Welcome Guest ( Log In | Register )

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Anugerah Juara Lagu 32 - Jampi

views
     
pr0pofol
post Feb 11 2018, 11:37 PM

Getting Started
**
Junior Member
139 posts

Joined: Oct 2012
QUOTE(fazlythewarrior @ Feb 11 2018, 11:36 PM)
Tak ada boleh lawan this song for all AJL song.


*
dah la tu speaker... takkan nak mengimbau kisah silam je
enjoy the show je lah

Zanei Gundan
post Feb 11 2018, 11:38 PM

Getting Started
**
Junior Member
74 posts

Joined: Aug 2010
From: Universal Century
cenggini rupanya gaya lagu zaman mak bapak korang dulu dulu
fazlythewarrior
post Feb 11 2018, 11:42 PM

Getting Started
**
Junior Member
220 posts

Joined: Jun 2007
From: Kuala Lumpur



QUOTE(pr0pofol @ Feb 11 2018, 11:37 PM)
dah la tu speaker... takkan nak mengimbau kisah silam je
enjoy the show je lah
*
Tak boleh nak enjoy sebab sikit2 menjerit2 dan muzik arrangement dah lari lagu asal. Weyh juara lagu nak lihat kualiti lagu dan lirik yang asal lah even with pemuzik latar.
Zanei Gundan
post Feb 11 2018, 11:43 PM

Getting Started
**
Junior Member
74 posts

Joined: Aug 2010
From: Universal Century
QUOTE(fazlythewarrior @ Feb 11 2018, 11:36 PM)
Tak ada boleh lawan this song for all AJL song.


*
ada masa kita kena let go benda benda di zaman silam. nak enjoy takpe. tapi to the point ko start compare, dia lagi buat gua malas nak tekan button play youtube tuh. sorry to say.
Radioactive Infused Cola
post Feb 11 2018, 11:43 PM

New Member
*
Newbie
42 posts

Joined: Aug 2016
QUOTE(fazlythewarrior @ Feb 11 2018, 11:42 PM)
Tak boleh nak enjoy sebab sikit2 menjerit2 dan muzik arrangement dah lari lagu asal. Weyh juara lagu nak lihat kualiti lagu dan lirik yang asal lah even with pemuzik latar.
*
and yet they still judge based on the lyric and the composition instead of the singer.
pr0pofol
post Feb 11 2018, 11:44 PM

Getting Started
**
Junior Member
139 posts

Joined: Oct 2012
QUOTE(fazlythewarrior @ Feb 11 2018, 11:42 PM)
Tak boleh nak enjoy sebab sikit2 menjerit2 dan muzik arrangement dah lari lagu asal. Weyh juara lagu nak lihat kualiti lagu dan lirik yang asal lah even with pemuzik latar.
*
kualiti lagu and lirik tu dah tau dah.. boleh je refer original audio... it's part of the show lah.. takkan nak buat sebijik macam original recording, lagi la bosan
acid427
post Feb 11 2018, 11:46 PM

On my way
****
Senior Member
691 posts

Joined: Aug 2006
From: Today, 02:33 AM



Hnggghhh
cikalakacikaci
post Feb 11 2018, 11:47 PM

Getting Started
**
Junior Member
74 posts

Joined: Jun 2013
From: kl.klang.



jefreydin sama rahman hassan best performers
hnghhh
fazlythewarrior
post Feb 11 2018, 11:47 PM

Getting Started
**
Junior Member
220 posts

Joined: Jun 2007
From: Kuala Lumpur



QUOTE(Radioactive Infused Cola @ Feb 11 2018, 11:43 PM)
and yet they still judge based on the lyric and the composition instead of the singer.
*
Yes supposed to be. Sebab itu masa Awan Nano menang Speaker memang tabik dan suka sangat because that song menetapi kriteria juri yang masih kekalkan kualiti lagu dan lirik yang unik.
fazlythewarrior
post Feb 11 2018, 11:48 PM

Getting Started
**
Junior Member
220 posts

Joined: Jun 2007
From: Kuala Lumpur



QUOTE(pr0pofol @ Feb 11 2018, 11:44 PM)
kualiti lagu and lirik tu dah tau dah.. boleh je refer original audio... it's part of the show lah.. takkan nak buat sebijik macam original recording, lagi la bosan
*
Yelah Speaker jugak orang tua suka old and tulen arrangement.
Zanei Gundan
post Feb 11 2018, 11:56 PM

Getting Started
**
Junior Member
74 posts

Joined: Aug 2010
From: Universal Century
terbaik ahh altimet dan duet menang persembahan / vokal
pr0pofol
post Feb 11 2018, 11:56 PM

Getting Started
**
Junior Member
139 posts

Joined: Oct 2012
wuhooo ernie zakri
roymustang
post Feb 11 2018, 11:56 PM

New Member
*
Junior Member
7 posts

Joined: Oct 2007
From: Province Wellesley



QUOTE(fazlythewarrior @ Feb 11 2018, 11:42 PM)
Tak boleh nak enjoy sebab sikit2 menjerit2 dan muzik arrangement dah lari lagu asal. Weyh juara lagu nak lihat kualiti lagu dan lirik yang asal lah even with pemuzik latar.
*
nah speaker. layan tahun lepas punya artis jemputan



bonus konsert siti


pr0pofol
post Feb 12 2018, 12:00 AM

Getting Started
**
Junior Member
139 posts

Joined: Oct 2012
dah agak dah jampi menang
azhan82
post Feb 12 2018, 12:01 AM

Casual
***
Junior Member
316 posts

Joined: May 2015
From: Klang Valley


Jampi menang...
natamhanjing
post Feb 12 2018, 12:01 AM

Getting Started
**
Junior Member
74 posts

Joined: Jul 2009


Lulz ๐Ÿ˜’
Zanei Gundan
post Feb 12 2018, 12:02 AM

Getting Started
**
Junior Member
74 posts

Joined: Aug 2010
From: Universal Century
ok fair lah

feveret menang kategori masing masing

lagu jampi nih originally memang best pun

lain dari yang lain
soulz69
post Feb 12 2018, 12:02 AM

:: LoveHate ::
*****
Senior Member
895 posts

Joined: Dec 2007
From: Cheat Enabled!



meh
fazlythewarrior
post Feb 12 2018, 12:07 AM

Getting Started
**
Junior Member
220 posts

Joined: Jun 2007
From: Kuala Lumpur



Tahniah Jampi menang. Lagu dan lirik yang berkualiti.

4 Pages « < 2 3 4
Bump Topic Add ReplyOptions New Topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0286sec    0.47    5 queries    GZIP Disabled
Time is now: 25th May 2020 - 07:02 PM