Welcome Guest ( Log In | Register )

Forum Announcement

New Registrations disabled until further notice.

Bump TopicReply to this topicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> MaxisOne Prime

kernel123
post Apr 19 2018, 03:15 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,295

Joined: Feb 2011
anyone willing to rent 1 sim to me?
asamalikum
post Jun 19 2018, 06:06 PM

Enthusiast
*****
Group: Senior Member
Posts: 772

Joined: Mar 2005


I have few one prime lines available for rent. Pls contact me.
Busquets
post Jul 8 2018, 07:01 PM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 401

Joined: May 2010
From: Land below the wind


QUOTE(asamalikum @ Jun 19 2018, 06:06 PM)
I have few one prime lines available for rent. Pls contact me.
*
still available?
vex
post Jul 31 2018, 09:54 AM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,850

Joined: Jan 2003
From: Hell @ Penang


er….for renting sim, if the ppl call IDD, then owner is shit hole already, right?

anyway, i got 4 slot lagi… lol.
uhlaw
post Aug 30 2018, 02:57 PM

-[L]aw -
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,748

Joined: Nov 2005
From: Criminal Underworld


QUOTE(vex @ Jul 31 2018, 09:54 AM)
er….for renting sim, if the ppl call IDD, then owner is shit hole already, right?

anyway, i got 4 slot lagi… lol.
*
How is this rental work? Kindly pm me ohmy.gif
manx
post Sep 17 2018, 08:07 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,614

Joined: Jan 2003


Anybody has used the 300GB can provide feedback what will happend to the speed?
KamisF
post Sep 26 2018, 12:01 AM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 49

Joined: Jun 2013


QUOTE(vex @ Jul 31 2018, 09:54 AM)
er….for renting sim, if the ppl call IDD, then owner is shit hole already, right?

anyway, i got 4 slot lagi… lol.
*
do you rent your slot?
vex
post Sep 26 2018, 02:36 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,850

Joined: Jan 2003
From: Hell @ Penang


QUOTE(KamisF @ Sep 26 2018, 12:01 AM)
do you rent your slot?
*
Worry, I think better don't.
sweat.gif
kent1988
post Nov 15 2018, 10:42 PM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 38

Joined: Jul 2009
Maxis today revised their Maxis One Prime. Even MOP98 now can enjoy unlimited data by bundling with maxis fibre RM89

Sounds like a good deal?
aku_dia
post Nov 16 2018, 12:07 AM

Enthusiast
*****
Group: Senior Member
Posts: 712

Joined: Jun 2009
interested to rent 1 line... do pm me...thanks
blibala
post Nov 16 2018, 01:47 AM

Enthusiast
*****
Group: Senior Member
Posts: 863

Joined: Jan 2005
interested to rent 1 line... do pm me...thanks
laiyeeming
post Nov 16 2018, 01:14 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 2

Joined: Sep 2012
interested to rent 1 line... do pm me...thanks
laiyeeming
post Nov 16 2018, 01:28 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 2

Joined: Sep 2012
QUOTE(asamalikum @ Jun 19 2018, 06:06 PM)
I have few one prime lines available for rent. Pls contact me.
*
Still available?
northstar2020
post Nov 18 2018, 06:53 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 7

Joined: Aug 2018
Hi everyone,here to share some info for my maxis one prime family plan(188+89+48+48) with 2 sup line,RM 373.This is what i get after exceed 300GB mobile data usage,both maxis 3 line is same slow internet access,confirm speed capped by maxis,speed slow like hell seem only 64kbps when browsing and must refresh many times to reload zzz...dint happen this b4 300GB used,account new register on date 24/10.Anybody has same with me?Will go and terminate this account next week, and complaint to MCMC.haha bangwall.gif bangwall.gif

user posted image
user posted image
user posted image
omega10
post Nov 19 2018, 05:25 PM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 370

Joined: May 2009
The terms and conditions stated if combine usage exceed 300 GB, they will limit the quality of video. Will they cap the speed other than video streaming?

Thank you.

QUOTE(northstar2020 @ Nov 18 2018, 06:53 PM)
Hi everyone,here to share some info for my maxis one prime family plan(188+89+48+48) with 2 sup line,RM 373.This is what i get after exceed 300GB mobile data usage,both maxis 3 line is same slow internet access,confirm speed capped by maxis,speed slow like hell seem only 64kbps when browsing and must refresh many times to reload zzz...dint happen this b4 300GB used,account new register on date 24/10.Anybody has same with me?Will go and terminate this account next week, and complaint to MCMC.haha  bangwall.gif   bangwall.gif

user posted image
user posted image
user posted image
*
This post has been edited by omega10: Nov 19 2018, 05:31 PM
northstar2020
post Nov 19 2018, 09:48 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 7

Joined: Aug 2018
QUOTE(omega10 @ Nov 19 2018, 05:25 PM)
The terms and conditions stated if combine usage exceed 300 GB, they will limit the quality of video. Will they cap the speed other than video streaming?

Thank you.
*
Yes,both of my sim card is same,download speed maximum is 2-2.5MB/sec after exceed 300GB,test on nvidia and AMD driver official site.Before this,the nvdia driver download speed is 13MB+,AMD driver is 20MB+,and after maxis cap the speed,i cant browsing all the time,always the connection has timed out,must keep reload many times wacko.gif
hjack
post Nov 21 2018, 06:58 PM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 16

Joined: May 2012
QUOTE(northstar2020 @ Nov 19 2018, 09:48 PM)
Yes,both of my sim card is same,download speed maximum is 2-2.5MB/sec after exceed 300GB,test on nvidia and AMD driver official site.Before this,the nvdia driver download speed is 13MB+,AMD driver is 20MB+,and after maxis cap the speed,i cant browsing all the time,always the connection has timed out,must keep reload many times wacko.gif
*
I dont get it.
Your speedtest shows 20+ Mbps and you also confirm download speed of 2MBps, after you exceed 300gb, but thats is still quite reasonably fast, right? How come you think they throttled you at 64kbps? They purposely drop your packages?
carboncrome
post Nov 21 2018, 07:03 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 90

Joined: Dec 2007
QUOTE(northstar2020 @ Nov 19 2018, 09:48 PM)
Yes,both of my sim card is same,download speed maximum is 2-2.5MB/sec after exceed 300GB,test on nvidia and AMD driver official site.Before this,the nvdia driver download speed is 13MB+,AMD driver is 20MB+,and after maxis cap the speed,i cant browsing all the time,always the connection has timed out,must keep reload many times wacko.gif
*
So after 300GB usage the speed for download still acceptable ( 2MBps@16mbps) but regarding cannot browse do you contact maxis cs? Tempting to subscribe but cannot browse after 300GB seems like no deal.
utusan@gmail
post Nov 22 2018, 09:48 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 138

Joined: Aug 2009
Can we allocate how much supp line can used in mymaxis apps? Like Maxis One?

This post has been edited by utusan@gmail: Nov 22 2018, 09:49 PM
Maestrol
post Nov 28 2018, 12:48 PM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 321

Joined: Jul 2005
From: Penang


QUOTE(utusan@gmail @ Nov 22 2018, 09:48 PM)
Can we allocate how much supp line can used in mymaxis apps? Like Maxis One?
*
There is no need as the MyMaxis app will show that all principal and suplementary lines’ data allocated for Maxis One Prime are ‘endless’ (with t&c).

3 Pages < 1 2 3 >Top
Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0768sec    5.37    5 queries    GZIP Disabled
Time is now: 12th December 2018 - 10:13 PM