Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump Topic Topic Closed RSS Feed
8 Pages  1 2 3 > » Bottom

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Motorola Milestone XT720 Official Thread V3, FROYO LEAKED! Infos on front page

views
     
bigO'lord
post Dec 7 2010, 10:46 AM

Casual
***
Junior Member
302 posts

Joined: Sep 2010


V3 prap prap kebong kebong.

2.3 I think by the time I change phone it already 4.0 hahaha. I'm cool with eclair at the moment
bigO'lord
post Dec 12 2010, 01:19 AM

Casual
***
Junior Member
302 posts

Joined: Sep 2010


Lingch I think tge sms issue is telco problem. I dyn have any issue with it. Khal new optimizer really rock steady.

I think when u download the optimizer maybe some data corrupted
bigO'lord
post Dec 12 2010, 06:14 PM

Casual
***
Junior Member
302 posts

Joined: Sep 2010


QUOTE(hanifw @ Dec 12 2010, 11:07 AM)
seems like i managed to install apps2sd successfully. thanks~


Added on December 12, 2010, 11:09 ambut somehow, my internal  memory still shows max=173.12MB, Free 111.59. how?
*
Apply this command

After su

rm -r /data/app1
rm -r /data/dalvik-cache1
rm -r /data/private-app1

It was writen in the tutorial. Somehow ppl neglect or miss it
bigO'lord
post Dec 13 2010, 11:54 PM

Casual
***
Junior Member
302 posts

Joined: Sep 2010


Yeah sygic aura does make my phone super hot on a long trip. Mine reach 58° degree. But I think brut map even worse. It take half of the time to reach that temperature. Ndrive & mobile map not that bad.
Interface mmg cun to the max & user friendly. Only not working with sgs

3D building & 3D topography add more cun ness to it

Papago never try cuz the file to big. Sd card sendat seh

This post has been edited by bigO'lord: Dec 13 2010, 11:57 PM
bigO'lord
post Dec 14 2010, 11:41 AM

Casual
***
Junior Member
302 posts

Joined: Sep 2010


QUOTE(lingch @ Dec 14 2010, 08:46 AM)
Oh never realise its that hot cause I mount the phone in front of car air con
*
that's call air cooling. Yeah my phone can reach down to 28 degree when it idle. That almost feel like holding a frozen block of steel. I think by mounting on a air cond vent is a very wise idea sifu

bigO'lord
post Dec 14 2010, 03:11 PM

Casual
***
Junior Member
302 posts

Joined: Sep 2010


QUOTE(lingch @ Dec 14 2010, 12:42 PM)
Hehe waiting you treat me ayam penyet smile.gif
*
Have you confirm your flight i might leave to singapore on christmas day itself and be back on the 30th malam
bigO'lord
post Dec 18 2010, 02:58 PM

Casual
***
Junior Member
302 posts

Joined: Sep 2010


QUOTE(khalpowers @ Dec 17 2010, 10:55 PM)
From last week market ady update maa...try new map for Co pilot GPS...not bad...also I recommend donwload fast folder..the folder ui same like ip4...nice one...
*
Khal u manage to update your market on us rom? I cant it say installer parse problem
bigO'lord
post Dec 18 2010, 03:38 PM

Casual
***
Junior Member
302 posts

Joined: Sep 2010


Thanks bro
bigO'lord
post Dec 22 2010, 02:47 PM

Casual
***
Junior Member
302 posts

Joined: Sep 2010


QUOTE(ltwvince @ Dec 22 2010, 02:42 PM)
I have around 100 apps + games installed. Left around 115mb.  thumbup.gif
*
i got roughly 100 app also left by 123mb

i think game require more memory.

As per froyo i will wait for a stable version anytime soon or wait for bro Khal come out with his version whistling.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

bigO'lord
post Dec 24 2010, 09:16 AM

Casual
***
Junior Member
302 posts

Joined: Sep 2010


Yeap agree with lingch. Anyway froyo still not stable yet. Till it become really stable then we can create a new thread. Lingch you holiday till when?
bigO'lord
post Dec 26 2010, 11:26 PM

Casual
***
Junior Member
302 posts

Joined: Sep 2010


Bro khal do I need to OC & use setup cpu with your new optimizer
bigO'lord
post Dec 27 2010, 12:15 AM

Casual
***
Junior Member
302 posts

Joined: Sep 2010


Thanks khal
bigO'lord
post Dec 27 2010, 03:25 AM

Casual
***
Junior Member
302 posts

Joined: Sep 2010


QUOTE(khalpowers @ Dec 27 2010, 12:47 AM)
lock desktop help me a lot to put widgets bcoz my kids alwayz screw my homescreen....waaa


Added on December 27, 2010, 12:48 am
biggrin.gif  thumbup.gif


Added on December 27, 2010, 12:49 am
bro..still on vacation ka?.. biggrin.gif
*
Office close down till 3rd o jan. Kind in mandom mode. Nk apply to new optimizer pun pikir 3kali. Maybe in 2-3 day will apply & give a review


Added on December 27, 2010, 3:35 am
QUOTE(khalpowers @ Dec 27 2010, 12:47 AM)
lock desktop help me a lot to put widgets bcoz my kids alwayz screw my homescreen....waaa


Added on December 27, 2010, 12:48 am
biggrin.gif  thumbup.gif


Added on December 27, 2010, 12:49 am
bro..still on vacation ka?.. biggrin.gif
*
Office close down till 3rd o jan. Kind in mandom mode. Nk apply to new optimizer pun pikir 3kali. Maybe in 2-3 day will apply & give a review

This post has been edited by bigO'lord: Dec 27 2010, 03:35 AM
bigO'lord
post Dec 27 2010, 03:14 PM

Casual
***
Junior Member
302 posts

Joined: Sep 2010


Guys does anyone remember the software that use to partition sd card from windows


thanks

bigO'lord
post Dec 27 2010, 03:26 PM

Casual
***
Junior Member
302 posts

Joined: Sep 2010


QUOTE(ltwvince @ Dec 27 2010, 03:24 PM)
MiniTool Partition Wizard Home Edition
*
tq bro


Added on December 27, 2010, 4:09 pmbro can i uncheck Take Ownership of the File System' when i format i ext 2partition using MiniTool Partition Wizard Home Edition

This post has been edited by bigO'lord: Dec 27 2010, 04:09 PM
bigO'lord
post Dec 27 2010, 10:20 PM

Casual
***
Junior Member
302 posts

Joined: Sep 2010


Woooooi khal the optimizer work like a charm everything rum smoothly.

I just found out that u can partition ur sd card without using card reader in ubuntu. Just plug i straight with ur .usb the run gparted
bigO'lord
post Dec 28 2010, 09:23 AM

Casual
***
Junior Member
302 posts

Joined: Sep 2010


khal everything working fine except i cant set language for my swype keyboard & applanet tk masuk since yesterday.

any sollution for swype?
bigO'lord
post Dec 28 2010, 02:07 PM

Casual
***
Junior Member
302 posts

Joined: Sep 2010


Wooho lingch it work. Tq
bigO'lord
post Dec 28 2010, 04:34 PM

Casual
***
Junior Member
302 posts

Joined: Sep 2010


Actually with voiceplan it only cost you RM58 for unlimited daTa. Compare to maxis the line speed is the same but maxis is good with coverage. I just don't know why celcom data plan so expensive. Is it any good. RM 98 is to much I think
bigO'lord
post Dec 28 2010, 06:05 PM

Casual
***
Junior Member
302 posts

Joined: Sep 2010


QUOTE(ltwvince @ Dec 28 2010, 04:45 PM)
Grab a micro usb card reader. Just RM10. I gotten mine from forumer here.


Added on December 28, 2010, 4:53 pm
Meaning if I take 1 RM50 voice plan + RM98 unlimited 3G data plan = RM 148 per month.  sweat.gif


Added on December 28, 2010, 5:18 pmFor those using Celcom voice + data plan, please clarify pricing. Thanks.
I'm still thinking should I go with Celcom or Digi.
*
Nope I was talking about digi.

Letsay vp 30 + data 58

So you pay only 88

I'm using digi vp50

So I pay 108 monthly.

Bro you can partition & format urr sd with usb cable lah

8 Pages  1 2 3 > » Top
Topic ClosedOptions
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0313sec    1.50    7 queries    GZIP Disabled
Time is now: 18th January 2021 - 10:10 PM