Welcome Guest ( Log In | Register )

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ★ Stable O/C Database ★, cpu / mem / board.

views
     
kanethesun
post Jan 18 2006, 09:52 PM

Regular
******
Senior Member
1,426 posts

Joined: Jan 2005
From: Jln Sg Besi, Taiping


user posted image

hmm, will prime fail after 60 hours eh?
mine >.< latest screen shot
will it got error when I off my network hub eh?
just now off the electric, the a few minutes after error found.

user posted image
CPU : AMD64 3000+, 288x9 (Divider 133) 1.55v
core : Venice E6
socket : S939
RAM : 2x512MB KVR 2.6v
M/B : DFI nF4 Infinity
PSU : Chapalang 450w
Cooling : Stock Cooling

This post has been edited by kanethesun: Jan 19 2006, 06:14 PM
kanethesun
post Jan 25 2006, 07:47 PM

Regular
******
Senior Member
1,426 posts

Joined: Jan 2005
From: Jln Sg Besi, Taiping


QUOTE(charge-n-go @ Jan 25 2006, 12:55 AM)
I suspect it is your PSU. I encounter this kinda problem with unstable PSU voltage. Well, sometimes it is also due to heat too.

Why don't u decrease the HTT a lil, maybe 280MHz? You can check again with prime95. wink.gif
*
haha, just want to tried out the max I can go, hope have enough money to buy new PSU biggrin.gif
did tried 9x300HTT with 150 Frequency, very hard to stable o, vCore 1.650
havent go any higher, perhaps the ram hit the wall?
my ramchip is V58c2256804SCI5B, series of Mosel Vitelic 5ns.
dont see any forummer have experience on this ram, dont know what setting is suitable for me lea >.<


This post has been edited by kanethesun: Jan 25 2006, 07:49 PM
kanethesun
post Feb 8 2006, 11:16 PM

Regular
******
Senior Member
1,426 posts

Joined: Jan 2005
From: Jln Sg Besi, Taiping



another try for me suggested by charge-n-go biggrin.gif

This post has been edited by kanethesun: Feb 8 2006, 11:21 PM


Attached thumbnail(s)
Attached Image
kanethesun
post Feb 11 2006, 01:23 AM

Regular
******
Senior Member
1,426 posts

Joined: Jan 2005
From: Jln Sg Besi, Taiping


same PSU, cant sell off this 370 yet sad.gif
CPU voltage, slightly lower biggrin.gif
not that gila lea, just on my PC and prime when I back to hometown for CNY biggrin.gif
kanethesun
post May 10 2006, 03:39 PM

Regular
******
Senior Member
1,426 posts

Joined: Jan 2005
From: Jln Sg Besi, Taiping


eh, curious about how to count the uptime, must prime for 20-30 days? or need to on the PC only?
I mean only see the PC on for how many days or MUST PRIME for days?
kanethesun
post May 10 2006, 05:22 PM

Regular
******
Senior Member
1,426 posts

Joined: Jan 2005
From: Jln Sg Besi, Taiping


I see I see, thanks for the explanation wink.gif
will do when I back to KL again, holidays now laugh.gif

This post has been edited by kanethesun: May 10 2006, 05:22 PM
kanethesun
post May 26 2006, 10:48 PM

Regular
******
Senior Member
1,426 posts

Joined: Jan 2005
From: Jln Sg Besi, Taiping


New Try biggrin.gif drool.gif

user posted image

This post has been edited by kanethesun: May 26 2006, 10:49 PM
kanethesun
post Jan 21 2007, 12:50 AM

Regular
******
Senior Member
1,426 posts

Joined: Jan 2005
From: Jln Sg Besi, Taiping


heres my update for Stable OC biggrin.gif
Uptime for 20 days! drool.gif biggrin.gif


Attached thumbnail(s)
Attached Image

 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0186sec    0.56    7 queries    GZIP Disabled
Time is now: 30th July 2021 - 06:57 AM