Welcome Guest ( Log In | Register )

126 Pages « < 89 90 91 92 93 > »  
RSS feedBump TopicClosed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> SAMSUNG GALAXY NOTE™ | V20, Official M'sian ICS 4.0.4 DXLR2 is Live!

Josh_M
post Jul 12 2012, 10:55 PM


Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,419

Joined: Aug 2009
From: Kuala Lumpur
Juz reach house and im d0ne with my dinner. Guys i got a question

1.where do i place the. tar file in my mobile odin. Its in my external sd
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
gxianfu
post Jul 12 2012, 10:56 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 347

Joined: Dec 2008
QUOTE(ogiveyakuza @ Jul 12 2012, 10:51 PM)
urs is ori or ap??
*
Ori... got difference too?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ogiveyakuza
post Jul 12 2012, 10:59 PM


huh..????
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,452

Joined: Jun 2010


QUOTE(gxianfu @ Jul 12 2012, 10:56 PM)
Ori... got difference too?
*
weird, if ori it shud detect that ur device is malaysian set based on the imei no..how come u cannot ota..? guess using odin is the only way or kies which takes forever..
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
antu_biskut
post Jul 12 2012, 10:59 PM


Twinkle, Twinkle Little Star..!!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,877

Joined: Jul 2010
From: Taiping



QUOTE(Josh_M @ Jul 12 2012, 10:55 PM)
Juz reach house and im d0ne with my dinner. Guys i got a question

1.where do i place the. tar file in my mobile odin. Its in my external sd
*
i already answer you see my post #1799
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
rickysay
post Jul 12 2012, 10:59 PM


Arsenal F.C.
*****
Group: Senior Member
Posts: 967

Joined: Jul 2007


QUOTE(tmtmnet @ Jul 12 2012, 10:44 PM)
phew, finally i have fixed my phone, if not i cant even make calls, thx for the helps here =)
*
tell us how u fixed it, biggrin.gif Was it rom-related?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Josh_M
post Jul 12 2012, 11:02 PM


Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,419

Joined: Aug 2009
From: Kuala Lumpur
QUOTE(antu_biskut @ Jul 12 2012, 10:59 PM)
i already answer you see my post #1799
*
Thanks much on the reply on the #1709 post. What im confused is where do i place it inside my mobile odin


Sent from my N7000 using tapatalk 2
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
gxianfu
post Jul 12 2012, 11:08 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 347

Joined: Dec 2008
QUOTE(ogiveyakuza @ Jul 12 2012, 10:59 PM)
weird, if ori it shud detect that ur device is malaysian set based on the imei no..how come u cannot ota..? guess using odin is the only way or kies which takes forever..
*
took me 25mins to update thru KIES (downloading, upgrading, etc)

Enjoying the 4.0.4 now biggrin.gif

» Click to show Spoiler - click again to hide... «



mmmmm....
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Zenax
post Jul 12 2012, 11:10 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 60

Joined: Jul 2008


QUOTE(rickysay @ Jul 12 2012, 10:31 PM)
The highest my l2_hsic can go is less than 15% and it will drop considerably fast after that When i was on RR. but after flashing Stunner, the l2_hsic is a thing of the past. The highest it can go is 1.0%. it just seems non-existent. Maybe thats the power of these cm9/aokp ROMs. i donno. I'm not sure about 4.0.4 though, anyone care to share their wakelocks with 4.0.4?
*
QUOTE(firestonez @ Jul 12 2012, 10:33 PM)
That modified version of goatrip. I think that why some user here having problem.
The only bug that i know on goatrip 2.1 lq2 is that call record is not working.
*
Rebooted my phone and the wake lock by l2_hsic seems gone already. Did some research and found that it is caused by charging the phone via non OEM usb cables.

Will monitor and see how.

The modified version so far its gooding nod.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Faint
post Jul 12 2012, 11:13 PM


Moving forward :)
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,349

Joined: Dec 2006
Hi guys, just want to ask do i need charge my phone for 8 hours during the first time charging ?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
gxianfu
post Jul 12 2012, 11:14 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 347

Joined: Dec 2008
QUOTE(Faint @ Jul 12 2012, 11:13 PM)
Hi guys, just want to ask do i need charge my phone for 8 hours during the first time charging ?
*
1st page already got FAQ that answers ur ques.

Jz charge it until full will do. No nid 8hours

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
antu_biskut
post Jul 12 2012, 11:15 PM


Twinkle, Twinkle Little Star..!!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,877

Joined: Jul 2010
From: Taiping



QUOTE(Josh_M @ Jul 12 2012, 11:02 PM)
Thanks much on the reply on the #1709 post. What im confused is where do i place it inside my mobile odin
Sent from my N7000 using tapatalk 2
*
open mobile odin=open file=external sd-card=locate your..
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
tmtmnet
post Jul 12 2012, 11:16 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 142

Joined: Jul 2011
QUOTE(rickysay @ Jul 12 2012, 10:59 PM)
tell us how u fixed it,  biggrin.gif Was it rom-related?
*
hmmm, im not really sure, but i did quite a number of times of full wipe, flashing RRV6, cassierom, and also stock rom, currently im in cassie rom, however, initially the prob still persist, but i tried a few times ltr, i can now make calls and there is sound while playing video and music.
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
gxianfu
post Jul 12 2012, 11:19 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 347

Joined: Dec 2008
using signature to unlock even worse than face-unlock in ICS...

Probably the obvious advantage in 4.0.4 is the pop play. haha
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ZoeOong
post Jul 12 2012, 11:27 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 74

Joined: Jan 2010
From: Cheras


guyss.... sifus.... pls help~

why my phone just showing "no updates available" ?~~


>,<
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
gxianfu
post Jul 12 2012, 11:29 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 347

Joined: Dec 2008
QUOTE(ZoeOong @ Jul 12 2012, 11:27 PM)
guyss.... sifus.... pls help~

why my phone just showing "no updates available" ?~~
>,<
*
1) wait few days/weeks for OTA
2) Don't wait, update thru KIES (like me)
3) Find the ROM and flash thru PC ODIN
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
antu_biskut
post Jul 12 2012, 11:31 PM


Twinkle, Twinkle Little Star..!!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,877

Joined: Jul 2010
From: Taiping



QUOTE(ZoeOong @ Jul 12 2012, 11:27 PM)
guyss.... sifus.... pls help~

why my phone just showing "no updates available" ?~~
>,<
*
at least before ask pls stat that what is your current rom..
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ZoeOong
post Jul 12 2012, 11:34 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 74

Joined: Jan 2010
From: Cheras


QUOTE(ZoeOong @ Jul 12 2012, 09:34 PM)
Now using 4.0.3, click update software for 4.0.4 d.
still showing no updates.....
y?
*
i mentioned before.... no one read my message.... >,<
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
antu_biskut
post Jul 12 2012, 11:35 PM


Twinkle, Twinkle Little Star..!!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,877

Joined: Jul 2010
From: Taiping



QUOTE(ZoeOong @ Jul 12 2012, 11:34 PM)
i mentioned before.... no one read my message.... >,<
*
if you failed to OTA then just update via PC ODIN..and if you rooted just update via MOBILE ODIN PRO to maintain your root access..

This post has been edited by antu_biskut: Jul 12 2012, 11:38 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
GameFr3ak
post Jul 12 2012, 11:46 PM


I hate cutting
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,100

Joined: Oct 2006
From: Your Location


Haihz...

After a mere 4hours 14 mins, I'm left with 66% of battery...screen on time around 1hr 18mins...

Battery life is pretty bad on speedmod k3-7
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Duckies
post Jul 12 2012, 11:47 PM


Rubber Ducky
*******
Group: Senior Member
Posts: 5,379

Joined: Jun 2008
From: Ipoh,Perak


Just got my new 32 GB memory card.Then flashed to Cleanote 2.3 with it's own kernel.Seems like it's smoother than Rocket Rom v7 biggrin.gif Gonna monitor its battery laugh.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

126 Pages « < 89 90 91 92 93 > » 
Bump TopicClosed TopicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0718sec    3.21    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 24th April 2014 - 10:12 PM