Welcome Guest ( Log In | Register )

 
RSS feedBump TopicReply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> leechers, VIKING is the real Yakjud n Makjud ?, West London School of Islamic Studies (Chat)

hack3line
post Apr 22 2012, 05:29 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 20

Joined: Jul 2009
From: MALAYSIA maksudnya Tanah Melayu dalam bahasa latin


QUOTE(leechers @ Apr 22 2012, 08:43 AM)
You knowledge in the vikings are commendable, but did you know the muslim won the war during ramadhan, and they are outnumbered? (313 vs 900). Why dont you tell us the story about their glorious victory?

Why would you research so much in vikings where as matter of fact the muslim are much more stronger, more powerful and almost invicible during their golden age? Othmaniyah for example are too powerful and they are basically become the reference point for modern armed forces.

Dont forget about muslim warriors, ali, hamzah, khalid al walid.
*
anyway, checkout this, who is Gog and Magog or Yakjud Makjud

VIKING is real Yakjud n Makjud ??


the academic arguments. who is actually Gog and Mogog.. n they conclude the Gog and Magog is the VIKING, the European !!

the research from West London School of Islamic Studies
http://www.wlsis.org/wlsismedia/260112Yajujmajuj.pdf

modern western civilization.. from Wake Up project


This post has been edited by hack3line: Apr 22 2012, 05:48 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
What Is This I Don't Even
post Apr 22 2012, 05:31 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 37

Joined: May 2010
inb4 sewel datang lagi
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
mambangafro
post Apr 22 2012, 05:43 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 375

Joined: Aug 2010
From: didi kuda ping :3



inb4 iskandar zulkarnain

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
failed.hashcheck
post Apr 22 2012, 05:45 PM


potent topic derailer
******
Group: Senior Member
Posts: 1,017

Joined: Aug 2009
From: Johor Bahru - Shah Alam

oyeah weed time
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
itanium
post Apr 22 2012, 05:46 PM


I brake very late.
****
Group: Senior Member
Posts: 574

Joined: Jan 2003
From: Kota Kinabalu, Country of North Borneo.



otomania is long FKIN DEAD - learn to deal with it.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
H4XF4XTOR
post Apr 22 2012, 05:47 PM


【ツ】U JELLY? 【ツ】
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,049

Joined: May 2011
From: Dark Realm



apa ko merepek ni syaiton
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
hack3line
post Apr 22 2012, 05:47 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 20

Joined: Jul 2009
From: MALAYSIA maksudnya Tanah Melayu dalam bahasa latin


QUOTE(What Is This I Don't Even @ Apr 22 2012, 05:31 PM)
inb4 sewel datang lagi
*
they conclude the Yakjud and Makjud is the european descendant.. especially from viking bloodline ??

who is Yakjud and Makjud.. Gog and Magog

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
quintessential
post Apr 22 2012, 05:51 PM


松本 OUT
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,904

Joined: Feb 2006

couple of years ago, ewadah forumer created a controversy by accusing chinese as gog and magog. the link (and forum) have since been deleted.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
mamao
post Apr 22 2012, 05:51 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 33

Joined: Dec 2010



tadi thread pasal viking diet skrang pasal viking gog and magog.weed apa hisap kau nie hackline
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Eidilfitrix
post Apr 22 2012, 05:51 PM


Executive Troll Officer
******
Group: Senior Member
Posts: 1,400

Joined: Aug 2011
From: your girl's bed



Terlebih weed ke?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kimp
post Apr 22 2012, 05:52 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 23

Joined: Dec 2008
From: Laboratory


yakjud dan makjud datang dari viking bloodline , sah tak pernah pergi ceramah ugama .
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
quintessential
post Apr 22 2012, 05:53 PM


松本 OUT
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,904

Joined: Feb 2006

breivik darah viking yo.

http://www.mmail.com.my/story/oslo-muslims...stimony-painful

user posted image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Mustadio
post Apr 22 2012, 05:53 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 4

Joined: Dec 2008


Kepada saudara hack3line, puak Viking di utara eropah itu bukannya Yakjud n Makjud ( Gog and Magog )

Sila rujuk info di sini.
http://ms.wikipedia.org/wiki/Ya%E2%80%99ju..._Ma%E2%80%99juj

Ya’juj dan Ma’juj dalam tradisi keagamaan digambarkan dalam istilah yang tidak jelas. Ada yang menyebutnya sebagai manusia, mahkluk berbentuk raksasa, suatu bangsa atau negeri. Ya’juj dan Ma’juj juga muncul dalam banyak mitos dan cerita rakyat di banyak negara. Walau bagaimanapun, Ya'juj dan Ma'juj seringkali disebut sebagai Gog dan Magog di Dunia Barat. Ya'juj dan Ma,juj sebenarnya adalah manusia, [perlu rujukan] perwatakan ganas, membuat kerosakan, menjahanankan tamadun yang mereka serang, mengambil makanan tuaian, membunuh, merogol, mereka bergerak dari kawasan utara Asia dan timur Eropah ke selatan dan dari tengah Asia ke barat Eropah.

» Click to show Spoiler - click again to hide... «


Mereka akan disertai oleh Parsi dari Timur, Phut dari Barat, orang-orang Kush dari selatan, dan lain-lain. Kita dikhabarkan bahawa Gog menghuni utara Israel, tetapi terdapat sedikit pengesahan laluan yang dilalui Gog tersebut. Gog dan sekutunya akan menyerang "sebuah tanah perkampungan tanpa bertembok" untuk mendapatkan harta rampasan, tetapi sebelum menyerang Israel sendiri dikurangkan kepada "enam" saiz mereka (Ezekiel 39:2). Askar yang berkurangan akan dihapuskan di Israel, mayat-mayat mereka ditanam di Lembah Hamon-Gog untuk ditatapi dan diberikan komentar (39:15-17).

7. Dan ketika masa seribu tahun itu berakhir, Iblis akan dilepaskan dari penjaranya, dan akan keluar untuk menipu bangsa-bangsa yang berada di empat penjuru bumi, Gog dan Magog, dan mengumpulkan mereka untuk berperang: jumlah yang adalah sebagai pasir di laut. 8. Dan mereka naik ke atas luasnya bumi, dan dikepung perkemahan orang-orang kudus tentang, dan kota yang dikasihi: dan api turun dari Allah dari Syurga, dan memakannya sampai habis. (KJV) Di sini, Gog dan Magog dikenalpasti sebagai bangsa di empat penjuru bumi, dan serangan mereka diwakili sebagai krisis eskatologis selepas Milenium, untuk akan dikalahkan oleh intervensi ilahi. Bahasa Gog dan Magog adalah kemusnahan sangat mirip dengan yang disebutkan dalam Yehezkiel.
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
vivakarna
post Apr 22 2012, 05:55 PM


Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,236

Joined: Oct 2009



yes, should be vikings and monguls
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
hack3line
post Apr 22 2012, 06:05 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 20

Joined: Jul 2009
From: MALAYSIA maksudnya Tanah Melayu dalam bahasa latin


QUOTE(Mustadio @ Apr 22 2012, 05:53 PM)
Kepada saudara hack3line, puak Viking di utara eropah itu bukannya Yakjud n Makjud ( Gog and Magog )

Sila rujuk info di sini.
http://ms.wikipedia.org/wiki/Ya%E2%80%99ju..._Ma%E2%80%99juj   

Ya’juj dan Ma’juj dalam tradisi keagamaan digambarkan dalam istilah yang tidak jelas. Ada yang menyebutnya sebagai manusia, mahkluk berbentuk raksasa, suatu bangsa atau negeri. Ya’juj dan Ma’juj juga muncul dalam banyak mitos dan cerita rakyat di banyak negara. Walau bagaimanapun, Ya'juj dan Ma'juj seringkali disebut sebagai Gog dan Magog di Dunia Barat. Ya'juj dan Ma,juj sebenarnya adalah manusia, [perlu rujukan] perwatakan ganas, membuat kerosakan, menjahanankan tamadun yang mereka serang, mengambil makanan tuaian, membunuh, merogol, mereka bergerak dari kawasan utara Asia dan timur Eropah ke selatan dan dari tengah Asia ke barat Eropah.

» Click to show Spoiler - click again to hide... «


Mereka akan disertai oleh Parsi dari Timur, Phut dari Barat, orang-orang Kush dari selatan, dan lain-lain. Kita dikhabarkan bahawa Gog menghuni utara Israel, tetapi terdapat sedikit pengesahan laluan yang dilalui Gog tersebut. Gog dan sekutunya akan menyerang "sebuah tanah perkampungan tanpa bertembok" untuk mendapatkan harta rampasan, tetapi sebelum menyerang Israel sendiri dikurangkan kepada "enam" saiz mereka (Ezekiel 39:2). Askar yang berkurangan akan dihapuskan di Israel, mayat-mayat mereka ditanam di Lembah Hamon-Gog untuk ditatapi dan diberikan komentar (39:15-17).

7. Dan ketika masa seribu tahun itu berakhir, Iblis akan dilepaskan dari penjaranya, dan akan keluar untuk menipu bangsa-bangsa yang berada di empat penjuru bumi, Gog dan Magog, dan mengumpulkan mereka untuk berperang: jumlah yang adalah sebagai pasir di laut. 8. Dan mereka naik ke atas luasnya bumi, dan dikepung perkemahan orang-orang kudus tentang, dan kota yang dikasihi: dan api turun dari Allah dari Syurga, dan memakannya sampai habis. (KJV) Di sini, Gog dan Magog dikenalpasti sebagai bangsa di empat penjuru bumi, dan serangan mereka diwakili sebagai krisis eskatologis selepas Milenium, untuk akan dikalahkan oleh intervensi ilahi. Bahasa Gog dan Magog adalah kemusnahan sangat mirip dengan yang disebutkan dalam Yehezkiel.
*
ekspedisi pertama VIKING adalah ke England yang kemudian membentuk empayar komanwel yang amat luas di dunia ini,
serta kuasa dunia baru dunia bernama USA yang dikuasai secara proksi.. VIKING adalah bangsa #1 paling ganas dalam sejarah England dan Britain


User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
mysa_strato
post Apr 22 2012, 06:06 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 468

Joined: Jun 2011
Amongst the ragged Cleeves those monstrous giants sought:
Who (of their dreadful kind) t'appal the Trojans brought
Great Gogmagog, an oake that by the roots could teare;
So mighty were (that time) the men who lived there:
But, for the use of armes he did not understand
(Except some rock or tree, that coming next to land,
He raised out of the earth to execute his rage),
He challenge makes for strength, and offereth there his gage,
Which Corin taketh up, to answer by and by,
Upon this sonne of earth his utmost power to try.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
peinsama
post Apr 22 2012, 06:06 PM


Au fait
*****
Group: Senior Member
Posts: 709

Joined: Apr 2008
From: Kuala Lumpur


hackline,

kalau vikings read your thread, diaorang pun jadi sewel and ask us wtf is going on
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
hack3line
post Apr 22 2012, 06:15 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 20

Joined: Jul 2009
From: MALAYSIA maksudnya Tanah Melayu dalam bahasa latin


QUOTE(peinsama @ Apr 22 2012, 06:06 PM)
hackline,

kalau vikings read your thread, diaorang pun jadi sewel and ask us wtf is going on
*
baca dulu dokumen .pdf dari West London School of Islamic Studies tu... cam logik gak apa yang dia cakap

Iskandar Zulkarnain tu adalah bermaksud penguasa 2 tanduk, dan telah pagar yakjud dan makjud di antara gunung paling tinggi di dunia ini dengan ilmu yang tuhan beri untuk halang yakjud dan makjud buat kerosakan di muka bumi ini.. viking memang suka pakai helmet yang ada 2 tanduk pun

This post has been edited by hack3line: Apr 22 2012, 06:16 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Robin Hood
post Apr 22 2012, 06:18 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 167

Joined: Nov 2010
From: sunny bikini yard



i heard the malays are the descendant of the viking
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sgwc
post Apr 22 2012, 06:19 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 16

Joined: Jan 2006
From: inside a palace with ephemeral darkness embrace


Bukanke yakjuj makjuj akan muncul somewhere in the mediterranean ke? Viking tu kat north.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Hexism
post Apr 22 2012, 06:19 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 451

Joined: Dec 2008



>"logik"
>supernatural magic pagar sihir manusia mitos tolkien fantasy middle earth


itu bukan logik la sewel.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Keith321
post Apr 22 2012, 06:20 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 114

Joined: Apr 2010
From: ????



hackline is smokin viking weed. must be good stuff
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Einjahr
post Apr 22 2012, 06:22 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 7

Joined: Dec 2010
Actually, ts you should really stop reading material published by the church about vikings, coz the Cross always had a problem about the vikings being pagan, and the way they resisted being converted to christianity, and so rather conviniently, the vikings are pictured as savage, blood hungry warriors of satan of the north, when actually they are just farmers ts...

Anyways, vikings never wear horns.


User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
demamkuning
post Apr 22 2012, 06:24 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 74

Joined: Nov 2010
From: United States Of Pahang


vikings mana ada helmet bertanduk

tu semua rekaaan semata mata
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Einjahr
post Apr 22 2012, 06:25 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 7

Joined: Dec 2010
lets see what TS thinks after he watches this



rolleyes.gif rolleyes.gif

This post has been edited by Einjahr: Apr 22 2012, 06:26 PM
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sgwc
post Apr 22 2012, 06:29 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 16

Joined: Jan 2006
From: inside a palace with ephemeral darkness embrace


QUOTE(Einjahr @ Apr 22 2012, 06:25 PM)
lets see what TS thinks after he watches this



rolleyes.gif  rolleyes.gif
*
Doesn't look like vikings... more like druids.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Mustadio
post Apr 22 2012, 06:34 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 4

Joined: Dec 2008


Melihat saudara hack3line berminat dengan puak viking ini... saudara hack3line boleh merujuk kepada pengambara Islam termasyur di dunia - Ahmad ibn Fadlān ibn al-Abbās ibn Rāšid ibn Hammād (Arabic: أحمد بن فضلان بن العباس بن راشد بن حماد‎)

http://en.wikipedia.org/wiki/Ahmad_ibn_Fadlan

ĮAhmad ibn Fadlān ibn al-Abbās ibn Rāšid ibn Hammād (Arabic: أحمد بن فضلان بن العباس بن راشد بن حماد‎) was a 10th century Arab traveler, famous for his account of his travels as a member of an embassy of the Abbasid Caliph of Baghdad to the king of the Volga Bulgars. His account is most known for providing a description of the Volga Vikings, including an eye-witness account of a ship burial.

A substantial cut of Ibn Fadlan's account is dedicated to the description of a people he called the Rūs روس or Rūsiyyah. Most scholars identify them with the Rus' or Varangians, which would make Ibn Fadlan's account one of the earliest portrayals of Vikings.

I have seen the Rus as they came on their merchant journeys and encamped by the Itil. I have never seen more perfect physical specimens, tall as date palms, blond and ruddy; they wear neither tunics nor kaftans, but the men wear a garment which covers one side of the body and leaves a hand free. Each man has an axe, a sword, and a knife, and keeps each by him at all times. Each woman wears on either breast a box of iron, silver, copper, or gold; the value of the box indicates the wealth of the husband. Each box has a ring from which depends a knife. The women wear neck-rings of gold and silver. Their most prized ornaments are green glass beads. They string them as necklaces for their women.

Ibn Fadlan, on the Rus merchants at Itil, 922.


Puak viking dilabel sebagai ganas dan tidak bertamadun oleh pihak inggeris kerana mereka menolak agama kristian ketika itu. Puak viking menurut Ibn Rustah (in Persian: احمد ابن رسته اصفهانی - Aḥmad ebn Roste Eṣfahānī, also spelled Ibn Rusta, Ibn Ruste), puak viking menitikberatkan aspek murni dalam kekeluargaan.

"As for the Rus, they live on an island … that takes three days to walk round and is covered with thick undergrowth and forests; … They harry the Slavs, using ships to reach them; they carry them off as slaves and … sell them. They have no fields but simply live on what they get from the Slav's lands … When a son is born, the father will go up to the newborn baby, sword in hand; throwing it down, he says, 'I shall not leave you with any property: You have only what you can provide with this weapon.'" [2]

Kisah Ahmad ibn Fadlān dibukukan ke novel fiction Eaters of the Dead: The Manuscript of Ibn Fadlan Relating His Experiences with the Northmen in A.D. 922 oleh Michael Crichton

user posted image

Novel tersebut kemudianya dijadikan filem bertajuk The 13th Warrior

user posted image

User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
hack3line
post Apr 22 2012, 06:36 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 20

Joined: Jul 2009
From: MALAYSIA maksudnya Tanah Melayu dalam bahasa latin


QUOTE(demamkuning @ Apr 22 2012, 06:24 PM)
vikings mana ada helmet bertanduk

tu semua rekaaan semata mata
*
user posted image <-- helmet viking macam darth vader punya helmet tapi ada 2 tanduk laugh.gif

VIKING WARRIOR laugh.gif


This post has been edited by hack3line: Apr 22 2012, 06:44 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Einjahr
post Apr 22 2012, 06:38 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 7

Joined: Dec 2010
haha dear ts, the material you are reading are mostly borne out of negative potrayals of Vikings by englishmen who fear the silhouette of of longboats in the mists.

And, the men of the church hated them because the Vikings frequently target churches.

but who can blame them ? afterall, thats where all the gold are.
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ray123
post Apr 22 2012, 06:40 PM


Senior Citizen
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,415

Joined: Jan 2003
QUOTE(sgwc @ Apr 22 2012, 06:29 PM)
Doesn't look like vikings... more like druids.
*
The movie is about Banderas and the Vikings defending the village against the druidic barbarians. Vikings are the blond haired people with Antonio in the clip.

For more Viking-goodness, read Vinland Saga.

QUOTE
Vinland Saga is set in Dane-controlled England at the start of the 11th century, and features the Danish invaders of England commonly known as Vikings. The story combines a dramatization of King Cnut the Great's historical rise to power with a revenge plot centered on the historical explorer Thorfinn, the son of a murdered ex-warrior. The presentation and style of the series has been compared by reviewers to the more realistically grounded segments of Kentarō Miura's classic dark fantasy manga Berserk.[


http://www.mangareader.net/125-6173-1/vinl.../chapter-1.html

This post has been edited by ray123: Apr 22 2012, 06:42 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sgwc
post Apr 22 2012, 06:41 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 16

Joined: Jan 2006
From: inside a palace with ephemeral darkness embrace


ahhh... i see.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
quintessential
post Apr 22 2012, 06:43 PM


松本 OUT
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,904

Joined: Feb 2006

norwegian black metal. genre kegemaran orang viking


User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sgwc
post Apr 22 2012, 06:47 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 16

Joined: Jan 2006
From: inside a palace with ephemeral darkness embrace


Heck, even tabligh people are listening to rock and grunge.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kalandra
post Apr 22 2012, 06:55 PM


Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,386

Joined: Jul 2007
QUOTE(Mustadio @ Apr 22 2012, 05:53 PM)
Ya'juj dan Ma,juj sebenarnya adalah manusia, [perlu rujukan] perwatakan ganas, membuat kerosakan, menjahanankan tamadun yang mereka serang, mengambil makanan tuaian, membunuh, merogol, mereka bergerak dari kawasan utara Asia dan timur Eropah ke selatan dan dari tengah Asia ke barat Eropah.
*
Sounds like Mongols when they were at the peak of their empire.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ghodul
post Apr 22 2012, 07:08 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 400

Joined: Jan 2009
From: ~Assassins Lodge No.9179, Kuala Perlis~
Pastu, engkau suruh aku ikot style diet depa. ape hal lah engko ni...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
SlowCiken
post Apr 22 2012, 07:13 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 147

Joined: May 2011
this thread better than any ptptn thread
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
hack3line
post Apr 22 2012, 07:18 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 20

Joined: Jul 2009
From: MALAYSIA maksudnya Tanah Melayu dalam bahasa latin


QUOTE(ghodul @ Apr 22 2012, 07:08 PM)
Pastu, engkau suruh aku ikot style diet depa. ape hal lah engko ni...
*
bangsa viking adalah #1 paling ganas dalam sejarah england dan britain..

kalau britain yang bina empayar komanwel punya besar pun takut..
kau ikut cara diet diaorang, mesti kau boleh kurus dan jadi lebih kuat serta boleh bina empayar lebih besar dari komanwel yang dibina britain. laugh.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ghodul
post Apr 22 2012, 07:21 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 400

Joined: Jan 2009
From: ~Assassins Lodge No.9179, Kuala Perlis~
QUOTE(hack3line @ Apr 22 2012, 07:18 PM)
bangsa viking adalah #1 paling ganas dalam sejarah england dan britain..

kalau britain yang bina empayar komanwel punya besar pun takut..
kau ikut cara diet diaorang, mesti kau boleh kurus dan jadi lebih kuat serta boleh bina empayar lebih besar dari komanwel yang dibina britain.  laugh.gif
*
Aku dulu bercita2 nak ade fighter body. Lagi2 zaman aku aktif dalam taekwondo dulu. Tapi tu dulu, way around 10 years b4. Now, aku cume nak jadi manusia yang sihat je...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
grimreaper05
post Apr 22 2012, 07:27 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 23

Joined: Dec 2009
inb4 iskandar zulkarnain is melayu
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
boyot
post Apr 22 2012, 07:33 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 14

Joined: Sep 2006



tapi kuat macam mana pon viking kalau kena tembak pistol mati jugak
so kalo diorg kuar dari pagar pon, kita panggil je askar wataniah kasi sarang tebuan kat badan diorg
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
hack3line
post Apr 22 2012, 07:34 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 20

Joined: Jul 2009
From: MALAYSIA maksudnya Tanah Melayu dalam bahasa latin


QUOTE(ghodul @ Apr 22 2012, 07:21 PM)
Aku dulu bercita2 nak ade fighter body. Lagi2 zaman aku aktif dalam taekwondo dulu. Tapi tu dulu, way around 10 years b4. Now, aku cume nak jadi manusia yang sihat je...
*
lain kali dah sihat dan kuat ingat nak ajak ghodul turun gelanggang.. sparring, lawan dengan aku.. dah ada black belt tae kwon do ke ghodul??
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
rulerhot
post Apr 22 2012, 07:34 PM


New Member
*
Group: New Member
Posts: 0

Joined: Jun 2011



Lge is viking!!!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
leechers
post Apr 22 2012, 07:40 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 373

Joined: Mar 2011

Hackline. This is interesting. Honestly i dont know whether or not vikings are yakjuj and makjuj. Fyi i am mualaf. I just start to learn more about islam. Islam is beautiful. It is not just a religion but the way of life. That is why when you refers to viking diet, i am amuse and wants to know what is so good about it when our religion already teaches us not only diet but even doa prior entering toilet. that is how complete islam is.

But anyway i will read more about yakjuj and makkuk and will try to reply your question. Thanks brotjer
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Einjahr
post Apr 22 2012, 09:09 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 7

Joined: Dec 2010
QUOTE(leechers @ Apr 22 2012, 07:40 PM)
Hackline. This is interesting. Honestly i dont know whether or not vikings are yakjuj and makjuj. Fyi i am mualaf. I just start to learn more about islam. Islam is beautiful. It is not just a religion but the way of life. That is why when you refers to viking diet, i am amuse and wants to know what is so good about it when our religion already teaches us not only diet but even doa prior entering toilet. that is how complete islam is.

But anyway i will read more about yakjuj and makkuk and will try to reply your question. Thanks brotjer
*
doh.gif doh.gif
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
FLampard
post Apr 22 2012, 09:19 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 467

Joined: Jun 2008

QUOTE(leechers @ Apr 22 2012, 07:40 PM)
Hackline. This is interesting. Honestly i dont know whether or not vikings are yakjuj and makjuj. Fyi i am mualaf. I just start to learn more about islam. Islam is beautiful. It is not just a religion but the way of life. That is why when you refers to viking diet, i am amuse and wants to know what is so good about it when our religion already teaches us not only diet but even doa prior entering toilet. that is how complete islam is.

But anyway i will read more about yakjuj and makkuk and will try to reply your question. Thanks brotjer
*
i thought muslims fast to understand the feeling of poverty. nothing to do with strength. also that dude that post that viking diet shit didnt give any scientific explanation, and then on the other post, he said that viking's diet is eating fish....not fasting... rclxub.gif rclxub.gif

This post has been edited by FLampard: Apr 22 2012, 09:21 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
aaaeye
post Apr 22 2012, 09:20 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 141

Joined: Aug 2009

QUOTE(leechers @ Apr 22 2012, 07:40 PM)
Hackline. This is interesting. Honestly i dont know whether or not vikings are yakjuj and makjuj. Fyi i am mualaf. I just start to learn more about islam. Islam is beautiful. It is not just a religion but the way of life. That is why when you refers to viking diet, i am amuse and wants to know what is so good about it when our religion already teaches us not only diet but even doa prior entering toilet. that is how complete islam is.

But anyway i will read more about yakjuj and makkuk and will try to reply your question. Thanks brotjer
*
thumbup.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
&pilun
post Apr 22 2012, 09:21 PM


New Member
*
Group: New Member
Posts: 1

Joined: Apr 2012

QUOTE(H4XF4XTOR @ Apr 22 2012, 05:47 PM)
apa ko merepek ni syaiton
*
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sergeant reznov
post Apr 22 2012, 11:45 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 5

Joined: Sep 2009
From: from the motherland
sebenarnya gua ni berketurunan viking...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kimp
post Apr 22 2012, 11:46 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 23

Joined: Dec 2008
From: Laboratory


QUOTE(sergeant reznov @ Apr 22 2012, 11:45 PM)
sebenarnya gua ni berketurunan viking...
*
hebat tuan hamba
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
hack3line
post Apr 23 2012, 12:08 AM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 20

Joined: Jul 2009
From: MALAYSIA maksudnya Tanah Melayu dalam bahasa latin


QUOTE(leechers @ Apr 22 2012, 07:40 PM)
Hackline. This is interesting. Honestly i dont know whether or not vikings are yakjuj and makjuj. Fyi i am mualaf. I just start to learn more about islam. Islam is beautiful. It is not just a religion but the way of life. That is why when you refers to viking diet, i am amuse and wants to know what is so good about it when our religion already teaches us not only diet but even doa prior entering toilet. that is how complete islam is.

But anyway i will read more about yakjuj and makkuk and will try to reply your question. Thanks brotjer
*
la mati mati ingat ustaz tadi... dah la sini banyak sangat puak liberal dengan agenda atheism diaorang.

yang pasti Zulkarnain tu adalah bermaksud PENGUASA 2 TANDUK.. dia amat berkuasa atas sesuatu yang ada 2 TANDUK, mungkin dah tundukkan habis suatu bangsa yang amat sinonim dengan 2 TANDUK ni

selalunya ayat yang diceritakan oleh mana-mana kitab langit (yang original, yang asli).. diaorang tak letak nama betul dia tapi gelaran dia..
macam Firaun yang bermaksud penguasa utama / raja tertinggi dalam bahasa Mesir.. ia adalah simbol penguasa tertinggi di dunia, mungkin sebab tu USA pada jata negara diaorang pakai lambang piramid mesir nak tunjuk diaorang ni ada kaitan dengan Firaun ??

2 TANDUK tu amat sinonim sangat dengan simbol kekuasaan Viking zaman silam yang sudah takluk hampir habis seluruh eropah di masa lampau, dan mereka teramat kejam, tempat asal diaorang pun memang banyak gunung-gunung yang amat tinggi serta berais.. kat england memang ada tempat khas tunjuk bahawa Gog dan Magog ni kononnya pelindung England (suatu masa dulu masa zaman King Henry V)

maknanya Gog dan Magog atau Yakjud dan Makjud telah berjaya pengaruh pemerintahan England masa tu.. mereka sudah berjaya lepas dari benteng, tembok yang dibina oleh Iskandar Zulkarnain dulu di antara gunung yang amat tinggi dan sedang pengaruhi pemerintahan dunia sekarang ni.. matlamat diaorang lepas ni ialah menuju ke sebelah timur dunia.. atau di dalam kitab lama dinamakan KHURASAN yang bermaksud tempat matahari terbit. (ingat dalam kitab lama, diaorang letak gelaran je bukan nama sebenar).. sama macam kes nabi Muhammad dilahirkan di dunia ini.. kat dalam kitab lama namanya bukan muhammad pun, tapi maksudnya sama.

http://www.reformation.org/gog-and-magog.html

banyak fakta sejarah sebenar sengaja dipesongkan oleh ahli politik dan media sekarang..
antara contoh paling hebat ialah masjid batu dirujuk sebagai baitulmaqdis.. tengok la mana-mana cerita palestin dan baitulmaqdis,
hampir semua pergi tayang gambar masjid batu bukannya baitulmaqdis yang sebenar..
dah berapa banyak orang tertipu dengan media barat ni pun tatau la.

This post has been edited by hack3line: Apr 23 2012, 12:30 AM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ghodul
post Apr 23 2012, 12:39 AM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 400

Joined: Jan 2009
From: ~Assassins Lodge No.9179, Kuala Perlis~
QUOTE(hack3line @ Apr 22 2012, 07:34 PM)
lain kali dah sihat dan kuat ingat nak ajak ghodul turun gelanggang.. sparring, lawan dengan aku.. dah ada black belt tae kwon do ke ghodul??
*
Gua tak sempat black belt. Tukar sekolah yang takde taekwondo time f4. Kalau sempat blackbelt, mesti gua jage kaw2 nye body ni beb....
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
conxtion
post Apr 23 2012, 12:57 AM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 46

Joined: Mar 2009


Sape Iskandar Zulkarnian tu?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
tholib
post Apr 23 2012, 02:01 AM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 19

Joined: Jun 2009
QUOTE(hack3line @ Apr 22 2012, 06:15 PM)
baca dulu dokumen .pdf dari West London School of Islamic Studies tu... cam logik gak apa yang dia cakap

Iskandar Zulkarnain tu adalah bermaksud penguasa 2 tanduk, dan telah pagar yakjud dan makjud di antara gunung paling tinggi di dunia ini dengan ilmu yang tuhan beri untuk halang yakjud dan makjud buat kerosakan di muka bumi ini.. viking memang suka pakai helmet yang ada 2 tanduk pun
*
QUOTE(hack3line @ Apr 23 2012, 12:08 AM)
la mati mati ingat ustaz tadi... dah la sini banyak sangat puak liberal dengan agenda atheism diaorang.

yang pasti Zulkarnain tu adalah bermaksud PENGUASA 2 TANDUK.. dia amat berkuasa atas sesuatu yang ada 2 TANDUK, mungkin dah tundukkan habis suatu bangsa yang amat sinonim dengan 2 TANDUK ni

selalunya ayat yang diceritakan oleh mana-mana kitab langit (yang original, yang asli).. diaorang tak letak nama betul dia tapi gelaran dia..
macam Firaun yang bermaksud penguasa utama / raja tertinggi dalam bahasa Mesir.. ia adalah simbol penguasa tertinggi di dunia, mungkin sebab tu USA pada jata negara diaorang pakai lambang piramid mesir nak tunjuk diaorang ni ada kaitan dengan Firaun ??

2 TANDUK tu amat sinonim sangat dengan simbol kekuasaan Viking zaman silam yang sudah takluk hampir habis seluruh eropah di masa lampau, dan mereka teramat kejam, tempat asal diaorang pun memang banyak gunung-gunung yang amat tinggi serta berais.. kat england memang ada tempat khas tunjuk bahawa Gog dan Magog ni kononnya pelindung England (suatu masa dulu masa zaman King Henry V)

maknanya Gog dan Magog atau Yakjud dan Makjud telah berjaya pengaruh pemerintahan England masa tu.. mereka sudah berjaya lepas dari benteng, tembok yang dibina oleh Iskandar Zulkarnain dulu di antara gunung yang amat tinggi dan sedang pengaruhi pemerintahan dunia sekarang ni.. matlamat diaorang lepas ni ialah menuju ke sebelah timur dunia.. atau di dalam kitab lama dinamakan KHURASAN yang bermaksud tempat matahari terbit. (ingat dalam kitab lama, diaorang letak gelaran je bukan nama sebenar).. sama macam kes nabi Muhammad dilahirkan di dunia ini.. kat dalam kitab lama namanya bukan muhammad pun, tapi maksudnya sama.

http://www.reformation.org/gog-and-magog.html

banyak fakta sejarah sebenar sengaja dipesongkan oleh ahli politik dan media sekarang..
antara contoh paling hebat ialah masjid batu dirujuk sebagai baitulmaqdis.. tengok la mana-mana cerita palestin dan baitulmaqdis,
hampir semua pergi tayang gambar masjid batu bukannya baitulmaqdis yang sebenar..
dah berapa banyak orang tertipu dengan media barat ni pun tatau la.
*
I did some research about gog magog before during my studies in UK. From what I read there most of book implying that gog-magog are a brutal tribe of Sythia (people from northern Russia) which latter the ancestor of viking ->khaganate->muscoville. Sythcia was tribe the 1st people who able to tamed horses and ride with it for raid and invasion. If not mistaken there're sacred verses (Don't remember from Bible or Quran) , gog magog are very aggresive and brutal, they move fast and swiftly (evidence the use of horses for invasion of Babylon and many others capital). Another thing sythcia tribe are located behind along the caucasian moutain walls which entrapped them from moving west. The banjaran is assumed where the wall which Alexander built after then. There're alot of evidences and arguements which i hardly remember but then this knowledge i find importand and fascinating.

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
mooney298
post Apr 23 2012, 05:14 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 9

Joined: Mar 2012
QUOTE(Eidilfitrix @ Apr 22 2012, 05:51 PM)
Terlebih weed ke?
*
u wanna buy some weed bro? i can give u special price drool.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Eidilfitrix
post Apr 23 2012, 05:16 PM


Executive Troll Officer
******
Group: Senior Member
Posts: 1,400

Joined: Aug 2011
From: your girl's bed



QUOTE(mooney298 @ Apr 23 2012, 05:14 PM)
u wanna buy some weed bro? i can give u special price  drool.gif
*
I want siham, can give me special price? rolleyes.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Mr.Docter
post Apr 23 2012, 05:18 PM


A&E Freak
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,637

Joined: Aug 2009



QUOTE(sergeant reznov @ Apr 22 2012, 11:45 PM)
sebenarnya gua ni berketurunan viking...
*
Eh kalau asal dari Indon tu bukan Viking bang, itu jawa.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
mooney298
post Apr 24 2012, 12:55 AM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 9

Joined: Mar 2012
QUOTE(Eidilfitrix @ Apr 23 2012, 05:16 PM)
I want siham, can give me special price?  rolleyes.gif
*
siham also have to buy? wat the ploblem? u ugly till no would fucuk u for free?
user posted image

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Eidilfitrix
post Apr 24 2012, 12:58 AM


Executive Troll Officer
******
Group: Senior Member
Posts: 1,400

Joined: Aug 2011
From: your girl's bed



QUOTE(mooney298 @ Apr 24 2012, 12:55 AM)
siham also have to buy? wat the ploblem? u ugly till no would fucuk u for free?
user posted image
*
user posted image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.1128sec    1.73    5 queries    GZIP Disabled
Time is now: 20th April 2014 - 06:49 PM