Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages  1 2 3 > » Bottom
Bump TopicReply to this topicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Why I use 3GB android phone still hang? (Chat)

cringe
post Nov 11 2017, 08:03 PM, updated 2w ago

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 143

Joined: Apr 2014
From: Klang, Selangor


I'm using Android phone that have 3GB ram. But why still hang?
Can someone tell me?

I thought Android phone 3gb ram and above no more hang.

I feel like want to throw my phone in Sungai Klang right now.

Is android really rubbish? ranting.gif

This post has been edited by cringe: Nov 11 2017, 08:03 PM
Shinobi-X
post Nov 11 2017, 08:06 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 63

Joined: Aug 2011
From: Far Far Away In A Distant Galaxy



apa processor
apa brand
JustcallmeLarry
post Nov 11 2017, 08:06 PM

Enthusiast
*****
Group: Senior Member
Posts: 854

Joined: Jan 2010


you say hang so rubbish lo.

nama saya cringe
seerub senpai
post Nov 11 2017, 08:07 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 84

Joined: Jun 2011
not only ram is need to concern. cpu, ram management, heat dissipation. Lots of factor la.
pineapplegrenade
post Nov 11 2017, 08:07 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 2

Joined: Apr 2012
From: Grenadebox Republic


Or bloatware apps

poi~
acbc
post Nov 11 2017, 08:08 PM

Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 5,238

Joined: Jan 2003
What processor?
What Android version?
What brand of phone?
kcchong2000
post Nov 11 2017, 08:11 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 3

Joined: Jan 2009
Lenovo vibe p1 turbo with 3GB. No lag etc.
marioburger
post Nov 11 2017, 08:13 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 0

Joined: Feb 2017
Just like u drive a myvi. When u buy u sit 4 people, move ok

Then u use the myvi fetch 10 people
kharizmisg
post Nov 11 2017, 08:15 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 146

Joined: Dec 2014


give spec la
terradrive
post Nov 11 2017, 08:17 PM

RRAAAWWRRRRR
******
Group: Senior Member
Posts: 1,542

Joined: Apr 2005


Android mostly pakai buang, every one or two years buang and buy new.

Ipong also same but probably every two years?
narf03
post Nov 11 2017, 08:18 PM

Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,707

Joined: Dec 2004
From: Metro Prima, Kuala Lumpur, Malaysia, Earth, Sol


QUOTE(cringe @ Nov 11 2017, 08:03 PM)
I'm using Android phone that have 3GB ram. But why still hang?
Can someone tell me?

I thought Android phone 3gb ram and above no more hang.

I feel like want to throw my phone in Sungai Klang right now.

Is android really rubbish? ranting.gif
*
Why u wear armor plates and still die from a nuclear blast?
acbc
post Nov 11 2017, 08:19 PM

Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 5,238

Joined: Jan 2003
Then again, usually hang due to free apps which came with bloatware. I never use free apps. If apps good, will buy. If too expensive, will wait for offer.
glamour
post Nov 11 2017, 08:21 PM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 392

Joined: Oct 2004
From: Penang


Apple don’t have this issue pun
ALeUNe
post Nov 11 2017, 08:21 PM

I'm the purebred with aristocratic pedigree
Group Icon
Group: VIP
Posts: 9,596

Joined: Jan 2003
From: Mongrel Isle
People use 4-6GB.

It's laggy because of puny ram capacity.
Imp Bron
post Nov 11 2017, 08:27 PM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 35

Joined: Aug 2014
Let me guess, China capalang brand, media tech, 16GB + bloatware?
Juan86
post Nov 11 2017, 08:31 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 95

Joined: Mar 2009
huh still got phone 3gb ?
silent_stalker
post Nov 11 2017, 08:32 PM

Enthusiast
*****
Group: Senior Member
Posts: 823

Joined: Apr 2012


Im using s6e. 3gb ram.

Never had hang problem
manypplwan
post Nov 11 2017, 08:34 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 256

Joined: Aug 2012
From: Penang

ipong 1gb ram no lag also lol
cop23
post Nov 11 2017, 08:35 PM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 46

Joined: Jan 2009


u tak tau pakai phone
better buy 3310
buysellaccount
post Nov 11 2017, 08:36 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 116

Joined: Oct 2011




app problem. sometimes my chrome goes to shit eventho it is the only app running.

5 Pages  1 2 3 > » Top
Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0742sec    3.99    5 queries    GZIP Disabled
Time is now: 18th November 2017 - 10:00 PM