Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump Topic Topic Closed RSS Feed
125 Pages  1 2 3 > » Bottom

Outline · [ Standard ] · Linear+

 Nvidia Fan Club V8, Kelab Kipas nVidia Versi Lapan

views
     
TSDrBlueBox
post Nov 8 2011, 01:37 PM, updated 11y ago

Enthusiast
*****
Senior Member
789 posts

Joined: Sep 2011


user posted image


Since mod so nice kolos last tered, I open new one

Nvidia (NASDAQ: NVDA; /ɪnˈvɪdiə/ in-vid-ee-ə) is an American global technology company based in Santa Clara, California. The company invented the graphics processing unit (GPU) in 1999. GPUs drive the computer graphics in games and in applications used by professional designers. Their parallel processing capabilities provide researchers and scientists with the ability to efficiently run high-performance applications, and they are deployed in supercomputing sites around the world. More recently, Nvidia has moved into the mobile computing market, where its processors power phones and tablets, as well as auto infotainment systems. Its competitors include Intel, AMD and Qualcomm.

The following are the most notable product families produced by Nvidia:
[.] GeForce
[.] Quadro
[.] Tegra
[.] Tesla
[.] nForce

Please note that:
- When you ask a question regarding your hardware, please include the hardware's name, your PC spec, and your budget if you want to buy a new GPU
- Do not ask about "card that has xxGB of RAM". A VRAM on a graphic card is only relevant if you are using a display larger than a full HD resolution (1920*1080). A 1~1.5GB of Vram would be enough for every day gaming use
- Stay on topic
- Please post sources (URL) if you want to post a news or a rumour

This post has been edited by DrBlueBox: Dec 6 2011, 09:51 AM
Ulysses
post Nov 8 2011, 05:40 PM

尤利西斯
*******
Senior Member
2,817 posts

Joined: Sep 2010
From: Georgetown, Penang


QUOTE(DrBlueBox @ Nov 8 2011, 08:17 AM)
The only game that can't breach the 60FPS barrier with this rig. WTF
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
*
btw, about this MW3, why it can't reach 60fps? hmm.gif
jerrylo
post Nov 8 2011, 05:46 PM

Getting Started
**
Junior Member
136 posts

Joined: Dec 2009
From: Klang


CoD: MW3

use what resolution? aliasing? DX11?
i think all comes down to GPU..
Ulysses
post Nov 8 2011, 05:47 PM

尤利西斯
*******
Senior Member
2,817 posts

Joined: Sep 2010
From: Georgetown, Penang


TS, i think u should stylize thread title same as before... like "NVIDIA Fans Club V8"

its like a continuation from thread before.. "more" official.


Added on November 8, 2011, 5:48 pm
QUOTE(jerrylo @ Nov 8 2011, 05:46 PM)
CoD: MW3

use what resolution? aliasing? DX11?
i think all comes down to GPU..
*
based on his sig, it is Gigabyte GTX570 SLi. hmm.gif

This post has been edited by Ulysses: Nov 8 2011, 05:57 PM
shinjite
post Nov 8 2011, 05:51 PM

�ŞħĬΩĵΐŦ��
********
All Stars
19,079 posts

Joined: Jan 2003
From: Klang


What is the CPU?
Latest drivers installed?


This post has been edited by shinjite: Nov 8 2011, 05:51 PM
Ulysses
post Nov 8 2011, 05:53 PM

尤利西斯
*******
Senior Member
2,817 posts

Joined: Sep 2010
From: Georgetown, Penang


QUOTE(shinjite @ Nov 8 2011, 05:51 PM)
What is the CPU?
Latest drivers installed?
*
it is DrBlueBox post..i quoted from nvidia thread V7 before.
u can see his sig for full spec.
Cyclonechuah
post Nov 8 2011, 05:56 PM

(  ̄ c ̄)=c |。◕‿‿◕。|
******
Senior Member
1,726 posts

Joined: Oct 2007
From: Taiping Perak



QUOTE(Ulysses @ Nov 8 2011, 05:40 PM)
btw, about this MW3, why it can't reach 60fps?  hmm.gif
*
i think it is due to game issue... something we all face when a new multiplatform game release. Half Assed Ported Game no offense to MW3 fanbois

This post has been edited by Cyclonechuah: Nov 8 2011, 05:57 PM
rulmufc
post Nov 8 2011, 06:30 PM

Getting Started
**
Junior Member
225 posts

Joined: Sep 2009
From: Sabah / Melaka / JB / KL
Hi guys, i really need help. My nvidia driver doesnt seems to work and keep forcing my monitor to entering power save mode. When i on safe mode, it didnt happen but when i boot to windows it happen again. I tried reinstall driver from 285.62/285.38/280.xx/275.xx but all doesnt work.
Is there any prob with my rig?
dell u2312hm
msi gtx 560 ti hawk
fsp hexa 500w
i5 2400
asrock h61m-s

i really have no idea already. i tried everything, i thought my monitor prob but my fren use it not a problem, then i even removed one of my hdd + casing fans cause i thought my psu not enuff power, but its not. It still shows the entering power save mode.

Ulysses
post Nov 8 2011, 06:33 PM

尤利西斯
*******
Senior Member
2,817 posts

Joined: Sep 2010
From: Georgetown, Penang


QUOTE(rulmufc @ Nov 8 2011, 06:30 PM)
Hi guys, i really need help. My nvidia driver doesnt seems to work and keep forcing my monitor to entering power save mode. When i on safe mode, it didnt happen but when i boot to windows it happen again. I tried reinstall driver from 285.62/285.38/280.xx/275.xx but all doesnt work.
Is there any prob with my rig?
dell u2312hm
msi gtx 560 ti hawk
fsp hexa 500w
i5 2400
asrock h61m-s

i really have no idea already. i tried everything, i thought my monitor prob but my fren use it not a problem, then i even removed one of my hdd + casing fans cause i thought my psu not enuff power, but its not. It still shows the entering power save mode.
*
ur problem same with this guy?
here

This post has been edited by Ulysses: Nov 8 2011, 06:34 PM
rulmufc
post Nov 8 2011, 06:45 PM

Getting Started
**
Junior Member
225 posts

Joined: Sep 2009
From: Sabah / Melaka / JB / KL
QUOTE(Ulysses @ Nov 8 2011, 06:33 PM)
ur problem same with this guy?
here
*
Yeah, hes my housemate. He is concerning wether to buy nvidia gc or amd cause i have problem with my gc, and i just bought the gc too. Do u have any idea what should i try or do?

This post has been edited by rulmufc: Nov 8 2011, 06:48 PM
Ulysses
post Nov 8 2011, 06:49 PM

尤利西斯
*******
Senior Member
2,817 posts

Joined: Sep 2010
From: Georgetown, Penang


QUOTE(rulmufc @ Nov 8 2011, 06:45 PM)
Yeah, hes my housemate. Do u have any idea what should i try or do?
*
like i suggest u b4, try to swap...swap gpu, or swap psu...so we know whats the culprit. hmm.gif

rulmufc
post Nov 8 2011, 06:55 PM

Getting Started
**
Junior Member
225 posts

Joined: Sep 2009
From: Sabah / Melaka / JB / KL
QUOTE(Ulysses @ Nov 8 2011, 06:49 PM)
like i suggest u b4, try to swap...swap gpu, or swap psu...so we know whats the culprit.  hmm.gif
*
I already did that, i tried my fren's 6870 and there is no problem at all. I even try play for few hrs. I tried my fren's psu which is 550w seasonic. Then i even removed one of my hdd + casing fans cause i thought my psu not enuff power, but its not. It still shows the entering power save mode. But when i uninstall my driver, theres nothing wrong with my pc. It wont shows the entering power save mode. Once i install it back, it happen again.
Freedom1104
post Nov 8 2011, 06:55 PM

Casual
***
Junior Member
429 posts

Joined: Oct 2011


QUOTE(rulmufc @ Nov 8 2011, 06:45 PM)
Yeah, hes my housemate. He is concerning wether to buy nvidia gc or amd cause i have problem with my gc, and i just bought the gc too. Do u have any idea what should i try or do?
*
try driver sweeper in safe mode?? are u MMUians?
rulmufc
post Nov 8 2011, 07:04 PM

Getting Started
**
Junior Member
225 posts

Joined: Sep 2009
From: Sabah / Melaka / JB / KL
QUOTE(Freedom1104 @ Nov 8 2011, 06:55 PM)
try driver sweeper in safe mode?? are u MMUians?
*
I did that too, driver sweeper but still doesnt work. Yes i am. U?
Freedom1104
post Nov 8 2011, 07:09 PM

Casual
***
Junior Member
429 posts

Joined: Oct 2011


QUOTE(rulmufc @ Nov 8 2011, 07:04 PM)
I did that too, driver sweeper but still doesnt work. Yes i am. U?
*
i am too.... whr u staying?? i staying in ixora~

driver sweeper in safe mode ....tick all nvidia stuff den clear...restart and install newest driver~~
rulmufc
post Nov 8 2011, 07:21 PM

Getting Started
**
Junior Member
225 posts

Joined: Sep 2009
From: Sabah / Melaka / JB / KL
QUOTE(Freedom1104 @ Nov 8 2011, 07:09 PM)
i am too.... whr u staying?? i staying in ixora~

driver sweeper in safe mode ....tick all nvidia stuff den clear...restart and install newest driver~~
*
I'll try one more driver sweeper in safe mode, i stay in bbu.
Freedom1104
post Nov 8 2011, 07:42 PM

Casual
***
Junior Member
429 posts

Joined: Oct 2011


QUOTE(rulmufc @ Nov 8 2011, 07:21 PM)
I'll try one more driver sweeper in safe mode, i stay in bbu.
*
how things bro?? any progress on getting it working perfectly?
rulmufc
post Nov 8 2011, 08:14 PM

Getting Started
**
Junior Member
225 posts

Joined: Sep 2009
From: Sabah / Melaka / JB / KL
QUOTE(Freedom1104 @ Nov 8 2011, 07:42 PM)
how things bro?? any progress on getting it working perfectly?
*
I tried uninstall driver with driver sweeper in safe mode and restart reinstall lateest driver which is 285.62, then restart. There it goes again, it showing the entering power save mode. Any other ideas?
yinchet
post Nov 8 2011, 10:08 PM

If you wish for peace, prepare for war
Group Icon
Elite
1,157 posts

Joined: Jul 2008
From: Petaling Jaya

QUOTE(rulmufc @ Nov 8 2011, 08:14 PM)
I tried uninstall driver with driver sweeper in safe mode and restart reinstall lateest driver which is 285.62, then restart. There it goes again, it showing the entering power save mode. Any other ideas?
*
windows problems??
hmm.gif
rulmufc
post Nov 8 2011, 10:13 PM

Getting Started
**
Junior Member
225 posts

Joined: Sep 2009
From: Sabah / Melaka / JB / KL
QUOTE(yinchet @ Nov 8 2011, 10:08 PM)
windows problems??
hmm.gif
*
I even reformat my windows sad.gif
Is the gcu defect? Problem? Coz, i tried the gcu on my friends pc same problem happen.

125 Pages  1 2 3 > » Top
Topic ClosedOptions
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0258sec    0.17    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 29th January 2023 - 11:44 PM