Gundan
post Feb 11 2018, 10:28 PM

Getting Started
**
Junior Member
74 posts

Joined: Aug 2010
From: My Bloody Valentine
okay this salma mentor oso not bad

all these finalists looks like they suka slowkan tempo lagu masing2 yang dah sedia selow
Zanei Gundan
post Feb 11 2018, 10:33 PM

Getting Started
**
Junior Member
74 posts

Joined: Aug 2010
From: My Bloody Valentine
take note ya newcomer sekalian dari persembahan akak dayang

ini barulah cara cara yang sepatutnya diapply untuk memenangi vokal terbaik

bukan setakat tarik high note di penghujung lagu
Zanei Gundan
post Feb 11 2018, 10:39 PM

Getting Started
**
Junior Member
74 posts

Joined: Aug 2010
From: My Bloody Valentine
QUOTE(pr0pofol @ Feb 11 2018, 10:35 PM)
ya betul.. dan tak perlu bawak eye candy atas stage belakon macam patung nak score points
*
gimik atas pentas semua nih time noraniza idris boleh lah

and kalau nak buat jangan half assed...
go all the way macam faizal tahir

menang kalah belakang cerita, janji puas hati
Zanei Gundan
post Feb 11 2018, 10:40 PM

Getting Started
**
Junior Member
74 posts

Joined: Aug 2010
From: My Bloody Valentine
QUOTE(UnknownH @ Feb 11 2018, 10:35 PM)
Real men watch football. Or at least actual singers whistling.gif:
*
tau ko bait tapi tolong share boleh tak actual singers tersebut?
Zanei Gundan
post Feb 11 2018, 10:51 PM

Getting Started
**
Junior Member
74 posts

Joined: Aug 2010
From: My Bloody Valentine
altimet style ingat dia buat konsert tuh
Zanei Gundan
post Feb 11 2018, 11:01 PM

Getting Started
**
Junior Member
74 posts

Joined: Aug 2010
From: My Bloody Valentine
rip ara johari voice
Zanei Gundan
post Feb 11 2018, 11:11 PM

Getting Started
**
Junior Member
74 posts

Joined: Aug 2010
From: My Bloody Valentine
back to smule ah kau
Zanei Gundan
post Feb 11 2018, 11:21 PM

Getting Started
**
Junior Member
74 posts

Joined: Aug 2010
From: My Bloody Valentine
haqiem lebih caliph busker dari caliph busker sendiri
Zanei Gundan
post Feb 11 2018, 11:27 PM

Getting Started
**
Junior Member
74 posts

Joined: Aug 2010
From: My Bloody Valentine
verdict: banyak muka baru mengecewakan. terlampau fokus kepada persembahan. vokal tak killer. dalam youtube je bunyi lagu best.

lagu duet, altimet, dengan dayang je best

last two fangirls je lebih
Zanei Gundan
post Feb 11 2018, 11:38 PM

Getting Started
**
Junior Member
74 posts

Joined: Aug 2010
From: My Bloody Valentine
cenggini rupanya gaya lagu zaman mak bapak korang dulu dulu
Zanei Gundan
post Feb 11 2018, 11:43 PM

Getting Started
**
Junior Member
74 posts

Joined: Aug 2010
From: My Bloody Valentine
QUOTE(fazlythewarrior @ Feb 11 2018, 11:36 PM)
Tak ada boleh lawan this song for all AJL song.


*
ada masa kita kena let go benda benda di zaman silam. nak enjoy takpe. tapi to the point ko start compare, dia lagi buat gua malas nak tekan button play youtube tuh. sorry to say.
Zanei Gundan
post Feb 11 2018, 11:56 PM

Getting Started
**
Junior Member
74 posts

Joined: Aug 2010
From: My Bloody Valentine
terbaik ahh altimet dan duet menang persembahan / vokal
Zanei Gundan
post Feb 12 2018, 12:02 AM

Getting Started
**
Junior Member
74 posts

Joined: Aug 2010
From: My Bloody Valentine
ok fair lah

feveret menang kategori masing masing

lagu jampi nih originally memang best pun

lain dari yang lain

Bump Topic Add ReplyOptions New Topic
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0208sec    0.64    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 4th July 2020 - 04:35 PM