Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump TopicReply to this topicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> tune talk center

annoymous1234
post Aug 1 2011, 09:39 PM, updated 7y ago

✔ SAFE TRADER
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,806

Joined: Mar 2009
So I wanted to MNP to tunetalk, according to their website, any dealers would be able to do it for me, but after visiting a few dealers, they told me different stories. One said that I need to see maxis and they will do the process for me doh.gif Another said I need to visit tune talk center which I have no idea where and even that dealer have no idea where it is.. Anyone knows where is the tunetalk center? I just wanna do MNP, why is it so hard shakehead.gif
sikosiko
post Aug 1 2011, 10:12 PM

Nyinyer Tang®
******
Group: Senior Member
Posts: 1,043

Joined: Jun 2010
From: spiral kinetic circus



i also want to make it...but to sad it cannot
annoymous1234
post Aug 1 2011, 10:36 PM

✔ SAFE TRADER
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,806

Joined: Mar 2009
QUOTE(sikosiko @ Aug 1 2011, 10:12 PM)
i also want to make it...but to sad it cannot
*
why leh?
sikosiko
post Aug 1 2011, 11:11 PM

Nyinyer Tang®
******
Group: Senior Member
Posts: 1,043

Joined: Jun 2010
From: spiral kinetic circus



QUOTE(annoymous1234 @ Aug 1 2011, 10:36 PM)
why leh?
*
maybe they don't want to mix the number i guest
annoymous1234
post Aug 1 2011, 11:29 PM

✔ SAFE TRADER
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,806

Joined: Mar 2009
so they ask u to buy a new number? by tunetalk themself or the dealers?
sikosiko
post Aug 1 2011, 11:33 PM

Nyinyer Tang®
******
Group: Senior Member
Posts: 1,043

Joined: Jun 2010
From: spiral kinetic circus



QUOTE(annoymous1234 @ Aug 1 2011, 11:29 PM)
so they ask u to buy a new number? by tunetalk themself or the dealers?
*
yup that's rite....when i'm buy it wanna MNP to other telco also can't sad.gif
annoymous1234
post Aug 1 2011, 11:36 PM

✔ SAFE TRADER
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,806

Joined: Mar 2009
QUOTE(sikosiko @ Aug 1 2011, 11:33 PM)
yup that's rite....when i'm buy it wanna MNP to other telco also can't sad.gif
*
hmm but other telco seems no problem.. saw a few ppl here manage to MNP to umobile so easy.. tune talk like so hard
sikosiko
post Aug 1 2011, 11:45 PM

Nyinyer Tang®
******
Group: Senior Member
Posts: 1,043

Joined: Jun 2010
From: spiral kinetic circus



QUOTE(annoymous1234 @ Aug 1 2011, 11:36 PM)
hmm but other telco seems no problem.. saw a few ppl here manage to MNP to umobile so easy.. tune talk like so hard
*
maybe got some rules...but when got a tune talk them will give u many point can redeem on Air Asia flight...that's why it hard to MNP
annoymous1234
post Aug 1 2011, 11:50 PM

✔ SAFE TRADER
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,806

Joined: Mar 2009
yup that air asia is very nice. now i just hope they can change it for me. I don't want to buy new number leh.. and 011 does not sounds nice
sikosiko
post Aug 1 2011, 11:56 PM

Nyinyer Tang®
******
Group: Senior Member
Posts: 1,043

Joined: Jun 2010
From: spiral kinetic circus



QUOTE(annoymous1234 @ Aug 1 2011, 11:50 PM)
yup that air asia is very nice. now i just hope they can change it for me. I don't want to buy new number leh.. and 011 does not sounds nice
*
maybe u can find some nice numbers..they also have 010..and u can pick with ur own numbers ex.010525xxxx

This post has been edited by sikosiko: Aug 1 2011, 11:58 PM
annoymous1234
post Aug 1 2011, 11:58 PM

✔ SAFE TRADER
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,806

Joined: Mar 2009
haha but i still don't feel like changing it.. since we use the old number so long liao, feel so hard to let it go
sikosiko
post Aug 1 2011, 11:59 PM

Nyinyer Tang®
******
Group: Senior Member
Posts: 1,043

Joined: Jun 2010
From: spiral kinetic circus



QUOTE(annoymous1234 @ Aug 1 2011, 11:58 PM)
haha but i still don't feel like changing it.. since we use the old number so long liao, feel so hard to let it go
*
no need to change,just use both smile.gif
annoymous1234
post Aug 2 2011, 12:04 AM

✔ SAFE TRADER
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,806

Joined: Mar 2009
nah.. planning to use one only. and i just realise now the numbers is 8 digits sweat.gif just saw it at their site

Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0371sec    3.45    5 queries    GZIP Disabled
Time is now: 19th October 2017 - 10:20 PM