Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump Topic Add Reply RSS Feed New Topic New Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> CAUTION!: dakwatjahat/ sofyan86/ raffiq86, +babybear_quizzical. Details inside!!

Sofyan86
post May 14 2012, 02:40 PM

New Member
*
Junior Member
28 posts

Joined: Oct 2007


vlim:

hari khamis,saya letak iklan dalam mudah nak jual blackberry torch2 dengan harga rm1200(2nd hand)pastu ada org nama dia mahadi call dan suruh saya pos kan barang tu kat johor tapi dier cakap akan bank in dulu,rm800 bile dah dapat no rujukan pos laju baru dier bayar balance,so saya setuju sebab dier tak mintak kurang,

hari jumaat dier bank in kat acc saya pastu saya cakap tak boleh hantar hari jumaat hari sabtu baru boleh,pastu dia kata "ok"..

hari sabtu en mahadi call guna num 0146009501 bagitau kawan dia ade di kl mintak hantar kat kawan dier..kawan dier akan bayar balance rm400 kat saya trus..saya jumpa kawan mahadi dekat kl sentral pada petang hari..



 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0203sec    0.61    7 queries    GZIP Disabled
Time is now: 16th June 2021 - 09:35 PM