QUOTE(DunkyKung @ Mar 30 2013, 01:29 AM)
ape pendapat korang pasal mod ni?aku dah order, esk sampai..review x de langsung, utube pn xde apetah lag redtube..lol

QUOTE(DunkyKung @ Mar 30 2013, 01:34 AM)
ok ke x?susah payah aku dapat list nk bli bende ni..kalo x ok, aku nk trade ngan nzonic.haha
aku ade launcher nih satu..and ade nzonic v2 sebijik gak..
ni some pics of em (nzonic yg dlm gamba ni ver1 sbb ver2 ku di uma

n da jual da pun ver1 nih

n forgive the launcher, its taken with my bb oni..so x selawa nzonic..sbb nzonic is taken with 5D2 lol..but just wanted to give u a rough idea of what u gonna get. sbb time aku nak beli launcher ni pun xjumpe review, xjumpe gambiran2 kat net..huhu..)
launcher
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
nzonic
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
personally (ni opinion aku ye.....)
aku rasa mod ni nye build lagi high quality from my nzonic..nzonic punya hollow tubes (utk battery 18350/490/500/650) tuh, mcm aluminium..kalau launcher v2 ku punye rasa lebih high quality.
button - aku prefer launcher sbb aku ni rasa dok tekan nzonic punye mcm x bape kena ngan aku..(walaupun launcher gune spring je) n nzonic punye mcm senang sgt terpusing, easier to extend purpose but i dont quite like it. lancher punye kedalam tros.
looks - nzonic wins hands down imo. haha
firing - forgive me for my noobness, tapi tah la..rasa firing nzonic ni x se-best launcher (my own opinion, maybe i got a lemon copy who knows

)
hollow tubes - launcher wins imo.
top cap - i wud prefer nzonic's sbb rupe yg hensem and adjustable pin die xyah guna screw driver like the launcher's. tapi launcher nye tu, xde la ketat mane pun, guna kuku bole pusing da..haha
kalau looks, nzonic. but its a love hate relationship to me. sbb aku nak sgt guna.. but i dont like the button and the firing ability

so for performance, aku prefer launcher..
but aku rasa, before kau nak tuka to nzonic, try carik sapa2 pakai, kau pegang dulu, ramas2 dalam2 dulu, raba2 sikit, test button n firing die, pastu decide..if its me, i'd keep the launcher.
but from both of those, aku lagi prefer mortar ku..lagi best firing
This post has been edited by Tony Stark: Mar 30 2013, 03:04 AM