Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages « < 71 72 73 74 75 > » Bottom
Bump TopicClosed TopicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Korean Dramas V2, Hallyu is here (TV Shows)

Aqidah
post Mar 15 2013, 09:41 AM

On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 624

Joined: Feb 2011


QUOTE(ugmonk @ Mar 15 2013, 09:39 AM)
Watak Soo Ae dalam citer tu, Joo Da Hae.  tongue.gif
*
Best kan Yawang..?

Hehehe..aku dah tgk smpai epi.18..pastu gigit kuku la tunggu next week tongue.gif
myhn
post Mar 15 2013, 09:49 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 51

Joined: Nov 2012
QUOTE(Aqidah @ Mar 15 2013, 09:41 AM)
myhn

Watak Su Ae dlam drama tu nama Joo Da Hae  biggrin.gif
*
QUOTE(Aqidah @ Mar 15 2013, 09:41 AM)
Best kan Yawang..?

Hehehe..aku dah tgk smpai epi.18..pastu gigit kuku la tunggu next week  tongue.gif
*
huhuhu tu la aku konpius ...
aritu tgk sikit masa intro je .. pastu dh x tgk sbb tu x taw roll dia nama pe huhuh



korg ni duk promott yawang .. saje nk buat aku membara tgk je ..
sempat nnt aku tgk aahh

mlm td pon sempat tgk RM eps 136 je ... pastu dh tdo
penat since kelas start ni .. x byk masa nk lyn smua ni .. siang keje mlm kelas ...



shamizah , unker stimix next week RM eps 137 ade UEE sleep.gif
Raikkonen
post Mar 15 2013, 09:51 AM

I'll be your ♡ ☁ ☼ ☂
*******
Group: Senior Member
Posts: 7,847

Joined: Jun 2006
From: Jeonju/Jeollabuk-do



Yawang....aku suka ajumma nie.

stimic, you rike this ajumma too? happy.gif



user posted image



QUOTE(Aqidah @ Mar 15 2013, 09:38 AM)
Raikkonen
Stuju sesangat dengan Hyuna (4min)..using sexy as his break thru only..other than that..nothing  yawn.gif

Rupa pun x lawa la..RM dia ada kan..? Make up tebal gila..compare to Song Ji Hyo..she look so pretty in her natural ways. Even air time tuk Hyuna pun x byk..

Cuaca sejuk gila..dia bleh dtang x pakai seluar  laugh.gif
*



Paling poyos bila dia buat 'Gangnam Style' versi pelacur dia laugh.gif



Song Ji Hyo...jatuh hati dengan watak dia dalam 'Detectives in Trouble'.

Sempoi jer tapi charming happy.gif

Sw33t sangat masa dia tunggu detektif tu dalam kesejukan; detektif tu sampai lewat.



This post has been edited by Raikkonen: Mar 15 2013, 09:58 AM
shamizah
post Mar 15 2013, 10:48 AM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 25

Joined: Jun 2010
RM sehabuk pun aku x tgk
Sungkyunkwan scandal versi stream baru episod 17
Arangum episod 9
Mackerel run episod 2
HT aka happy together versi stream baru tgk 2

Xder masa sweat.gif
myhn
post Mar 15 2013, 11:55 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 51

Joined: Nov 2012
QUOTE(Raikkonen @ Mar 15 2013, 09:51 AM)
Yawang....aku suka ajumma nie.

stimic, you rike this ajumma too? happy.gif



user posted image


Paling poyos bila dia buat 'Gangnam Style' versi pelacur dia  laugh.gif



Song Ji Hyo...jatuh hati dengan watak dia dalam 'Detectives in Trouble'.

Sempoi jer tapi charming happy.gif

Sw33t sangat masa dia tunggu detektif tu dalam kesejukan; detektif tu sampai lewat.


*
aku pin suka hajumma tu .. wpon dh tua ade nmpk cntik nye .. belakon pon ok cum aaku x taw nama dia

hyuna mmg elacur seantero .. cm sial je .. pkai sepender g Rm .. tp best nye tepek kna ngan bebudak RM tegur dia xpakai slua x sejuk ke .,. pastu kna gelak .. dia mmg x byk part.. yg byk part ahjussi 2 org tu hahahha

jihyo mmg sempoi .. cantik .. mmg cntik .. kasar pon ye .. giler masa RM 132 x silap yg kna buat bungee jumping kt 101 tower.. dia selamber je .. lelaki yg lain semua takut ahhaha
Raikkonen
post Mar 15 2013, 12:05 PM

I'll be your ♡ ☁ ☼ ☂
*******
Group: Senior Member
Posts: 7,847

Joined: Jun 2006
From: Jeonju/Jeollabuk-do



QUOTE(myhn @ Mar 15 2013, 11:55 AM)
aku pin suka hajumma tu .. wpon dh tua ade nmpk cntik nye .. belakon pon ok cum aaku x taw nama dia

hyuna mmg elacur seantero .. cm sial je .. pkai sepender g Rm .. tp best nye tepek kna ngan bebudak RM tegur dia xpakai slua x sejuk ke .,. pastu kna gelak .. dia mmg x byk part.. yg byk part ahjussi 2 org tu hahahha

jihyo mmg sempoi .. cantik .. mmg cntik .. kasar pon ye .. giler masa RM 132 x silap yg kna buat bungee jumping kt 101 tower.. dia selamber je .. lelaki yg lain semua takut ahhaha
*
Aku teringin nak buat bungee.

Tapi bukan yang cikai punya.

Yang REAL punya happy.gif

Takut gak nie.

Tapi awek aku dah buat; aku pun nak try gak la tongue.gif


Respek wooo...bukan calang2 orang.

Nak pulak yang phobia tinggi cam aku laugh.gif sweat.gif

myhn pernah try atau ada dalam to do list? happy.gif


This post has been edited by Raikkonen: Mar 15 2013, 12:06 PM
myhn
post Mar 15 2013, 12:17 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 51

Joined: Nov 2012
QUOTE(Raikkonen @ Mar 15 2013, 12:05 PM)
Aku teringin nak buat bungee.

Tapi bukan yang cikai punya.

Yang REAL punya happy.gif

Takut gak nie.

Tapi awek aku dah buat; aku pun nak try gak la  tongue.gif
Respek wooo...bukan calang2 orang.

Nak pulak yang phobia tinggi cam aku  laugh.gif  sweat.gif

myhn pernah try atau ada dalam to do list? happy.gif

*
aku gayat .. tp mmg ade keinginan nk buat .. tp x sempat lg.. 1 day .. insya Allah
Aqidah
post Mar 15 2013, 03:44 PM

On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 624

Joined: Feb 2011


QUOTE(Raikkonen @ Mar 15 2013, 12:05 PM)
Aku teringin nak buat bungee.

Tapi bukan yang cikai punya.

Yang REAL punya happy.gif

Takut gak nie.

Tapi awek aku dah buat; aku pun nak try gak la  tongue.gif
Respek wooo...bukan calang2 orang.

Nak pulak yang phobia tinggi cam aku  laugh.gif  sweat.gif

myhn pernah try atau ada dalam to do list? happy.gif

*

Kat Merehsia ni ada tempat nak bungee jumping..?
Raikkonen
post Mar 15 2013, 03:45 PM

I'll be your ♡ ☁ ☼ ☂
*******
Group: Senior Member
Posts: 7,847

Joined: Jun 2006
From: Jeonju/Jeollabuk-do



QUOTE(Aqidah @ Mar 15 2013, 03:44 PM)
Kat Merehsia ni ada tempat nak bungee jumping..?
*
Aku rasa cam takde jer laugh.gif

Kempunan
cry.gif
Aqidah
post Mar 15 2013, 03:45 PM

On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 624

Joined: Feb 2011


QUOTE(Raikkonen @ Mar 15 2013, 09:51 AM)
Yawang....aku suka ajumma nie.

stimic, you rike this ajumma too? happy.gif



user posted image


Paling poyos bila dia buat 'Gangnam Style' versi pelacur dia  laugh.gif



Song Ji Hyo...jatuh hati dengan watak dia dalam 'Detectives in Trouble'.

Sempoi jer tapi charming happy.gif

Sw33t sangat masa dia tunggu detektif tu dalam kesejukan; detektif tu sampai lewat.


*
A'aa..lawa makcik tu..umur dia dah 40-an ek..?

Berlakon pun terer..ice queen punya style..tpi dlam Yawang..lakonan dia ditenggelamkan oleh Su Ae tongue.gif
Aqidah
post Mar 15 2013, 03:47 PM

On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 624

Joined: Feb 2011


QUOTE(Raikkonen @ Mar 15 2013, 03:45 PM)
Aku rasa cam takde jer  laugh.gif

Kempunan
  cry.gif
*
Naik Space Shot yang kat Genting pun aku rasa cam tertinggal jantung kat atas..mcam mna la klau Bungee hmm.gif
myhn
post Mar 15 2013, 03:51 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 51

Joined: Nov 2012
QUOTE(Aqidah @ Mar 15 2013, 03:44 PM)
Kat Merehsia ni ada tempat nak bungee jumping..?
*
ade .. aku rase kt shha alam ade.. kt sunway lagoonb ade
alah kat tmpt2 yg ade buat kem bina diri mest ade tp x tgi la
myhn
post Mar 15 2013, 03:53 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 51

Joined: Nov 2012
QUOTE(Raikkonen @ Mar 15 2013, 03:45 PM)
Aku rasa cam takde jer  laugh.gif

Kempunan
  cry.gif
*
ade .. klao ko ssh nk cr.. ko g KL tower .. ade mende pusing2 tuh .. cm getah je .. tgi giler kalo pusing
myhn
post Mar 15 2013, 03:54 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 51

Joined: Nov 2012
QUOTE(Aqidah @ Mar 15 2013, 03:45 PM)
A'aa..lawa makcik tu..umur dia dah 40-an ek..?

Berlakon pun terer..ice queen punya style..tpi dlam Yawang..lakonan dia ditenggelamkan oleh Su Ae  tongue.gif
*
kan .. makcik ni lawa wpon dh tua ... belakon pon leh tahan hebat huhuhu


QUOTE(Aqidah @ Mar 15 2013, 03:47 PM)
Naik Space Shot yang kat Genting pun aku rasa cam tertinggal jantung kat atas..mcam mna la klau Bungee  hmm.gif
*
hahhaha bukan jantung je .. montot pon aku rase terbang .. laugh.gif
myhn
post Mar 15 2013, 03:55 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 51

Joined: Nov 2012
hhahahah bos x de.. keje dh siap
so mau layan IRIS 2 eps 9 brows.gif
Raikkonen
post Mar 15 2013, 04:02 PM

I'll be your ♡ ☁ ☼ ☂
*******
Group: Senior Member
Posts: 7,847

Joined: Jun 2006
From: Jeonju/Jeollabuk-do



QUOTE(Aqidah @ Mar 15 2013, 03:45 PM)
A'aa..lawa makcik tu..umur dia dah 40-an ek..?

Berlakon pun terer..ice queen punya style..tpi dlam Yawang..lakonan dia ditenggelamkan oleh Su Ae  tongue.gif
*

Su Ae lead actress happy.gif


QUOTE(Aqidah @ Mar 15 2013, 03:47 PM)
Naik Space Shot yang kat Genting pun aku rasa cam tertinggal jantung kat atas..mcam mna la klau Bungee  hmm.gif
*
Inshallah happy.gif

Kira praktis
happy.gif

QUOTE(myhn @ Mar 15 2013, 03:55 PM)
hhahahah bos x de.. keje dh siap
so mau layan IRIS 2 eps 9 brows.gif
*

Bestnya; boss takde.

happy.gif




This post has been edited by Raikkonen: Mar 15 2013, 04:03 PM
myhn
post Mar 15 2013, 04:04 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 51

Joined: Nov 2012
QUOTE(Raikkonen @ Mar 15 2013, 04:02 PM)

Bestnya; boss takde.

happy.gif
*
dia g meeting kt lua .. sensorg kt opis .. bosan
so guna kn la kemudahan yg ade sleep.gif

eehh ko dh try kol ke yg aku bg smlm
shamizah
post Mar 15 2013, 04:49 PM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 25

Joined: Jun 2010
kbs event drool.gif
Raikkonen
post Mar 15 2013, 05:33 PM

I'll be your ♡ ☁ ☼ ☂
*******
Group: Senior Member
Posts: 7,847

Joined: Jun 2006
From: Jeonju/Jeollabuk-do



QUOTE(shamizah @ Mar 15 2013, 04:49 PM)

myhn suka la sebab ada merchandise Shinee dan SuJu happy.gif

myhn
post Mar 15 2013, 05:36 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 51

Joined: Nov 2012
QUOTE(Raikkonen @ Mar 15 2013, 05:33 PM)

myhn suka la sebab ada merchandise Shinee dan SuJu happy.gif

*
x kuasa aku ... bukan dpt dorg pon .. stakat dpt merchandise je .. x berbaloi sleep.gif

101 Pages « < 71 72 73 74 75 > » Top
Bump TopicClosed TopicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0979sec    6.02    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 23rd February 2019 - 12:04 AM