Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump TopicReply to this topicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [wta] activation of u-mobile simpack, how long does it take

lance888
post Apr 13 2011, 02:42 PM, updated 7y ago

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 58

Joined: Oct 2010
juz bought the new simpack ytd night,till now stil cannot make any calls. however the umobile is apear as my hp mobile operator. how long does it take to be activated?
Quantum_thinking
post Apr 13 2011, 05:24 PM

Getting Started with LYN
*******
Group: Senior Member
Posts: 5,283

Joined: Sep 2010

QUOTE(lance888 @ Apr 13 2011, 02:42 PM)
juz bought the new simpack ytd night,till now stil cannot make any calls. however the umobile is apear as my hp mobile operator. how long does it take to be activated?
*
Did the fellow sell you the sim card register the sim card for you or not? hmm.gif
x132755
post Apr 13 2011, 11:20 PM

MRT direct Link, 0 D/p, Cash Back 200K, Call 01110380831
********
Group: Senior Member
Posts: 13,050

Joined: Jan 2008


24 hrs normally


lance888
post Apr 14 2011, 09:19 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 58

Joined: Oct 2010
i buy from 7-11,i did ask them activate for me on the spot and i fill the phone. till now i still unable to use it. icon_question.gif

call customer service,they say will report the problem to relevant department.. this is sxxks man
sikosiko
post Apr 14 2011, 09:41 AM

Nyinyer TangĀ®
******
Group: Senior Member
Posts: 1,043

Joined: Jun 2010
From: spiral kinetic circus



u need to activate it and go to near phone shop give ur detail and done
lance888
post Apr 14 2011, 09:59 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 58

Joined: Oct 2010
QUOTE(sikosiko @ Apr 14 2011, 09:41 AM)
u need to activate it and go to near phone shop give ur detail and done
*
already did that in 7-11(where i bought it from). i from kuching, sarawak btw
Quantum_thinking
post Apr 14 2011, 05:04 PM

Getting Started with LYN
*******
Group: Senior Member
Posts: 5,283

Joined: Sep 2010

QUOTE(lance888 @ Apr 14 2011, 09:59 AM)
already did that in 7-11(where i bought it from). i from kuching, sarawak btw
*
Plz go to the U mobile center to register it. I serious doubt your form reach U mobile ald or not.
gastacopz
post Apr 17 2011, 12:19 AM

Newbie
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,072

Joined: Feb 2008
From: /K/opitiam Pak Hang Status: Permaban



normally after they registered the number in their system..can use on the spot...

in this case however, IMO, they not yet register the number under your name
rukaman
post Sep 1 2011, 10:56 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 149

Joined: Nov 2010
From: In Your Dreams


Hi, I just bought new sim packs, can i register the number online ?
radi0head
post Sep 2 2011, 12:52 AM

A Shocker
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,472

Joined: Jan 2009
another thing is how can we check whether in their system de simpack are really registered under us? hmm.gif

wink.gif

rock_world
post Sep 2 2011, 01:40 AM

MuhanddiS
*****
Group: Senior Member
Posts: 867

Joined: Dec 2007



QUOTE(radi0head @ Sep 2 2011, 12:52 AM)
another thing is how can we check whether in their system de simpack are really registered under us?  hmm.gif

wink.gif
*
please log in at www.u.com.my

it will show ur adress but not the name
hebe87
post Sep 2 2011, 06:47 AM

On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 539

Joined: Jun 2008
if u desperate enough, fax the form together with your ic and simcard to u mobile. I done it before, and got registered within 2 hours
zoney
post Dec 20 2011, 11:19 PM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 22

Joined: Jan 2003


FYI,
You can also register the sim card yourself by dialing "*118#"
Mgsrulz
post Jan 1 2012, 10:55 PM

30 years of Metal Gear
********
Group: Senior Member
Posts: 14,248

Joined: Mar 2005


QUOTE(zoney @ Dec 20 2011, 11:19 PM)
FYI,
You can also register the sim card yourself by dialing "*118#"
*
just bought a starter pack and they dont even have any instructions on activating this thing(bought from 7-11)

so thanks for this. rclxms.gif i would've been stuck with a dead sim pack if i hadn't stumbled on your post happy.gif
cwl_ykh
post Mar 24 2012, 08:46 PM

Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 5,107

Joined: May 2007


QUOTE(zoney @ Dec 20 2011, 11:19 PM)
FYI,
You can also register the sim card yourself by dialing "*118#"
*
thx for your info if not i will be same with Zal here... sweat.gif
ikwan79
post May 28 2012, 08:45 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 1

Joined: May 2012
QUOTE(zoney @ Dec 20 2011, 11:19 PM)
FYI,
You can also register the sim card yourself by dialing "*118#"
*
it asked for attendant's password , what is the attendant's password ? sad.gif
jackyleo009
post Jul 11 2012, 11:34 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 122

Joined: May 2007
i also want To know attendant password
bblong2006
post Feb 10 2013, 04:33 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 1

Joined: Feb 2013
i bought the u mobile sim card from giant supermarket on last week.
i fill in the registration form and submit to the shop assistant.
i just keep the sim card and not yet insert to my mobile.

i am unable to call out when i insert the u mobile sim card to my mobile.
i try to key in *118# and register by myself.
any one know the 'Giant Supermarket Attendant Password' for u mobile?
JasonHD7
post Mar 17 2013, 10:57 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 2

Joined: Feb 2011
QUOTE(zoney @ Dec 20 2011, 11:19 PM)
FYI,
You can also register the sim card yourself by dialing "*118#"
*
why it keep telling that the postcode is invalid, even i typed 48000 as the example given?
holloway
post Mar 18 2013, 06:16 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 123

Joined: Feb 2008
From: On the Ivy Bridge



i just bought a new umobile simpack also today.. the attendant say within 1 hour can use... now already 8 hours still cannot use

i try type in *118# it say : System is currently unavailable. Please try it again later. o2 s102 e10205

if i try to call any number it say : Your calls have been barred please call customer service on 1318 or 0183881318 for more assistance. Your calls have been barred

send message : error
kurogetsu
post Nov 8 2014, 10:38 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 255

Joined: Nov 2009
From: Kuala Terengganu


guess i got bigger problem as once inserted into my HP.. no line detected.. already been trying for hours.. go online to register and yet.. said number not in data base.. do I need to sign up with my detail first and wait for 2 hours up?? anyone?
alexanderclz
post Nov 9 2014, 08:48 PM

Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,319

Joined: Feb 2006
QUOTE(kurogetsu @ Nov 8 2014, 10:38 PM)
guess i got bigger problem as once inserted into my HP.. no line detected.. already been trying for hours.. go online to register and yet.. said number not in data base.. do I need to sign up with my detail first and wait for 2 hours up?? anyone?
*
did u register with the shop u bought it from?
kurogetsu
post Nov 12 2014, 03:23 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 255

Joined: Nov 2009
From: Kuala Terengganu


QUOTE(alexanderclz @ Nov 9 2014, 08:48 PM)
did u register with the shop u bought it from?
*
I've asked them to register it for me, yet the attendant said she couldn't for there is no line available to even register the sim card. hence they said they need to contact the agent first in order to solve all this madness.. haha. Guess I have to wait. Will go to the 7e again today to get it register.. hope everything will go smoothly.. rclxub.gif
aq4912
post Feb 19 2017, 04:31 AM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 2

Joined: May 2016


QUOTE(kurogetsu @ Nov 12 2014, 03:23 PM)
I've asked them to register it for me, yet the attendant said she couldn't for there is no line available to even register the sim card. hence they said they need to contact the agent first in order to solve all this madness.. haha. Guess I have to wait. Will go to the 7e again today to get it register.. hope everything will go smoothly..  rclxub.gif
*
Make a first topup (min RM5), and make one successful phone call to a number of your choice.
kurogetsu
post Feb 19 2017, 10:43 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 255

Joined: Nov 2009
From: Kuala Terengganu


QUOTE(aq4912 @ Feb 19 2017, 04:31 AM)
Make a first topup (min RM5), and make one successful phone call to a number of your choice.
*
come back then and the manager get it done herself. settled... this was quite a long time ago anyway. I don't even remember now why i got the umobile for anyway.. now using redone amazing 8.. free 1gb data.. enuf la just for wassap and facebooking

Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0842sec    1.11    5 queries    GZIP Disabled
Time is now: 12th December 2017 - 02:56 AM