Welcome Guest ( Log In | Register )

 
RSS feedBump TopicClosed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> TD-W8961ND Modem/Router, Cant Connect to streamyx

uberific
post Aug 29 2011, 03:53 PM


On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 591

Joined: Mar 2007
From: Selangor


Hi guys just bought this router but i finish setting up everything ADSL light is stable but i cant seem to establish a connection and the internet light is always off, i already tried manual connection and always on connection but i still cant get it connected.

Any1 here using this modem or familiar with TP link modem setup please help.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
justin_83
post Aug 29 2011, 05:18 PM


Ctrl+W to see word below ████████████
******
Group: Senior Member
Posts: 1,710

Joined: May 2006
From: Kuala Lumpur & Labis Level: Beginner



you may print screen your router ADSL/WAN setting configuration page to here, but remember hide your login ID and password as well.

also fyi, the username support should be XXX@streamyx not XXX@streamyx.com. (XXX = Username)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
uberific
post Aug 29 2011, 05:53 PM


On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 591

Joined: Mar 2007
From: Selangor


This is the setting that is configured i got the ADSL light stable but cant get a connection

Attached Image

Attached Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kmrdeva
post Aug 30 2011, 08:30 AM


Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,918

Joined: Jan 2003
From: Penang, Malaysia


Buddy,

I had also just bought this router and spent the whole of last night trying to figure it out. Managed to get it working this morning, finally.

Don't use PVC0 - Use PVC2. Do a factory reset of the modem router then just configure PVC2. That will fix up the WAN link.


Attached thumbnail(s)
Attached Image Attached Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
uberific
post Aug 30 2011, 01:33 PM


On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 591

Joined: Mar 2007
From: Selangor


thank you for the help bro.....and i thought my hardware got problem....will try later then update here


Added on August 30, 2011, 1:40 pmBRO IT WORKS thanks

This post has been edited by uberific: Aug 30 2011, 01:40 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kmrdeva
post Aug 30 2011, 02:07 PM


Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,918

Joined: Jan 2003
From: Penang, Malaysia


QUOTE(uberific @ Aug 30 2011, 01:33 PM)

Added on August 30, 2011, 1:40 pmBRO IT WORKS thanks
*
Great! You're welcome smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Bump TopicClosed TopicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0509sec    2.96    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 24th April 2014 - 01:58 PM