Welcome Guest ( Log In | Register )

Outline · [ Standard ] · Linear+

> RM10 chinese wedding dinner angpaos

views
     
HoneyPink
post Feb 6 2018, 09:57 AM

Getting Started
**
Junior Member
79 posts

Joined: Mar 2013
QUOTE(Glockers @ Feb 6 2018, 08:23 AM)
Kau bodoh nak mampos takde duit nak buat wedding dinner pergi kahwin dalam hutan la jempot monyet dengan babi hutan datang wedding kau. Bagi pisang.

Kau buat wedding dinner sebab nak celebrate wedding kau dengan close friends, family and relatives. Pastu kau expect monetory return dari wedding kau? Kau tak ikhlas lah tu bangsat!

Takde duit jangan buat wedding dinner lah bingai! Pergi register kahwin pastu pergi kerja macam biasa.

Cheapskate bodoh macam lembu punya orang!

Orang dah bagi duit pastu demand lebih plak! PUIIII!
*
+1 its true man. U wanna held wedding dinner u dont take it as business. Wedding dinner is suppose u wanna share the moments with ur close friend relatives family. I dont understand y chinese like this. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
HoneyPink
post Feb 6 2018, 09:57 AM

Getting Started
**
Junior Member
79 posts

Joined: Mar 2013
QUOTE(andrewhtf @ Feb 6 2018, 09:54 AM)
kalau mau berkira sangat, dont do wedding dinner.
kalau mau buat jugak, pay out of own pocket is expected.

kalau ada hati mau buat profit from the dinner, then i say padan muka kena rm10 angpau. in fact if you kena newspaper in angpau lagi bagus.
*
bagi packet angpao ngan gula sebijik kt dlm da cukup tuh.

 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0816sec    2.26    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 20th August 2019 - 08:39 PM