Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump Topic Topic Closed RSS Feed

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Lowyat.NET 3DMark TOP 20 [MID-RANGE], 12 Pipelines Maximum - updated Jun 15

views
     
ffrulz
post Jan 4 2006, 06:42 PM

Over the hills and far away.
*****
Senior Member
995 posts

Joined: Mar 2005
From: Johor Bahru , Johor , Malaysia


http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1651348

4549

Sapphire Radeon X800GTO unmodded 12 pipes 400/490 Catalyst 5.13
AMD Athlon 64 2406MHz 268x9.0

http://img465.imageshack.us/img465/6794/untitled6ls.jpg


http://service.futuremark.com/compare?2k3=4524323

9950

Sapphire Radeon X800GTO unmodded 12 pipes 400/490 Catalyst 5.13
AMD Athlon 64 2406MHz 268x9.0
ffrulz
post Jan 8 2006, 01:31 PM

Over the hills and far away.
*****
Senior Member
995 posts

Joined: Mar 2005
From: Johor Bahru , Johor , Malaysia


http://service.futuremark.com/compare?2k3=4534437

3DMark03

Sapphire Radeon X800GTO unmodded 12pipes @ 590/1000

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1669673

3DMark05

Sapphire Radeon X800GTO unmodded 12pipes @ 580/1000

AMD Athlon 64 Winchester @ 270x9.0 1.55Vs
Abit AN8 SLI BIOS 19
Kingston Value DDR333 Divider 3-3-3-8
ffrulz
post Jan 10 2006, 12:42 PM

Over the hills and far away.
*****
Senior Member
995 posts

Joined: Mar 2005
From: Johor Bahru , Johor , Malaysia


http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1678565
5827 3DMarks
Sapphire Radeon X800GTO 12 pipes @ 550/1188

http://service.futuremark.com/compare?2k3=4539551
12192 3DMarks
Sapphire Radeon X800GTO 12 pipes @ 550/1188

AMD Athlon 64 Winchester 3000+ @ 270x9.0 1.55V
Abit AN8 SLI BIOS 19
Kingston Value 512x2 3-3-3-8

Oh yea , aMd_SCooTeRiST's compare link doesn't work.

This post has been edited by ffrulz: Jan 11 2006, 02:47 PM
ffrulz
post Jan 11 2006, 02:53 PM

Over the hills and far away.
*****
Senior Member
995 posts

Joined: Mar 2005
From: Johor Bahru , Johor , Malaysia


QUOTE(goldfries @ Jan 11 2006, 11:17 AM)
long time already, but i've decide not to touch them 1st cos some links like in 3dmark05 are limited. smile.gif

maybe can come up with a rule that after 1 month of not-working link then we delete, how about that?

as for the 2 new post - i will update later on, after work la.
ffrulz, put la the score. at least when i load the page i can decide where to place your name.......... but at this rate, most probably around the same spot biggrin.gif cos your score damn high.
*
Edited biggrin.gif Only thing to do now is to score in 01se but too bad cause my cpu is super low to score number 1 cry.gif
ffrulz
post Jan 18 2006, 06:30 PM

Over the hills and far away.
*****
Senior Member
995 posts

Joined: Mar 2005
From: Johor Bahru , Johor , Malaysia


QUOTE(GaRd3NiA @ Jan 18 2006, 05:28 PM)
i wan to join!!!!!

3DMark01SE : 18884

3DMark03 : 12295

3DMark05 : 4835

System:
Intel Pentium 4 2.4c @ 2.8Ghz (1.5v)
Abit IC7-Max3
Kingston 2x256MB DDR400 Hynix BT-D43 + Kingston 2x256MB DDR400 Hynix DT-D43 @ 235MHz, 2.5-3-3-7 (2.8v)
Leadtek A400TDH (6800NU) 128mb @ 300/415/920
WD 200GB IDE HDD + WD 80GB IDE HDD
AcBel iPower 400W Active PFC TruePower

i know my sys bottleneck my graphic card, i can get higher score if i hv a better sys, but y my 3D mark 2001 score so low??
*
3dmark01se is CPU bound. You're CPU limited. Like me. If I had a 2.9 or 2.7gig a64 i can easily break 30k.
ffrulz
post Jan 18 2006, 10:14 PM

Over the hills and far away.
*****
Senior Member
995 posts

Joined: Mar 2005
From: Johor Bahru , Johor , Malaysia


http://service.futuremark.com/compare?2k3=4560136

12609 Marks

Sapphire Radeon X800GTO @ 580/1200 unmodded 12 pipes

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1718314

6040 Marks

Sapphire Radeon X800GTO @ 580/1200 unmodded 12 pipes

AMD Athlon 64 Winchester 3000+ @ 270x9.0
Abit AN8 SLI
Kingston Value 512MBx2 3-3-3-8
ffrulz
post Jan 19 2006, 06:28 PM

Over the hills and far away.
*****
Senior Member
995 posts

Joined: Mar 2005
From: Johor Bahru , Johor , Malaysia


http://service.futuremark.com/compare?3dm06=15573

3DMark06

2175 Marks

Sapphire Radeon X800GTO unmodded 12pipes @ 580/1200
ffrulz
post Jan 20 2006, 07:32 AM

Over the hills and far away.
*****
Senior Member
995 posts

Joined: Mar 2005
From: Johor Bahru , Johor , Malaysia


QUOTE(Bahlol @ Jan 20 2006, 03:45 AM)
bro goldfries, tambah ranking 3DMark06 boley kan?

hehehehehe ffrulz, here is my 3DMark06 score:

Galaxy GeForce 6800 GS 450/1000 (factory clock)
3DMark06 : 2396
*
tongue.gif too bad mine can't run the SM3 and HDR tests.
ffrulz
post Jan 20 2006, 03:38 PM

Over the hills and far away.
*****
Senior Member
995 posts

Joined: Mar 2005
From: Johor Bahru , Johor , Malaysia


QUOTE(Bahlol @ Jan 20 2006, 03:34 PM)
yeah thanks bro. aiyo stopped at 90%. the day 3dmark06 went out very susah mo download. i'm just lucky la cos using torrent.
aper yg aku tau SM3 test tak jln kat x8xx, tapi HDR nie suppose buleh (tp advance version aa)
*
Yeah but in order for GT3 and GT4 to run I need SM3 plus fp16 blending which the X800/X850 not to mention 6200 series don't have.

This post has been edited by ffrulz: Jan 20 2006, 03:40 PM
ffrulz
post Jan 21 2006, 11:26 AM

Over the hills and far away.
*****
Senior Member
995 posts

Joined: Mar 2005
From: Johor Bahru , Johor , Malaysia


QUOTE(Bahlol @ Jan 20 2006, 03:42 PM)
hahaha aku baru ja dok edit dia dah reply. skang takdak masa mo layan (bz keje). tgk gitu2 aja leh la. next week ada masa mo pergi 3000+ nye score.
*
I'll try to do a suicide bench when I'm free. Maybe during CNY.

2.6gigs @ 1.65Vs. blink.gif

This post has been edited by ffrulz: Jan 21 2006, 11:26 AM
ffrulz
post Jan 21 2006, 05:35 PM

Over the hills and far away.
*****
Senior Member
995 posts

Joined: Mar 2005
From: Johor Bahru , Johor , Malaysia


QUOTE(Bahlol @ Jan 21 2006, 04:14 PM)
dunno y not update. maybe he do it on weekly basis.
hehehe.. suicide eh. pakai aftermarket cooling buleh lepas. aku cuma pakai stock cooling aja. berani bikin 2.4g sbb tuh paling stable kat default voltage. nak pergi 2.6 atau lebih voltage increment value dia cam tak masuk akal.
*
lol my friend 1st got this venice and rig just on it go in2 bios set it to 300x9 stock Vs and let her rip. And what do you know. It posted and it was stable prime95 24hours. I'm freaking jealous.
ffrulz
post Jan 22 2006, 08:34 AM

Over the hills and far away.
*****
Senior Member
995 posts

Joined: Mar 2005
From: Johor Bahru , Johor , Malaysia


QUOTE(Bahlol @ Jan 21 2006, 11:08 PM)
some venice revision E3 can do that w/out a hassle. i've seen one of my fren with 3000+ venice E3 passing 2.9g with little effort. nForce to 1.65v, vcore to 1.5, lowering the ddr to 133 and ramp up the HTT around 320. i;m unlucky cos got this revision DH-E6 which is poor in overclocking compared to E3.

i've a lot of time after CNY and may spend sometime with this gc custom cooling. come and join me aa ffrulz at tmn u.

p/s: sorry aa bro goldfries, an out of topic "borak".. hehehhe
*
Tmn U ar. So far from my house. I live in Melodies.
ffrulz
post Jan 23 2006, 06:16 PM

Over the hills and far away.
*****
Senior Member
995 posts

Joined: Mar 2005
From: Johor Bahru , Johor , Malaysia


QUOTE(Bahlol @ Jan 23 2006, 06:11 PM)
LOL. what resolution that LCD manage to handle? the standard resolution as define by 3dmark06 already bumped to 1280x1024. quite scarry la the default resolution for current mid range card.
*
I think all 15" LCDs may handle 1024x768 only. Unless there are special ones not that I know of.
ffrulz
post Jan 26 2006, 10:49 AM

Over the hills and far away.
*****
Senior Member
995 posts

Joined: Mar 2005
From: Johor Bahru , Johor , Malaysia


QUOTE(goldfries @ Jan 26 2006, 04:31 AM)
can't change. i've msged ffrulz regarding this, it seems that 3dmark auto-detect that resolution for his LCD. but unfortunately for mine, it refuses to do so. smile.gif

so yeah i benched without seeing what's going on on 3dmark06. go on to 2nd rig and check back later and hope it's done.
*
Yep. It's not that I don't wanna use the default reso. It's just that I can't. If I could change the reso I would have benched at 640x480 already. biggrin.gif


EDIT: Updated Scores on my new CG Stepping 3500 @ 260x10 1.42Vs

http://service.futuremark.com/compare?2k1=8878863

26730 Marks 3DMark01se

AMD Athlon 64 3500+ CG Stepping (Unknown Core) @ 260x10 1.42Vs

http://service.futuremark.com/compare?2k3=4579605

12775 Marks 3DMark03

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1747868

6097 Marks 3Dmark05

All tests are conducted with a Sapphire Radeon X800GTO @ 580/1200

This post has been edited by ffrulz: Jan 26 2006, 11:25 AM

Topic ClosedOptions
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0277sec    1.19    7 queries    GZIP Disabled
Time is now: 2nd August 2021 - 03:08 PM