Welcome Guest ( Log In | Register )

 
RSS feedBump TopicClosed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> How to set Auto Refresh for Google Chrome

nujikabane
post Jan 22 2013, 09:36 PM


United We Stand
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,422

Joined: Jun 2007
From: atas bawah kiri kanan

Hi.

I have to monitor the status progress using Google Chrome.
As such, I would need to click Refresh every once in a while.

Question is, is there a way to set the Refresh to run at a preset intervals ?

Advise pls, thanks.
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sI Taufu
post Jan 22 2013, 10:03 PM


getting higher and higher
******
Group: Senior Member
Posts: 1,566

Joined: Aug 2010
From: Taufu Kingdom


QUOTE(nujikabane @ Jan 22 2013, 09:36 PM)
Hi.

I have to monitor the status progress using Google Chrome.
As such, I would need to click Refresh every once in a while.

Question is, is there a way to set the Refresh to run at a preset intervals ?

Advise pls, thanks.
*
download it:

Auto It

Then develop your script from there. I believe it should be able to simulate "hitting" F5 button periodically.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
nujikabane
post Jan 22 2013, 10:57 PM


United We Stand
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,422

Joined: Jun 2007
From: atas bawah kiri kanan

Thanks for the link. Will try it out, thanks
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Bump TopicClosed TopicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0498sec    2.23    5 queries    GZIP Disabled
Time is now: 20th April 2014 - 11:15 AM