Welcome Guest ( Log In | Register )

Outline · [ Standard ] · Linear+

> AMD ATHLON XP (DESKTOP BARTON) - SPEEDRANKING, ALL, Unlock? Problems? Ocability? Settings?

views
     
StarNet
post Dec 28 2004, 11:15 PM

retired overclocker(tm)
*******
Senior Member
3,140 posts

Joined: Jan 2003
From: Sitiawan, Perak



wah.... desktop barton also detected as ukn cpu ? sweat.gif how about it's power ? drool.gif
StarNet
post Feb 20 2005, 11:34 PM

retired overclocker(tm)
*******
Senior Member
3,140 posts

Joined: Jan 2003
From: Sitiawan, Perak



unlocked ....... smile.gif
StarNet
post Jan 16 2006, 02:58 AM

retired overclocker(tm)
*******
Senior Member
3,140 posts

Joined: Jan 2003
From: Sitiawan, Perak



erm.... can anyone tell me why here....
my setup last time can run fully stable with 250*10 with 1.90v den i just keep it there running ... but this lately few weeks i found out it was totally unstable n windows auto restart somemore doh.gif now can't even do dat speed sad.gif only max out about 2.45Ghz with 1.95 doh.gif izzit i need more burn in ? or my processor dying ? sweat.gif anyone suffering this case ?

p/s : there's nth wrong with my cooling coz it alwayz stayed at 38c idle n 45c full load...

This post has been edited by StarNet: Jan 16 2006, 03:01 AM
StarNet
post Jan 16 2006, 09:15 AM

retired overclocker(tm)
*******
Senior Member
3,140 posts

Joined: Jan 2003
From: Sitiawan, Perak



so that's means nth more to cure ? laugh.gif i got no $ for AMD64 now ler cry.gif any burn in will help ?
StarNet
post Jan 16 2006, 12:52 PM

retired overclocker(tm)
*******
Senior Member
3,140 posts

Joined: Jan 2003
From: Sitiawan, Perak



hmm.... what's the acceptable vcore to run 24/7 ? da processor seems to be working very well on lower vcore... but it just won't run at 2.5Ghz.... hmm.... not really running it 24/7 with 1.9v... im running it with about 1.85v+- doh.gif with about 2.4Ghz.... den yesterday i tried play again with 1.9v it just seems to be unstable sad.gif meaning it needs more vcore to get stable at dat speed.... last time can stable with 1.8v @ 2.4Ghz now needs 1.875v doh.gif sad.gif

This post has been edited by StarNet: Jan 16 2006, 12:53 PM
StarNet
post Jan 16 2006, 02:12 PM

retired overclocker(tm)
*******
Senior Member
3,140 posts

Joined: Jan 2003
From: Sitiawan, Perak



ya... i think so .... smile.gif running @ 250*7.5 with 1.45v and i guess i will start to burn in at there once again smile.gif thanks to all who helped me and pointed out here biggrin.gif

This post has been edited by StarNet: Jan 16 2006, 02:14 PM
StarNet
post Jan 17 2006, 01:27 PM

retired overclocker(tm)
*******
Senior Member
3,140 posts

Joined: Jan 2003
From: Sitiawan, Perak



no... it has nth to do wif my psu smile.gif but the northbridge temp for my infinity abit strange ... sweat.gif after i reapply da AS5 ... da temp not down but up !!!!! cry.gif why like that 1 ? izzit becoz dat NB heatsink not pretty smooth dat cost it ? coz when i touch dat time i can see n feel not very smooth ler sweat.gif last time original thermal paste temp i got is 40+- ... after reapply da temp stayed at 50 sometimes even 60 doh.gif now with a fan blowing only i got 42c doh.gif
StarNet
post Jan 17 2006, 04:31 PM

retired overclocker(tm)
*******
Senior Member
3,140 posts

Joined: Jan 2003
From: Sitiawan, Perak



QUOTE(soulfly @ Jan 17 2006, 04:32 PM)
somebody mentioned before that silver based compound is not recommended to use on chipset.

why don't u try ceramique based compound instead?
*
i had spread nicely on da chipset oledi.... smile.gif hmm.... i used AS5 becoz i saw those reviewers recommended it sweat.gif i had try with AS3 aso but the results same... for dem i think da AS5 does the job oledi.... i duno why it doesn't work well with me sad.gif
as for u all last time wut had u all done to ur NB ?

This post has been edited by StarNet: Jan 17 2006, 04:36 PM
StarNet
post Jan 18 2006, 04:56 PM

retired overclocker(tm)
*******
Senior Member
3,140 posts

Joined: Jan 2003
From: Sitiawan, Perak



QUOTE(soulfly @ Jan 18 2006, 04:57 PM)
i just use thin layer of AS5 with stock heatsink also.... but i didn't really realized about the differences of temperature before and after AS5 was used.

to make it simple... i didn't really bother to check the temperature  biggrin.gif
*
my case are same with you laugh.gif using very thin layer of AS5.... i aso didn't realized it until my MBM shooting on me shocking.gif it was 70c dat time doh.gif

 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0295sec    0.17    7 queries    GZIP Disabled
Time is now: 1st August 2021 - 02:56 AM