Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump TopicReply to this topicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> The Official Maxis FTTH Thread | v5, Maxis Home Fibre Internet, from RM148 (Maxis)

coo|dude
post Mar 15 2017, 04:17 PM
On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 505

Joined: Oct 2008


any of-the-shelf router recommendation for Maxis Broadband? For better performance, i.e. less ping/faster?
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dawnreaver
post Mar 16 2017, 10:48 AM
Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 311

Joined: Jan 2005
From: Legio Titanicus


QUOTE(ronnie @ Mar 7 2017, 12:43 AM)
Via PM from Maxis 
Re:HOME Upgrade, Yesterday, 04:35 PM

Yes, free upgrade. No extra charge. The plan for 30Mbps is RM179. TQ-Fie

They don't understand what FREE upgrade means doh.gif doh.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif
*
bangwall.gif

Maxis are there any new plans in the pipeline?

This post has been edited by dawnreaver: Mar 16 2017, 10:50 AM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
karyeowl
post Mar 16 2017, 04:41 PM
Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 241

Joined: Nov 2004



Eventhough astro iptv is using maxis fiber, there is no offer for astro iptv customer for increase internet speed.

@maxis, is there anything in the future for astro iptv customers?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dragna
post Mar 16 2017, 06:47 PM

*******
Group: Senior Member
Posts: 5,022

Joined: Jan 2003
From: Apple MACland


@Maxis Do one needs to terminate their unifi first before applying to your service?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
mztang52
post Mar 17 2017, 06:35 AM
Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,821

Joined: Jun 2015



QUOTE(dawnreaver @ Mar 16 2017, 11:48 AM)
bangwall.gif

Maxis are there any new plans in the pipeline?
*
QUOTE(karyeowl @ Mar 16 2017, 05:41 PM)
Eventhough astro iptv is using maxis fiber, there is no offer for astro iptv customer for increase internet speed.

@maxis, is there anything in the future for astro iptv customers?
*
maxis
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Maxis
post Mar 17 2017, 03:42 PM
Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,680

Joined: Apr 2015
QUOTE(mztang52 @ Mar 17 2017, 06:35 AM)
maxis
*
Hi,

You may refer to our websites from time to time for any changes on the fibre package.

Thank You
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
janice200
post Mar 17 2017, 06:22 PM
New Member
*
Group: New Member
Posts: 4

Joined: Sep 2015
Some TM Unifi users enjoying real FREE upgrade from 30 to 50mpbs. My fren within contract period also entitled!

Very regret install Maxis Fibre just before Budget 17, another 17 months to go to end 24 mths contract. Count down every day cry.gif


How much penalty for balance 17 months contract? mad.gif

This post has been edited by janice200: Mar 17 2017, 06:26 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
jusbella
post Mar 17 2017, 07:35 PM
Enthusiast
*****
Group: Senior Member
Posts: 955

Joined: Dec 2011
Doesn't matter, RM500 penalty.

If you subscribe TIME, TIME will rebate u RM500 smile.gif

QUOTE(janice200 @ Mar 17 2017, 06:22 PM)
Some TM Unifi users enjoying real FREE upgrade from 30 to 50mpbs. My fren within contract period also entitled!

Very regret install Maxis Fibre just before Budget 17, another 17 months to go to end 24 mths contract. Count down every day cry.gif
How much penalty for balance 17 months contract?  mad.gif
*
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
rathajs
post Mar 18 2017, 11:53 AM
New Member
*
Group: New Member
Posts: 3

Joined: Sep 2010


hi, need help. i just got maxis fibre installed in my home. since installation, my landline is not working. configuration is okay, VOIP is on, but the phone doesn't work. anyone has experienced this and know how to resolve? maxis technicians have come over to my house twice but can't fix it.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
patienceGNR
post Yesterday, 07:34 PM
♥ Ride All Day ♥
******
Group: Senior Member
Posts: 1,560

Joined: Mar 2011
From: Autofreaks.NET Poking The Bikes



Does anyone get frequent disconnection due to "AuthFailure" ?

I hate being disconnected when I'm in the middle of a game.


Attached thumbnail(s)
Attached Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
jusbella
post Yesterday, 08:25 PM
Enthusiast
*****
Group: Senior Member
Posts: 955

Joined: Dec 2011
Just call Maxis.



QUOTE(patienceGNR @ Mar 23 2017, 07:34 PM)
Does anyone get frequent disconnection due to "AuthFailure" ?

I hate being disconnected when I'm in the middle of a game.
*
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
patienceGNR
post Yesterday, 08:52 PM
♥ Ride All Day ♥
******
Group: Senior Member
Posts: 1,560

Joined: Mar 2011
From: Autofreaks.NET Poking The Bikes



QUOTE(jusbella @ Mar 23 2017, 08:25 PM)
Just call Maxis.
*
Nah, they can't tell me why. For two years been having this problem.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

62 Pages « < 60 61 62Top
Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0860sec    3.03    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 24th March 2017 - 08:01 AM