Welcome Guest ( Log In | Register )

Outline · [ Standard ] · Linear+

> AMD ATHLON XP (DESKTOP BARTON) - SPEEDRANKING, ALL, Unlock? Problems? Ocability? Settings?

views
     
ah_khoo
post Dec 28 2004, 08:45 PM

- No Action Talk Only -
Group Icon
Elite
8,101 posts

Joined: Jan 2003
From: Tanah Lot @ Dungun, Terengganu.


nice job there as previous thread mia ledi... sad.gif

here's mine:

axp 2600+ @ 2.2GHz (1.65V in bios)
Abit NF7
2*512MB BTJ
.......

user posted image

edited:

steppin: aquca 0320rpaw
air-cooled: sucky aero 7+

This post has been edited by ah_khoo: Dec 28 2004, 09:36 PM
ah_khoo
post Dec 28 2004, 09:33 PM

- No Action Talk Only -
Group Icon
Elite
8,101 posts

Joined: Jan 2003
From: Tanah Lot @ Dungun, Terengganu.


@v_dracul666

nice speed there... thumbup.gif betcha can reach higher with betta board... thumbup.gif

c'mon, challenge m-barton for d-barton sake... tongue.gif laugh.gif
ah_khoo
post Jan 3 2005, 04:20 PM

- No Action Talk Only -
Group Icon
Elite
8,101 posts

Joined: Jan 2003
From: Tanah Lot @ Dungun, Terengganu.


c'mon davidletterboyz, all u need is a good mobo, then ya 2500+ definately can be in top 10, top 5 maybe... tongue.gif

1.40v (in bios rite?) for stock speed is definately cun, mine can do stock speed with 1.45v... sad.gif
ah_khoo
post Jan 20 2005, 01:27 AM

- No Action Talk Only -
Group Icon
Elite
8,101 posts

Joined: Jan 2003
From: Tanah Lot @ Dungun, Terengganu.


QUOTE(zamree7 @ Jan 18 2005, 07:03 PM)
can i join da club... this is mine OCed rig...
stock voltage..
HSF Thermaltake Silent Tower..
idle temp -- 48c
full load -- 54c
will try to oc more...
*
doin 200FSB on default voltage is sweet... thumbup.gif

ah_khoo
post Jan 24 2005, 10:36 PM

- No Action Talk Only -
Group Icon
Elite
8,101 posts

Joined: Jan 2003
From: Tanah Lot @ Dungun, Terengganu.


QUOTE(3431 @ Jan 24 2005, 10:06 AM)
just got it barton 3000 dun no much can go? any one know this processor code can o/c?
AXDA3000dkv4d
y940602h40061
aqyha 0429 xpcw
*
if u manage to get it run on 200FSB(most of d barton manage to do so), i think atleast 2.6GHz(13*200)... smile.gif

ah_khoo
post Jan 25 2005, 02:00 AM

- No Action Talk Only -
Group Icon
Elite
8,101 posts

Joined: Jan 2003
From: Tanah Lot @ Dungun, Terengganu.


it might depend on whether it's a gud clocker or not thou... tongue.gif
ah_khoo
post Jan 29 2005, 12:17 AM

- No Action Talk Only -
Group Icon
Elite
8,101 posts

Joined: Jan 2003
From: Tanah Lot @ Dungun, Terengganu.


QUOTE(zamree7 @ Jan 28 2005, 10:59 PM)
mine stable at 1.85v when FSB:217.. can't go highe cause my mobo only support vcore till 1.85... cry.gif
gud chip u've thr... thumbup.gif

if u pair it with nf7 series or dfi board betcha can go higher... flex.gif

time to dig out my 2600+ to test whether can challenge u guys o x... tongue.gif
ah_khoo
post May 1 2005, 06:27 PM

- No Action Talk Only -
Group Icon
Elite
8,101 posts

Joined: Jan 2003
From: Tanah Lot @ Dungun, Terengganu.


nice job there amyhs99 n xcrue, i can c more n more d-barton can do a 2.4/2.5GHz with quite low vcore... thumbup.gif
ah_khoo
post May 16 2005, 12:09 AM

- No Action Talk Only -
Group Icon
Elite
8,101 posts

Joined: Jan 2003
From: Tanah Lot @ Dungun, Terengganu.


QUOTE(sOuNdStOrM @ May 15 2005, 06:20 AM)
I just updated to the latest bios version and found that they changed the specification for cpu-z.

Pic on the left is before updating and the right is after updating. There's no more written 3200+ for new bios. Weird  sweat.gif Before i update, i get to choose either 2800+, 3200+ or user define. Now i only get to choose either 2800+ or user define. I've to manually key in the FSB and Multiplier  cry.gif
*
only with stock bios u can have dat kinda settin... smile.gif

*correct me if i'm wrong... wink.gif
ah_khoo
post Jun 19 2005, 07:38 AM

- No Action Talk Only -
Group Icon
Elite
8,101 posts

Joined: Jan 2003
From: Tanah Lot @ Dungun, Terengganu.


QUOTE(fatalynx05 @ Jun 15 2005, 10:42 AM)
guys i also using delta2 mobo currently on speed of 2.4ghz (1.725) TT 101 pipe
temp : idle 40(when raining)lol laugh.gif usually 43c and load around 60-61c
the prob is when i run sp2004 it stoped that mean it not stable rite sweat.gif  but when i play games like nfsU2, HL2, SpellForce didnt appears any error is it my system stable i been using this setting almost 2 month and iam planning to change cooler : TT sonic tower or TT silent tower any comment for this cooler? thx thumbup.gif
*
y not tr cooler? tt silent tower or sonic tower wun be cheap neway (new)... smile.gif

juz get yaslf a 2nd sp97 o si97 which will cost u less and performs betta... wink.gif
ah_khoo
post Nov 13 2005, 01:33 AM

- No Action Talk Only -
Group Icon
Elite
8,101 posts

Joined: Jan 2003
From: Tanah Lot @ Dungun, Terengganu.


ddr can achieve 200MHz (DDR400) or higher, some of 'em even can reach 3xxMHz a.k.a ddr6xx... smile.gif

This post has been edited by ah_khoo: Nov 13 2005, 01:34 AM
ah_khoo
post Jan 16 2006, 06:52 AM

- No Action Talk Only -
Group Icon
Elite
8,101 posts

Joined: Jan 2003
From: Tanah Lot @ Dungun, Terengganu.


QUOTE(StarNet @ Jan 16 2006, 02:58 AM)
erm.... can anyone tell me why here....
my setup last time can run fully stable with 250*10 with 1.90v den i just keep it there running ... but this lately few weeks i found out it was totally unstable n windows auto restart somemore doh.gif now can't even do dat speed sad.gif only max out about 2.45Ghz with 1.95 doh.gif izzit i need more burn in ? or my processor dying ? sweat.gif anyone suffering this case ?

p/s : there's nth wrong with my cooling coz it alwayz stayed at 38c idle n 45c full load...
*
Perhaps it's dyin slowly... Can't believe dat one will run 1.9V on 24/7, dats way too high... sweat.gif

eventhou d temp is ok but it's d voltage which shorten d lifespan of ya chip... smile.gif

 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0266sec    0.31    7 queries    GZIP Disabled
Time is now: 1st August 2021 - 08:35 AM