Welcome Guest ( Log In | Register )

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Jalan berhantu seluruh malaysia, highway to hell

views
     
nazmiesukasuki
post Dec 22 2012, 11:14 PM

New Member
*
Junior Member
22 posts

Joined: Mar 2012
jalan bukit arang(shah alam)...area uitm puncak perdana..
i student uitm shah alam tapi duduk kt meru.
so if cuti i balik la rumah lalu highway guthrie (best rempit highway)

1 day i ade night class...kelas habis around 11pm..
so i mlas nk tido rumah sewa i coz housemate pon sume balik rumah dah (cuti study week)
so i rempit malam tu bese2 je (around 90kmh)
then lepas je lalu depan uitm puncak perdana i terasa moto i berat sikit
jalan pon bukit so i buat tak tau
then ade satu bas potong i bagi high beam
i buat rilek tapi cuak gila time tu

i start cuak sbb mase naik satu bukit i terpaksa tarik gear 2...
pelik sbb moto LC tapi naik bukit pon perit (selalu guna gear 4 pon lepas je naik)
i terus terbalikkan side mirror tak pandang belakang terus je bawak
sampai simpang nk masuk ke meru baru rasa ringan sket

smpai rumah terus masuk tido (gigil gila)
pagi esok i bgun baru perasan kunci ade kt motor
mujur tak hilang
sekian....
nazmiesukasuki
post Dec 22 2012, 11:59 PM

New Member
*
Junior Member
22 posts

Joined: Mar 2012
cecite sket pasal balik pulau

nazmiesukasuki
post Dec 23 2012, 12:14 AM

New Member
*
Junior Member
22 posts

Joined: Mar 2012
QUOTE(mambangafro @ Dec 23 2012, 12:09 AM)
siapa pernah lalu jalan Jalan Rawang-Bestari Jaya
yang lalu fruit valley selangor tu
seraaammm
saya balik kampung ikut jalan tu..dekat..ada sekali  dalam pukul 2 pagi
denagn kabusnya..denagn takda lampunya...
*
wowowo
penah lalu
agak gelap
nazmiesukasuki
post Dec 23 2012, 12:22 AM

New Member
*
Junior Member
22 posts

Joined: Mar 2012
kalau paling legend bagi aku jalan karak lama
bukan jalan karak dalam cite KARAK tu
jalan lama dari gombak ke bentong lalu janda baik

tu kalau lalu malam memang seram kuasa 16
paling seram mase atas bukit betul2 atas terowong gnting sempah...
legend habis

nazmiesukasuki
post Dec 23 2012, 12:43 AM

New Member
*
Junior Member
22 posts

Joined: Mar 2012
bagus jugak topik tu...kt asrama hostel dll
nazmiesukasuki
post Dec 23 2012, 01:04 AM

New Member
*
Junior Member
22 posts

Joined: Mar 2012
kalau pasal bangunan rasanya hantu nenek kira budak belum tido la...cite wajib setiap asrama

Bump Topic Add ReplyOptions New Topic
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0199sec    0.29    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 25th May 2022 - 11:53 AM