Welcome Guest ( Log In | Register )

Outline · [ Standard ] · Linear+

> AMD ATHLON XP (DESKTOP BARTON) - SPEEDRANKING, ALL, Unlock? Problems? Ocability? Settings?

views
     
flowerh
post Dec 28 2004, 11:07 PM

Nahhh....
*******
Senior Member
2,764 posts

Joined: Jan 2003
From: Kuala Lumpur



My 2600+ Barton.
DFI Infinity
Winbond BH6 512mb
Thermaltake Volcano 12 Extreme on Delta Focusflow 80mm fan.
Enlight 420w psu.

(This is my old record of 1.9vcore at 2.5ghz with 2600+)

uploading screenie ... thru photobucket...

user posted image

This post has been edited by flowerh: Jan 1 2005, 01:54 AM
flowerh
post Jan 1 2005, 08:52 PM

Nahhh....
*******
Senior Member
2,764 posts

Joined: Jan 2003
From: Kuala Lumpur



I am trying to get mine stable at 2.6ghz atleast.. biggrin.gif
Been busy working and ...eating . lol ...

Previously there are many desktop barton user who posted their result, i wonder where are them now...
flowerh
post Jan 2 2005, 12:50 AM

Nahhh....
*******
Senior Member
2,764 posts

Joined: Jan 2003
From: Kuala Lumpur



QUOTE(charge-n-go @ Jan 1 2005, 09:07 PM)
I dun hv such a big ambition, can do 2.4GHz ++ i am happy already. Today finally got 1 month uptime using old settings, now restarted to test new o/c settings lor biggrin.gif

flowerh, i m waiting for your 260x10 @ 2-2-2-10, hahaha.

Here's my updated o/c screenie (using SLK800 with 4800rpm smart fan II)
Vcore = 1.85V
*
No more 2-2-2-11 for me as my one stick of 256MB HyperX BH5 just die on me and my other BH6 was sold to other forummer already. Now just using D43 but still can go 255fsb.


flowerh
post Jan 3 2005, 01:00 AM

Nahhh....
*******
Senior Member
2,764 posts

Joined: Jan 2003
From: Kuala Lumpur



My 0351 MPMW 2600+ Desktop Barton.
On DFI Ultra Infinity Mobo.
Kingston D43 Ram.
Enlight Psu.
Cooled with ThermalRight SI97 with Delta FF 80mm.

Currenty at 2.5Ghz @ 1.65v drool.gif flex.gif




Attached thumbnail(s)
Attached Image
flowerh
post Jan 3 2005, 06:41 PM

Nahhh....
*******
Senior Member
2,764 posts

Joined: Jan 2003
From: Kuala Lumpur



*double post*

This post has been edited by flowerh: Jan 3 2005, 06:45 PM
flowerh
post Jan 3 2005, 06:42 PM

Nahhh....
*******
Senior Member
2,764 posts

Joined: Jan 2003
From: Kuala Lumpur



*double post due to slow streamyx*

This post has been edited by flowerh: Jan 3 2005, 06:55 PM
flowerh
post Jan 3 2005, 06:52 PM

Nahhh....
*******
Senior Member
2,764 posts

Joined: Jan 2003
From: Kuala Lumpur



Sorry very lagging here so i uploaded at photobucket.com

Here is the big picture of it... prime95 and SP2004 for an hour . (still running now)

thanks tictac.

My newest record at 2.6ghz @ 1.80vcore.

Attached my screenie. sweat.gif

user posted image
flowerh
post Jan 4 2005, 01:35 AM

Nahhh....
*******
Senior Member
2,764 posts

Joined: Jan 2003
From: Kuala Lumpur



QUOTE(v_dracul666 @ Jan 3 2005, 11:16 PM)
Bravoooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!Flowerh

drool.gif  thumbup.gif
*
Thank you. Sorry to taken your position. biggrin.gif You can do better, hope to see higher ghz from u soon.
flowerh
post Jan 10 2005, 06:40 PM

Nahhh....
*******
Senior Member
2,764 posts

Joined: Jan 2003
From: Kuala Lumpur



QUOTE(jujuzombie @ Jan 10 2005, 12:02 PM)
He he i did 2520 with 1.7 V last week.

then i main main and killed my bios.

now i go and kill my frens one when i was trying to hot flash.
oh he bengang man.
*
OMG thats serious shiet. How u main main ur bios until u killed it? flash and re-flash? previously i did like 10 times of flashing in a few hours ..nothing happened. tongue.gif try the best bios and ended up still with the OW's 1/31 bios.
flowerh
post Jan 28 2005, 12:45 AM

Nahhh....
*******
Senior Member
2,764 posts

Joined: Jan 2003
From: Kuala Lumpur



Lets see more result soon. Good luck!!

 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0276sec    0.96    7 queries    GZIP Disabled
Time is now: 27th July 2021 - 02:39 PM