Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump Topic Add Reply RSS Feed New Topic New Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> CAUTION!: dakwatjahat/ sofyan86/ raffiq86, +babybear_quizzical. Details inside!!

WaCKy-Angel
post May 14 2012, 04:27 PM

PeACe~~
********
All Stars
19,668 posts

Joined: Dec 2004
From: KL




QUOTE(Sofyan86 @ May 14 2012, 02:40 PM)
vlim:

hari khamis,saya letak iklan dalam mudah nak jual blackberry torch2 dengan harga rm1200(2nd hand)pastu ada org nama dia mahadi call dan suruh saya pos kan barang tu kat johor tapi dier cakap akan bank in dulu,rm800 bile dah dapat no rujukan pos laju baru dier bayar balance,so saya setuju sebab dier tak mintak kurang,

hari jumaat dier bank in kat acc saya pastu saya cakap tak boleh hantar hari jumaat hari sabtu baru boleh,pastu dia kata "ok"..

hari sabtu en mahadi call guna num 0146009501 bagitau kawan dia ade di kl mintak hantar kat kawan dier..kawan dier akan bayar balance rm400 kat saya trus..saya jumpa kawan mahadi dekat kl sentral pada petang hari..
*
Too obvious la bodoh....

I will never ever send out anything without getting full payment.
WaCKy-Angel
post May 17 2012, 05:39 PM

PeACe~~
********
All Stars
19,668 posts

Joined: Dec 2004
From: KL




I cant see the IC clearly... can upload clearer picture?
Anyhow it could be fake or stolen IC..unless the bank account name is the same.



 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0257sec    1.01    7 queries    GZIP Disabled
Time is now: 14th June 2021 - 01:34 PM