Welcome Guest ( Log In | Register )

 
RSS feedBump TopicReply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> RG TMRnd gen 1.0, port forwarding (Unifi)

azu_li
post Jul 26 2011, 10:29 AM


New Member
*
Group: New Member
Posts: 0

Joined: Jul 2011
Hi...

Anyone can guide me how to do port forwarding for router RG TMRnd gen 1.0 ?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kltower4
post Jul 26 2011, 11:00 AM


High up in the air...
******
Group: Senior Member
Posts: 1,093

Joined: Jan 2003
From: Jamm'd Up Old Klang Road

I also need help on this... I can't view my CCTV from internet! sad.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
wKkaY
post Jul 26 2011, 12:11 PM


stellar
Group Icon
Group: Forum Admin
Posts: 5,581

Joined: Jan 2003
Can you guys login to the router setup page?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kakiputer
post Jul 26 2011, 12:33 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 9

Joined: Jun 2006


QUOTE(wKkaY @ Jul 26 2011, 12:11 PM)
Can you guys login to the router setup page?
*
yes we can log in , it is 192.168.0.1
user: operator
password: h566UniFi

BUT......

my call to technical support today also on port forwarding for 4 of my ip cameras and i am still stuck:-

ME: Dialled their support line 1300881221 and after waiting for 10 minutes. Unifi support?
unifi: Yes, can i help you
Me: I am subscribed to unibiz and have this unifi router that i need help on port forwarding my ip cameras. The manufacturer is TMrnd
unifi: is it the black colour one ?
Me: Yes it is
unifi: oh, this router is very very new and we do not have any information to teach you how to port forward
Me: How about user manual?
unifi: not received yet
Me: When can we expect all these to be answered?
unifi: we will update on our website when it is ready. Is there anything else ,sir
Me: !!!!!!!Speechless!!!!!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
wKkaY
post Jul 26 2011, 12:44 PM


stellar
Group Icon
Group: Forum Admin
Posts: 5,581

Joined: Jan 2003
Does this help?

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kltower4
post Jul 26 2011, 01:34 PM


High up in the air...
******
Group: Senior Member
Posts: 1,093

Joined: Jan 2003
From: Jamm'd Up Old Klang Road

QUOTE(wKkaY @ Jul 26 2011, 12:44 PM)
Does this help?

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

*
So, we just leave the rest blank? Ok, let me try.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
wKkaY
post Jul 29 2011, 03:43 AM


stellar
Group Icon
Group: Forum Admin
Posts: 5,581

Joined: Jan 2003
!#!$#@$

After I rebooted the router port forwarding doesn't work anymore.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
guardioo
post Jul 29 2011, 10:45 AM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 242

Joined: Jan 2003


QUOTE(wKkaY @ Jul 29 2011, 03:43 AM)
!#!$#@$

After I rebooted the router port forwarding doesn't work anymore.
*
Oh!forgot to tell u the in house configuration not completed yet :/
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
cakewey
post Jul 29 2011, 05:37 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 6

Joined: Dec 2009


QUOTE(Kakiputer @ Jul 26 2011, 01:33 PM)
yes we can log in , it is 192.168.0.1
user: operator
password: h566UniFi

BUT......

my call to technical support today also on port forwarding for 4 of my ip cameras and i am still stuck:-

ME: Dialled their support line 1300881221 and after waiting for 10 minutes. Unifi support?
unifi: Yes, can i help you
Me: I am subscribed to unibiz and have this unifi router that i need help on port forwarding my ip cameras. The manufacturer is TMrnd
unifi: is it the black colour one ?
Me: Yes it is
unifi: oh, this router is very very new and we do not have any information to teach you how to port forward
Me: How about user manual?
unifi: not received yet
Me: When can we expect all these to be answered?
unifi: we will update on our website when it is ready. Is there anything else ,sir
Me: !!!!!!!Speechless!!!!!
*
Unifi installation done on 23/07/2011, 3.30pm.
1st thing to do is to change all the password and understand how to configure the router.
The technician told me this router is very new and he do not know how to configure it.
Spend few hours to do some research on internet on this router.
11.30pm give up and called unifi customer support.
just like what you said, the equipment is very new and they cannot help.
Mine even worse, my user ID is admin, WITH NO password, the so call 'admin' right is set to 'operator' mean limited operation in the router.
Cannot add new login, cannot change password.
I told the customer support, at least i need to set the password for the router, he said cannot help.
Then i said anyone with a bit of computer knowledge can access the router and change some of the data.
He said Yes, but we can't do anything at the moment.
I was like..............................................................................
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
wKkaY
post Jul 29 2011, 09:31 PM


stellar
Group Icon
Group: Forum Admin
Posts: 5,581

Joined: Jan 2003
QUOTE(guardioo @ Jul 29 2011, 10:45 AM)
Oh!forgot to tell u the in house configuration not completed yet :/
*
Man, don't tell me you're working on this product...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Frizy77
post Jul 29 2011, 11:21 PM


New Member
*
Group: New Member
Posts: 3

Joined: May 2008
From: Kuala Lumpur
same problem here , cant port forward this modem . the RG TMRnd GEN 1.0 . -.- someone help us !
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
guardioo
post Jul 30 2011, 02:00 AM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 242

Joined: Jan 2003


QUOTE(wKkaY @ Jul 29 2011, 09:31 PM)
Man, don't tell me you're working on this product...
*
no way, i facing this problem too, have to get other router to replace it :/
i called the unifi service center, and they reply still pending to update the config, which i say havent completed yet tongue.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
KaleidoStar
post Jul 31 2011, 12:57 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 6

Joined: Nov 2008
SHithead TM RG TMRnd gen 1.0 !!! try to make it work.

After 3 hour give up, any compatible router out there can work with Unifi & IPTV ?

Any Linksys ? Kindly advise me
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
melvin1981
post Jul 31 2011, 10:45 PM


New Member
*
Group: New Member
Posts: 2

Joined: Aug 2006
I have managed to setup port forwarding in the UNIFI ROUTER to work with my uTorrent program. If need help on this, pls email me at computerforensic@gmail.com

Pls view my attached picture

After putting it in, always try to go to: CanYouSeeMe.ORG

Then key in your port to test whether it is forwarded correctly.

Hope this helps.


Attached thumbnail(s)
Attached Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
KaleidoStar
post Aug 1 2011, 01:06 AM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 6

Joined: Nov 2008
@melvin1981
Do u set other thing like access control / remote access ?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Greenbeach
post Aug 4 2011, 11:16 AM


New Member
*
Group: New Member
Posts: 1

Joined: Apr 2010


For CCTV usage, i do have this problem, wonder does you all have it?

i have do all the port forwarding.... and i have no problem view over internet. the problem is, i cant view on LAN. when i disable the port forwarding, then i can view on LAN but i wont be able view over internet.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kakiputer
post Aug 4 2011, 11:20 AM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 9

Joined: Jun 2006


Wonder if could bridge this tmrnd router and then connect to my old d-link DSL 2640b wireless/wired router. This not been able to port forward is driving me nuts


Added on August 4, 2011, 11:24 am
QUOTE(Greenbeach @ Aug 4 2011, 11:16 AM)
For CCTV usage, i do have this problem, wonder does you all have it?

i have do all the port forwarding.... and i have no problem view over internet. the problem is, i cant view on LAN. when i disable the port forwarding, then i can view on LAN but i wont be able view over internet.
*
Mine is the other way round, I could not view from a remote location but can view over my internal wired or wireless lan . I am using 4 dlink ip cameras.

Would it be convenient to share your port forwarding settings via print screen and email the jpeg to my email at ed@toys.com.my

I will understand if you are unable to and appreciated you sharing this topic

Rgds
edward









This post has been edited by Kakiputer: Aug 4 2011, 11:24 AM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Greenbeach
post Aug 4 2011, 11:43 AM


New Member
*
Group: New Member
Posts: 1

Joined: Apr 2010


PMed
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
MX510
post Aug 4 2011, 11:48 AM


PSNID darknforce
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,255

Joined: Aug 2005
From: http://blog.mx510.com



Got DMZ features?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Greenbeach
post Aug 4 2011, 11:48 AM


New Member
*
Group: New Member
Posts: 1

Joined: Apr 2010


yes, there DMZ
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
wKkaY
post Aug 4 2011, 11:49 AM


stellar
Group Icon
Group: Forum Admin
Posts: 5,581

Joined: Jan 2003
QUOTE(Greenbeach @ Aug 4 2011, 11:16 AM)
For CCTV usage, i do have this problem, wonder does you all have it?

i have do all the port forwarding.... and i have no problem view over internet. the problem is, i cant view on LAN. when i disable the port forwarding, then i can view on LAN but i wont be able view over internet.
*
Yes, I face this too. Another reason to ditch the TM RND 1.0 and get yourself something that works.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
MX510
post Aug 4 2011, 11:53 AM


PSNID darknforce
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,255

Joined: Aug 2005
From: http://blog.mx510.com



QUOTE(Greenbeach @ Aug 4 2011, 11:48 AM)
yes, there DMZ
*
Add ur host into dmz then all port will be open no headache :-)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Greenbeach
post Aug 4 2011, 12:00 PM


New Member
*
Group: New Member
Posts: 1

Joined: Apr 2010


QUOTE(MX510 @ Aug 4 2011, 11:53 AM)
Add ur host into dmz then all port will be open no headache :-)
*
i got no problem viewing over internet.... i CANT view on LAN.
but when i disable the port forwarding, then only can view on LAN


Added on August 4, 2011, 12:22 pm
QUOTE(wKkaY @ Aug 4 2011, 11:49 AM)
Yes, I face this too. Another reason to ditch the TM RND 1.0 and get yourself something that works.
*
have your problem solved?

This post has been edited by Greenbeach: Aug 4 2011, 12:22 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
wKkaY
post Aug 4 2011, 12:23 PM


stellar
Group Icon
Group: Forum Admin
Posts: 5,581

Joined: Jan 2003
Forgot to add - the reason why you can't view it is because the geniuses there didn't write the filters correctly. A packet from a LAN port to another LAN port should be forwarded without change, but what they do is freakin source-NAT the packet to the WAN IP if the destination is port forwarded.

So if you have a port forward to 192.168.1.101:80, and your client and server are on two different switch ports of the TM RND, the packets look like this:

Sent by 192.168.1.100: src=192.168.1.100 dst=192.168.1.101 TCP SYN
Received by 192.168.101: src=175.12.53.3 dst=192.168.1.101 TCP SYN

Sigh.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
pixit
post Aug 4 2011, 08:46 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 104

Joined: Jan 2003
So is that mean no still can port-forward this modem?

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kakiputer
post Aug 4 2011, 08:49 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 9

Joined: Jun 2006


QUOTE(Greenbeach @ Aug 4 2011, 11:43 AM)
PMed
*
Thanks and will give it a try


Added on August 4, 2011, 8:53 pm
QUOTE(wKkaY @ Aug 4 2011, 12:23 PM)
Forgot to add - the reason why you can't view it is because the geniuses there didn't write the filters correctly. A packet from a LAN port to another LAN port should be forwarded without change, but what they do is freakin source-NAT the packet to the WAN IP if the destination is port forwarded.

So if you have a port forward to 192.168.1.101:80, and your client and server are on two different switch ports of the TM RND, the packets look like this:

Sent by 192.168.1.100:    src=192.168.1.100 dst=192.168.1.101 TCP SYN
Received by 192.168.101:    src=175.12.53.3 dst=192.168.1.101 TCP SYN

Sigh.
*
I hope those cerdik & pandai @ tm r&d resolves this , sigh x 2x


Added on August 5, 2011, 4:57 pmmelvin and greenbeach made my day and I am able to port forward now. Many thanks to them and the thread starter Azuli

This post has been edited by Kakiputer: Aug 5 2011, 04:57 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lai_dm
post Aug 6 2011, 01:49 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 272

Joined: Jun 2010


im facing this problem too

cant view locally when enable port forwarding.
how to make LAN / WAn work at the same time.

pls help , pm me sad.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sapora
post Aug 7 2011, 05:59 AM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 117

Joined: Mar 2006
sighh. i need port forward for torrenting.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kakiputer
post Aug 7 2011, 12:15 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 9

Joined: Jun 2006


QUOTE(sapora @ Aug 7 2011, 05:59 AM)
sighh. i need port forward for torrenting.
*
see post #14

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ipohroad
post Aug 9 2011, 08:50 AM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 10

Joined: Oct 2009


My family members all using iphone and they having virtualeye app to view the cctv, I'm alien from galaxy (samsung android) tongue.gif , anyone know if any app for android?

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bewd85
post Aug 10 2011, 11:51 AM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 20

Joined: Jul 2010
hi there, so is that mean currently this RG TMRnd router cannot view CCTV via local and WAN at the same time?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
jolmy
post Aug 10 2011, 12:40 PM


Meow
*****
Group: Senior Member
Posts: 773

Joined: Jan 2003


I heard that this router has been recalled.

Perhaps you should report problem to TM UniFi centre and get technician to replace it to the DIR-615 router instead.
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
GameFr3ak
post Aug 11 2011, 12:19 AM


I hate cutting
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,096

Joined: Oct 2006
From: Your Location


QUOTE(jolmy @ Aug 10 2011, 12:40 PM)
I heard that this router has been recalled.

Perhaps you should report problem to TM UniFi centre and get technician to replace it to the DIR-615 router instead.
*
Do you have the source of this ?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lordskarn
post Aug 11 2011, 03:19 AM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 112

Joined: Dec 2004
From: Puchong - Cyberjaya


QUOTE(jolmy @ Aug 10 2011, 12:40 PM)
I heard that this router has been recalled.

Perhaps you should report problem to TM UniFi centre and get technician to replace it to the DIR-615 router instead.
*
is this true? this riger RG router is a security vulnerability and keeps on overheating and hang.. sad.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
azaris
post Aug 15 2011, 02:44 PM


New Member
*
Group: New Member
Posts: 0

Joined: Aug 2011
QUOTE(MX510 @ Aug 4 2011, 12:53 PM)
Add ur host into dmz then all port will be open no headache :-)
*
how to add host into DMZ ? Can you please print screen ? icon_question.gif

thanks
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kakiputer
post Aug 15 2011, 09:40 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 9

Joined: Jun 2006


QUOTE(lai_dm @ Aug 6 2011, 01:49 PM)
im facing this problem too

cant view locally when enable port forwarding.
how to make LAN / WAn work at the same time.

pls help , pm me sad.gif
*
same problem with my tmrnd router , cannot do 2 things at one time and there is no help at the moment, it is a bug and hopefully it will be rectified soon

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
azaris
post Aug 16 2011, 01:19 PM


New Member
*
Group: New Member
Posts: 0

Joined: Aug 2011
QUOTE(Kakiputer @ Aug 15 2011, 10:40 PM)
same problem with my tmrnd router , cannot do 2 things at one time and there is no help at the moment, it is a bug and hopefully it will be rectified soon
*
but mine is different.. I can view my cam/DVR on LAN and unable to view over the internet.

I don't mind not to view over LAN, what the most important is to view over the internet.

Kakiputer, could you please help me to resolve this ? Headache icon_question.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ipohroad
post Aug 19 2011, 11:40 AM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 10

Joined: Oct 2009


QUOTE(azaris @ Aug 16 2011, 01:19 PM)
but mine is different.. I can view my cam/DVR on LAN and unable to view over the internet.

I don't mind not to view over LAN, what the most important is to view over the internet.

Kakiputer, could you please help me to resolve this ? Headache  icon_question.gif
*
I'm not sure wat i did is correct, but i able to control viewing at internet & stop viewing at LAN.

Go to DMZ, enable it and put ur CCTV host name (192.168.....) there tongue.gif

I have a new problem now, cry.gif just bought a samsung smart tv, failed to get connection (Allshare & remote) works with my samsung smartphone mad.gif not sure whether is this @#%& TMRnd router problem??


User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kakiputer
post Aug 24 2011, 07:37 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 9

Joined: Jun 2006


log in
192.168.0.1- type address into your browser
user: operator
password: h566UniFi <<<<<<<<<<<<<<case sensitive

Log in as above to configure port forwarding in the rnd

ok to those who wanna view via local lan as well as view from remote, you can try these:-

To try to make things easily understood, let's take as an example to diff 2 locations namely host and remote

host side- this is where the camera/cctv is ( we name it simply at HQ).

remote side- This is the location where you want to view what is going on at HQ. Imagine you are in Ipoh lah

local lan viewing - put your port to 80 and assign a fixed ip for your camera. This should be pretty straight forward. If the fixed ip of the camera is 192.168.0.88 and the port is 80, just fire up your browser and type in http://192.168.0.103:80. Please ONLY use port 80.

for remote viewing in Ipoh, you must first enable port forwarding in your rnd router at HQ. Type in 1990 in the port for your camera. Do not restart the router at hq after enabling port forwarding.

If you know the current ip at hq, type in for example 'http://175.65.678.67:1990' in your ipoh computer's browser. 1990 is the port number of your camera at HQ

You must be wondering why at remote(ipoh) the port to see is 1990 and at lan(hq) the port to see is 80? TM is currently working on these issue.

Note: DO NOT reboot the rnd after enabling port forward.If you insist on rebooting then you will not be able to view the camera and you have to repeat the whole process again


Disclaimer: I will not be held responsible if it does not work or it damages your camera/modem or burns your computer. Try it at your own risk!

Attached is my 3 camera settings which i hope can help u guys out.


my email:- info@makeup.com.my

good luck
edward




Attached Image

This post has been edited by Kakiputer: Aug 24 2011, 07:40 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ipohroad
post Aug 31 2011, 01:15 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 10

Joined: Oct 2009


QUOTE(ipohroad @ Aug 19 2011, 11:40 AM)
I'm not sure wat i did is correct, but i able to control viewing at internet & stop viewing at LAN.

Go to DMZ, enable it and put ur CCTV host name (192.168.....) there tongue.gif

I have a new problem now,  cry.gif just bought a samsung smart tv, failed to get connection (Allshare & remote) works with my samsung smartphone  mad.gif not sure whether is this @#%& TMRnd router problem??
*
Remember I failed to connect my smart tv? it is becoz of this %$#@ TMRnd router problem!!! I used other router and work well!!!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
William_Yeo
post Sep 2 2011, 11:22 AM


Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,520

Joined: Jan 2003
From: Cheras | Puchong | Seremban | KL | PJ



QUOTE(lai_dm @ Aug 6 2011, 01:49 PM)
im facing this problem too

cant view locally when enable port forwarding.
how to make LAN / WAn work at the same time.

pls help , pm me sad.gif
*
I ALSO FACING THE SAME PROB !!! ANY SOLUTION YET ? cry.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ipohroad
post Sep 21 2011, 11:55 AM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 10

Joined: Oct 2009


For all, after I replace the TMRnd router with TP-Link 841ND (with upgrade Unifi firmware), all the problems solved!!

My CCTV work great!!! my Smart TV connected with devices without any trouble!!! icon_rolleyes.gif

Thanks for the kind service from Viewnet rclxms.gif !!! poor service TM after few weeks of no reply mad.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kakiputer
post Sep 24 2011, 02:50 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 9

Joined: Jun 2006


QUOTE(ipohroad @ Sep 21 2011, 11:55 AM)
For all, after I replace the TMRnd router with TP-Link 841ND (with upgrade Unifi firmware), all the problems solved!!

My CCTV work great!!! my Smart TV connected with devices without any trouble!!!  icon_rolleyes.gif

Thanks for the kind service from Viewnet rclxms.gif !!! poor service TM after few weeks of no reply  mad.gif
*
Care to share where u downloaded the unify firmware from? Thanks
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ipohroad
post Sep 26 2011, 12:09 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 10

Joined: Oct 2009


QUOTE(Kakiputer @ Sep 24 2011, 02:50 PM)
Care to share where u downloaded the unify firmware from? Thanks
*
I bought the tp-link at Viewnet low yat and pass to their service center, they setup everything for me (FOC), no idea where they get the firmware. But you may read this: http://klseet.com/index.php?option=com_con...e&id=7&Itemid=6
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kakiputer
post Sep 26 2011, 09:22 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 9

Joined: Jun 2006


QUOTE(ipohroad @ Sep 26 2011, 12:09 PM)
I bought the tp-link at Viewnet low yat and pass to their service center, they setup everything for me (FOC), no idea where they get the firmware. But you may read this: http://klseet.com/index.php?option=com_con...e&id=7&Itemid=6
*
thanks for the update

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
jaguar_sampz
post Mar 26 2012, 05:51 PM


New Member
*
Group: New Member
Posts: 0

Joined: Mar 2012
help me please! i got problem in my RG TMRnd gen 1.0(wi-fi)unifi: after i try to used mac filter then i try to unchecked the mac filter,my cell phone cannot connect even i uncheck the mac filter. please help me.

what is the meaning of DHCP?



Attached thumbnail(s)
Attached Image Attached Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
darkcraw
post Aug 25 2013, 04:14 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 182

Joined: Nov 2006
From: KL/PJ


QUOTE(melvin1981 @ Jul 31 2011, 10:45 PM)
I have managed to setup port forwarding in the UNIFI ROUTER to work with my uTorrent program. If need help on this, pls email me at computerforensic@gmail.com

Pls view my attached picture

After putting it in, always try to go to: CanYouSeeMe.ORG

Then key in your port to test whether it is forwarded correctly.

Hope this helps.
*
QUOTE(Kakiputer @ Aug 24 2011, 07:37 PM)
log in
192.168.0.1- type address into your browser
user: operator
password: h566UniFi <<<<<<<<<<<<<<case sensitive

Log in as above to configure port forwarding in the rnd

ok to those who wanna view via local lan as well as view from remote, you can try these:-

To try to make things easily understood, let's take as an example to diff 2 locations namely host and remote 

host side- this is where the camera/cctv is ( we name it simply at HQ).

remote side- This is the location where you want to view what is going on at HQ. Imagine you are in Ipoh lah

local lan viewing - put your port to 80 and assign a fixed ip for your camera. This should be pretty straight forward. If the fixed ip of the camera is 192.168.0.88 and the port is 80, just fire up your browser and type in http://192.168.0.103:80. Please ONLY use port 80.

for remote viewing in Ipoh, you must first enable port forwarding in your rnd router at HQ. Type in 1990 in the port for your camera.  Do not restart the router at hq after enabling port forwarding.

If you know the current ip at hq, type in for example 'http://175.65.678.67:1990' in your ipoh computer's browser. 1990 is the port number of your camera at HQ

You must be wondering why at remote(ipoh) the port to see is 1990 and at lan(hq) the port to see is 80? TM is currently working on these issue.

Note: DO NOT reboot the rnd after enabling port forward.If you insist on rebooting then you will not be able to view the camera and you have to repeat the whole process again 
Disclaimer: I will not be held responsible if it does not work or it damages your camera/modem or burns your computer. Try it at your own risk!

Attached is my 3 camera settings which i hope can help u guys out.


my email:- info@makeup.com.my

good luck
edward 



 
Attached Image
*
Follow both instruction but still couldnt get it to work. http://canyouseeme.org/ is unable to see my service.

I am forwarding the port 80 to my machine. Here is how i configure it:
Attached Image

Attached Image

I wan to forward port 80 to my machine is because i wan to test something with the website i built. i want to host it on my machine at home, and access it remotely.

Last time streamyx modem/router so easy to do... y this crap so susah 1... sighhh
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kamulee
post Jan 13 2014, 08:35 AM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 67

Joined: Nov 2011
Anyone can advice my photo. Can't connect.

My dvr device setting is 192.168.1.200
Http port =80
Control port =1600
Data port=37260

When I set the ddns it fails to connect.
At canyouseeme fail to ping port 80. I saw the router admin remote control is 8080.
My attached ddns pic user name I don't know whether is dvr login name or what. Host is that dyndns user name without .dyndns.org?

This post has been edited by kamulee: Jan 13 2014, 09:44 AM


Attached thumbnail(s)
Attached Image Attached Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.1001sec    2.59    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 23rd April 2014 - 05:48 PM