Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump Topic Add Reply RSS Feed New Topic New Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Twinsy, young mental problem conman

tuweet
post May 13 2013, 02:37 AM

New Member
*
Newbie
0 posts

Joined: Jul 2011



org ni kuat menipu,scammer dan mcm2 lg le..sebabkan dia la nama aku pun turut tercalar,coz id aku lebih kurang bunyi mcm id dia..tongue.gif
dia tipu aku lama dh dlm 1-2 thn lepas..time tu nk beli SHF kamen rider.dh bank in duit dia ckp nk pos segera.tp yg pelik bila kwn aku pm dia nk beli item yg sama dia ckp masih available.aku dh mula syak dia ni scammer..terus aku pm dia nape aku dh beli tp masih ckp available,dia putar lg ckp dia ade byk stok..cait!
last2 5hari tggu dia blum pos jugak..kasi mcm2 alasan dia demam la,sakit nk mampos la..n then komen from other user ckp dia mmg scammer..aku ugut dia suh refund blk duit,klu tak aku report polis.dekat 2mggu gak nasib baik dia refund blk duit aku.time tu ade dlm 5-10 org yg kena tipu dgn dia..tp last2 dia refund smua..dekat sebulan gak dia ambik masa utk refund smua duit klu xsilap aku la..pastu part paling best dia pm smua org,dia ckp dia xjadi jual smua item tu sbb xdpt cari kotak yg sesuai utk bungkus item tu..ape punye bongok alasan..admin patut dh rider kick-kan dia dr forum..tp hairan smp skrg masih wujud dia kt sini..tgk skrg dh scam org lg..sekali dia buat,selamanye la dia amalkan..

p/s: sori aku xterer english.harap smua org faham malay..we r malaysian!

 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0222sec    0.33    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 21st June 2021 - 11:57 PM