Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump TopicReply to this topicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Samsung Galaxy Note 5 & S6 Edge Plus Thread V7, Elegant thus Superior Samsung Technology (Samsung)

Auraguy
post Yesterday, 11:12 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 272

Joined: Nov 2006


Anyone self disassemble note5 before? Any advice? Was planning to DIY change the battery.
SonnyCooL
post Yesterday, 02:33 PM

Web Bastard
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,689

Joined: Sep 2004
From: www.bitching.asia


QUOTE(kmrdeva @ Oct 13 2017, 12:48 PM)
Maybe you disabled some system apps that are needed for the full batt saving mode.

I stopped using PDP since Nougat arrived for the Note 5.
*
btw which configuration for whatsapp ???
now my message won't come in, unless on screen and login whatsapp ... else it won't and i set everything priority but just ain't work.
kmrdeva
post Yesterday, 02:36 PM

Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,830

Joined: Jan 2003
From: Penang, Malaysia


QUOTE(SonnyCooL @ Oct 16 2017, 02:33 PM)
btw which configuration for whatsapp ???
now my message won't come in, unless on screen and login whatsapp ... else it  won't and i set everything priority but just ain't work.
*
Only whatsapp? Your other chat apps work fine?
SonnyCooL
post Yesterday, 02:39 PM

Web Bastard
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,689

Joined: Sep 2004
From: www.bitching.asia


QUOTE(kmrdeva @ Oct 16 2017, 02:36 PM)
Only whatsapp? Your other chat apps work fine?
*
yup ....
i try setting - battery- unmonitor app (but cannot find whatsapp there also)
kmrdeva
post Yesterday, 05:08 PM

Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,830

Joined: Jan 2003
From: Penang, Malaysia


QUOTE(SonnyCooL @ Oct 16 2017, 02:39 PM)
yup ....
i try setting - battery- unmonitor app (but cannot find whatsapp there also)
*
It won't appear there because whatsapp is in the stock firmware.

Maybe your doze settings.
SonnyCooL
post Yesterday, 06:10 PM

Web Bastard
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,689

Joined: Sep 2004
From: www.bitching.asia


QUOTE(kmrdeva @ Oct 16 2017, 05:08 PM)
It won't appear there because whatsapp is in the stock firmware.

Maybe your doze settings.
*
where and what is doze setting ?

kmrdeva
post Yesterday, 06:13 PM

Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,830

Joined: Jan 2003
From: Penang, Malaysia


I hope u already enabled background data. You didn't answer my question whether other chat apps have same issue.

Settings / Device Maintenance / Battery / Battery Usage / Optimize Battery Usage
SonnyCooL
post Yesterday, 06:17 PM

Web Bastard
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,689

Joined: Sep 2004
From: www.bitching.asia


QUOTE(kmrdeva @ Oct 16 2017, 06:13 PM)
I hope u already enabled background data. You didn't answer my question whether other chat apps have same issue.

Settings / Device Maintenance / Battery / Battery Usage / Optimize Battery Usage
*
other chat i think ok ... cause hardly use them ...
so i just need to turn my whatsapp to not optimised right ?

This post has been edited by SonnyCooL: Yesterday, 06:19 PM

Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0743sec    5.46    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 17th October 2017 - 02:10 PM