Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump Topic Topic Closed RSS Feed New Topic New Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> NEED EXPLANATION FROM KERNELL, ALREADY BANK-IN THEN SENYAP MCM DAH MATI

kezerg
post Jul 27 2012, 01:41 AM, updated 8y ago

New Member
*
Junior Member
6 posts

Joined: Dec 2010
From: MALAYSIA TANAH AIRKU



Forumer you are complaining against: KERNELL A.K.A MOHD HAFIZ BIN MOKHTAR

Item being sold/bought: SAMSUNG GALAXY ACE

Original thread link: http://forum.lowyat.net/index.php?showtopi...&#entry53293632

Date of transaction: 25TH JULY 2012

Details of the complaint : already transfer via mb2u.com

» Click to show Spoiler - click again to hide... «


original thread he put the price for rm350 only. then im transfer my money @7.09am. so dats means the item sold already to me.

he sms'ed me confirm my payment received @8.33am 25th july 2012.

but i saw the thread already edited @11.55am 25th july 2012 after received my payment. (something fishy)

he promise me to post around 2pm. den 4pm. den. alamakkk traffic jemmm.. cannot post today. (25TH JULY)

he promise me to post today. until now. 7.55pm 26.7.2012. no sms from him. no calling from him. not answering my call too.


SO MOHD HAFIZ. WHERE ARE U.....?

UPDATE: Still try to call n smsed. delivered sms. call v.mail. ingat dah mati. but saw him last xtive online 12.26am july 27.

nk scam bulan pose. buat malu nama bapak je. rm350 desperate nk rembat bukan boleh kaye pon. doh.gif

keep update everyday unti i get my refunds back.
sHawTY
post Jul 27 2012, 06:30 AM

Frequent Reporter
********
All Stars
11,906 posts

Joined: Jul 2005

QUOTE(kezerg @ Jul 27 2012, 01:41 AM)
keep update everyday unti i get my refunds back.
Update sahaja tetiap hari buatpe. Take action.

Go make a police report.
Once the report has been filed, MMS a picture of the police report to him.
Make sure his name on the police report can be seen clearly in the MMS.

Don't forget to scan the report & post it in all his thread.

This post has been edited by sHawTY: Jul 27 2012, 06:31 AM
kezerg
post Jul 27 2012, 06:55 AM

New Member
*
Junior Member
6 posts

Joined: Dec 2010
From: MALAYSIA TANAH AIRKU



QUOTE(sHawTY @ Jul 27 2012, 06:30 AM)
Update sahaja tetiap hari buatpe. Take action.

Go make a police report.
Once the report has been filed, MMS a picture of the police report to him.
Make sure his name on the police report can be seen clearly in the MMS.

Don't forget to scan the report & post it in all his thread.
*
thnkx bro.. i need explaination from him 1st, finally he response to me said he want refunds today.. already give my acc no..

» Click to show Spoiler - click again to hide... «


the reason: he kena conned too. rclxub.gif
sHawTY
post Jul 27 2012, 08:20 AM

Frequent Reporter
********
All Stars
11,906 posts

Joined: Jul 2005

QUOTE(kezerg @ Jul 27 2012, 06:55 AM)
thnkx bro.. i need explaination from him 1st, finally he response to me said he want refunds today.. already give my acc no..

the reason: he kena conned too.  rclxub.gif
Anyone can come up with that crappy excuse.
Kalau betul dia bukan nak scam ko, kenapa semua SMS / Call tak jawab?

Believe me, if you really want your money back, just go ahead make the police report.
Once you've made the report, send a copy of that report to the scammer.
Tell him the police report will be cancelled as soon as your receive your money back.

Stop wasting time & do something.
Filing a police report will only take you 5 minutes.

This post has been edited by sHawTY: Jul 27 2012, 08:58 AM
WhatMan
post Jul 27 2012, 10:32 AM

Regular
******
Senior Member
1,469 posts

Joined: Oct 2010


Apparently the 2 photos of the phone on his sales thread comes from this:

(Philippines)
http://maloloscity.olx.com.ph/samsung-gala...e-iid-300750431

and this:

(Pakistan)
http://hyderabad.olx.com.pk/samsung-galaxy-acr-iid-354798183

Conman confirmed.
Apis_LuaLua
post Jul 27 2012, 12:04 PM

@ Top Club in Inguland @
Group Icon
Staff
4,461 posts

Joined: Dec 2006
From: Theatre of Dreams



QUOTE(WhatMan @ Jul 27 2012, 10:32 AM)
Apparently the 2 photos of the phone on his sales thread comes from this:

(Philippines)
http://maloloscity.olx.com.ph/samsung-gala...e-iid-300750431

and this:

(Pakistan)
http://hyderabad.olx.com.pk/samsung-galaxy-acr-iid-354798183

Conman confirmed.
*
excellent finding. all clear now. phailed conman.


This post has been edited by Apis_LuaLua: Jul 27 2012, 12:37 PM
Apis_LuaLua
post Jul 27 2012, 12:37 PM

@ Top Club in Inguland @
Group Icon
Staff
4,461 posts

Joined: Dec 2006
From: Theatre of Dreams



Dupe registered today 4AM.. selling same thing.

https://forum.lowyat.net/index.php?act=ST&f...0#entry53363009

Using other ppl pics as well, this time clever a bit, using OLX local ad from Bukit Mertajam. biggrin.gif


This post has been edited by Apis_LuaLua: Jul 27 2012, 01:12 PM
kernell
post Jul 28 2012, 06:50 AM

Getting Started
**
Junior Member
112 posts

Joined: Apr 2007
From: Kuala Lumpur


QUOTE(Apis_LuaLua @ Jul 27 2012, 12:37 PM)
Dupe registered today 4AM.. selling same thing.

https://forum.lowyat.net/index.php?act=ST&f...0#entry53363009

Using other ppl pics as well, this time clever a bit, using OLX local ad from Bukit Mertajam.  biggrin.gif
*
i want to make it clear here that this is a total misunderstanding. i've already refund the money and just to proof my point i already sold my phone. the picture is from google as i dont have extra phone to capture the picture of my phone. I hope i've clear the air here.
sHawTY
post Jul 28 2012, 03:04 PM

Frequent Reporter
********
All Stars
11,906 posts

Joined: Jul 2005

QUOTE(kernell @ Jul 28 2012, 06:50 AM)
i want to make it clear here that this is a total misunderstanding. i've already refund the money and just to proof my point i already sold my phone. the picture is from google as i dont have extra phone to capture the picture of my phone. I hope i've clear the air here.
Apa apa lah.
Orang kalau dah kantoi, macam macam alasan dia boleh buat. whistling.gif
kernell
post Jul 28 2012, 05:09 PM

Getting Started
**
Junior Member
112 posts

Joined: Apr 2007
From: Kuala Lumpur


QUOTE(sHawTY @ Jul 28 2012, 03:04 PM)
Apa apa lah.
Orang kalau dah kantoi, macam macam alasan dia boleh buat. whistling.gif
*
yo lah..kalau aku nak tipu aku tak bagi balik duit mamat tu..sukati ko lah jang..selamat berpuasa
sHawTY
post Jul 28 2012, 06:52 PM

Frequent Reporter
********
All Stars
11,906 posts

Joined: Jul 2005

QUOTE(kernell @ Jul 28 2012, 05:09 PM)
yo lah..kalau aku nak tipu aku tak bagi balik duit mamat tu..sukati ko lah jang..selamat berpuasa
Ko bagi balik sebab ko dah takut aku suruh dia buat report polis.
Dan ko juga pulangkan balik duit dia sebab ko dah kantoi.

Kalau ko taknak tipu, apsal ko buat dupe account untuk jual barang yang sama?
Kalau ko taknak tipu, apsal ko tak jawab semua SMS dan panggilan dari dia?
Ini bukan kali pertama aku jumpa orang macam ko.

Belajar la cari rezeki yang halal.
kernell
post Jul 28 2012, 07:05 PM

Getting Started
**
Junior Member
112 posts

Joined: Apr 2007
From: Kuala Lumpur


QUOTE(sHawTY @ Jul 28 2012, 06:52 PM)
Ko bagi balik sebab ko dah takut aku suruh dia buat report polis.
Dan ko juga pulangkan balik duit dia sebab ko dah kantoi.

Kalau ko taknak tipu, apsal ko buat dupe account untuk jual barang yang sama?
Kalau ko taknak tipu, apsal ko tak jawab semua SMS dan panggilan dari dia?
Ini bukan kali pertama aku jumpa orang macam ko.

Belajar la cari rezeki yang halal.
*
ko tak tau cite sebenar tak payah la nak menyebok. aku tak payah defend diri aku sbb aku x salah. malas aku nk argue dgn org yang letak avatar muka kucing mcm ko. tahap intellectual tak on par.
zulkapan
post Jul 28 2012, 07:05 PM

Getting Started
**
Junior Member
252 posts

Joined: Sep 2008
From: kLia/sEpang/niLai/seRiemas



QUOTE(kernell @ Jul 28 2012, 05:09 PM)
yo lah..kalau aku nak tipu aku tak bagi balik duit mamat tu..sukati ko lah jang..selamat berpuasa
*
Tau pn selamat berpuasa..tp songlap duit org mcm pe jerkn..kalau dh menipu xyah puasa la bt malu org islam je..


Added on July 28, 2012, 7:09 pm
QUOTE(kernell @ Jul 28 2012, 07:05 PM)
ko tak tau cite sebenar tak payah la nak menyebok. aku tak payah defend diri aku sbb aku x salah. malas aku nk argue dgn org yang letak avatar muka kucing mcm ko. tahap intellectual tak on par.
*

Penjenayah pn kalau kt makhamah xngaku slh bro..xpyh la kau nk cr psl ngn org lain plak..dah bpe hri kau con bru kau nk muncul..mcm sampah je..

This post has been edited by zulkapan: Jul 28 2012, 07:09 PM
WhatMan
post Jul 28 2012, 07:49 PM

Regular
******
Senior Member
1,469 posts

Joined: Oct 2010


QUOTE(kernell @ Jul 28 2012, 07:05 PM)
ko tak tau cite sebenar tak payah la nak menyebok. aku tak payah defend diri aku sbb aku x salah. malas aku nk argue dgn org yang letak avatar muka kucing mcm ko. tahap intellectual tak on par.
*
At the end of the day:

1. You used pics that does not represent the product you are selling. This is false advertising, and can easily set off alarm that you are a potential conman (and we still think you might be one).

2. If you have problem selling the item, return the money IMMEDIATELY. Victims are not your interest free bank loan and you have no right to hold off their money.

3. Don't attempt to sell ANYTHING if you cannot handle your own so called 'problems'. Customer don't care if you are in a car accident, mother die, traffic jams, car stolen. There are better seller out there than the ones giving 101 excuses.


sHawTY
post Jul 28 2012, 08:30 PM

Frequent Reporter
********
All Stars
11,906 posts

Joined: Jul 2005

QUOTE(kernell @ Jul 28 2012, 07:05 PM)
ko tak tau cite sebenar tak payah la nak menyebok. aku tak payah defend diri aku sbb aku x salah. malas aku nk argue dgn org yang letak avatar muka kucing mcm ko. tahap intellectual tak on par.
LOL! Sekarang ko nak persoalkan avatar aku?

Serious ko ni bodoh.
Yes, aku tau cerita sebenar, ko adalah scammer. That's all. Plain & simple.

Orang kalau dah bersalah, mmg sampai bila bila pun takkan mengaku yang dia bersalah.
Sebaliknya dia akan mereke cerita & memburuk burukkan orang lain pulak.
pantherseries
post Jul 28 2012, 10:22 PM

Getting Started
**
Junior Member
151 posts

Joined: Aug 2009
From: seri iskandar/pasir mas



QUOTE(sHawTY @ Jul 28 2012, 08:30 PM)
LOL! Sekarang ko nak persoalkan avatar aku?

Serious ko ni bodoh.
Yes, aku tau cerita sebenar, ko adalah scammer. That's all. Plain & simple.

Orang kalau dah bersalah, mmg sampai bila bila pun takkan mengaku yang dia bersalah.
Sebaliknya dia akan mereke cerita & memburuk burukkan orang lain pulak.
*
xyah layan bro budak bodoh camtu..pose2 pon nk con.belasah je org camtu sampai lumpuh flex.gif
mrkenn
post Jul 28 2012, 11:23 PM

Enthusiast
*****
Senior Member
723 posts

Joined: Dec 2007
Very obvious, kernell refunded because he was scared that a police report would be made(Why didnt hand the product instead?). Kantoi. Sorry i dont wanna get involved in any war smile.gif

This post has been edited by mrkenn: Jul 28 2012, 11:30 PM
William Somerset
post Jul 29 2012, 01:42 AM

New Member
*
Junior Member
49 posts

Joined: Apr 2011
While everyone is bashing up the failed conman, has anyone thought of asking for confirmation from TS if indeed the money had been refunded? All I see is the failed conman's word that he'd refunded the money but nothing from kezerg to confirm it.
sengih
post Jul 29 2012, 03:22 AM

Getting Started
**
Junior Member
52 posts

Joined: Jun 2005
QUOTE(William Somerset @ Jul 29 2012, 01:42 AM)
While everyone is bashing up the failed conman, has anyone thought of asking for confirmation from TS if indeed the money had been refunded? All I see is the failed conman's word that he'd refunded the money but nothing from kezerg to confirm it.
*
Yes, TS, please confirm. Otherwise, that conman wannabe will feel "vindicated"...
kernell
post Jul 29 2012, 05:37 AM

Getting Started
**
Junior Member
112 posts

Joined: Apr 2007
From: Kuala Lumpur


QUOTE(sengih @ Jul 29 2012, 03:22 AM)
Yes, TS, please confirm. Otherwise, that conman wannabe will feel "vindicated"...
*
ok.please contact kerzerg and ask him/her. happy day everyone.


Added on July 29, 2012, 6:07 amok let me give u a brief explanation on what exactly happened

1- i've put a advert to sell my my phone on lyn at around 5am, i admit that i used image from Google as i don't have digital camera or any other peripherals to capture the image of my phone.

2. kerzerg sms me, a few hours after i posted the advert asking me to buy the phone.

3. sebenarnya aku nak beli phone baru, aku nak guna duit yg jual galaxy ace utk bayar sebahagian dari harga phone baru. tp bila aku dah bayar pada kawan aku, kawan aku tak dpt bagi hari khamis

4. so aku takleh hantar phone galaxy ace tu lagi sbb aku tgh pakai, dan aku xde duit nak refund sbb aku dah transfer duit tu kat member aku. dan phone aku kena barred hari khamis tu (walaupun tak boleh dijadikan alasan)

5. so aku chickened out masa kerzerg call and sms aku bnyk kali. ITU MEMANG SALAH AKU.

6. jadi aku iklankan lagi sekali phone tu dengan harapan ada orang beli and aku boleh bagi balik duit kerzerg. aku nak COD barang tu supaya aku dpt duit cash kat tangan dan customer dapat barang terus. tapi sebab aku dah dicop sebagai conned man. aku tak berjaya

7. hari jumaat aku minta pinjam duit akak aku utk refund kat kerzerg. dan aku dah pun refund.

8. aku takde niat nak menipu atau conned duit orang. cuma salah aku sbb tak jelaskan kat kerzerg.

9. aku cuma nak clear the air kat sini. aku dah lama jugak join forum ni walaupun aku tak aktif. aku pun pernah jual barang online kat LYN dan Mudah tanpa ada masalah. Minta maaf pada kerzerg dan sHawTY atas bahasa yang kurang sopan dan semua kesulitan.

ASSALAMUALAIKUM AND SELAMAT BERPUASA.

thumbup.gif

This post has been edited by kernell: Jul 29 2012, 08:23 AM

2 Pages  1 2 >Top
Topic ClosedOptions
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0434sec    10.36    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 12th December 2019 - 05:44 PM