Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump TopicClosed TopicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> How to set Auto Refresh for Google Chrome

nujikabane
post Jan 22 2013, 09:36 PM, updated 5y ago

United We Stand
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,212

Joined: Jun 2007
From: atas bawah kiri kanan

Hi.

I have to monitor the status progress using Google Chrome.
As such, I would need to click Refresh every once in a while.

Question is, is there a way to set the Refresh to run at a preset intervals ?

Advise pls, thanks.
sI Taufu
post Jan 22 2013, 10:03 PM

getting higher and higher
******
Group: Senior Member
Posts: 1,596

Joined: Aug 2010
From: Taufu Kingdom


QUOTE(nujikabane @ Jan 22 2013, 09:36 PM)
Hi.

I have to monitor the status progress using Google Chrome.
As such, I would need to click Refresh every once in a while.

Question is, is there a way to set the Refresh to run at a preset intervals ?

Advise pls, thanks.
*
download it:

Auto It

Then develop your script from there. I believe it should be able to simulate "hitting" F5 button periodically.
nujikabane
post Jan 22 2013, 10:57 PM

United We Stand
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,212

Joined: Jun 2007
From: atas bawah kiri kanan

Thanks for the link. Will try it out, thanks

Bump TopicClosed TopicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0518sec    3.05    5 queries    GZIP Disabled
Time is now: 12th December 2017 - 04:51 AM