Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages  1 2 3 > »  
RSS feedBump TopicReply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> BlackBerry Malaysia Forum, Join our Forum + Groups Chat..

dicksonbell
post Oct 1 2010, 11:00 PM


This is life...
********
Group: Senior Member
Posts: 11,159

Joined: Jul 2010
From: Kuala Lumpur




Hi, feel free to join our network Malaysia BlackBerry Forum (forum.blackberrymalaysia.com)

or join my chat group, below are the group bar code:

user posted image

If you are unable to add this groups means it is full.. Add this PIN instead: 2204E3B2 cool2.gif

This post has been edited by dicksonbell: Nov 18 2010, 12:41 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
zhy323
post Oct 1 2010, 11:02 PM


pronounce my nick as zai323™
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,418

Joined: Mar 2008
From: -PDR, Malaysia- Status: Still in learning process


how to do it? still noob with bb sweat.gif
just joined the MBF group smile.gif

p/s; do i need to activate BIS 1st before join the group or just scan it? Btw, i just scanned it, and it says, "Waiting for confirmation" smile.gif

This post has been edited by zhy323: Oct 1 2010, 11:07 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dicksonbell
post Oct 1 2010, 11:26 PM


This is life...
********
Group: Senior Member
Posts: 11,159

Joined: Jul 2010
From: Kuala Lumpur




Do you have BIS?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
zhy323
post Oct 2 2010, 01:26 AM


pronounce my nick as zai323™
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,418

Joined: Mar 2008
From: -PDR, Malaysia- Status: Still in learning process


QUOTE(dicksonbell @ Oct 1 2010, 11:26 PM)
Do you have BIS?
*
nop. so, i need to activate BIS 1st la before can join group? no wonder la still wait for the confirmation sweat.gif

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
cdrw87
post Oct 2 2010, 01:40 AM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 113

Joined: Aug 2007
From: Melaka || Wangsa Maju



of course must activate BIS 1st .
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
zhy323
post Oct 2 2010, 03:32 AM


pronounce my nick as zai323™
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,418

Joined: Mar 2008
From: -PDR, Malaysia- Status: Still in learning process


QUOTE(cdrw87 @ Oct 2 2010, 01:40 AM)
of course must activate BIS 1st .
*
haha, ok... i understand it now. thanks smile.gif

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dicksonbell
post Oct 2 2010, 09:16 AM


This is life...
********
Group: Senior Member
Posts: 11,159

Joined: Jul 2010
From: Kuala Lumpur




Prepaid also got BIS now.. smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ken8boy
post Oct 2 2010, 11:53 AM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 150

Joined: Aug 2010
cant get the group bar code picture >.<
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dicksonbell
post Oct 2 2010, 01:20 PM


This is life...
********
Group: Senior Member
Posts: 11,159

Joined: Jul 2010
From: Kuala Lumpur




Really? I just scan everything seems fine..

Inside BBM-Option-Scan a Group Barcode.. rclxms.gif

This post has been edited by dicksonbell: Oct 2 2010, 01:21 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
zhy323
post Oct 2 2010, 01:52 PM


pronounce my nick as zai323™
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,418

Joined: Mar 2008
From: -PDR, Malaysia- Status: Still in learning process


QUOTE(dicksonbell @ Oct 2 2010, 09:16 AM)
Prepaid also got BIS now.. smile.gif
*
prepaid also need to activate BIS 1st or just send BB ON to 28882? coz before this, i tried it (BB ON), but never receive any sms from celcom, but when i do it on the other phone, got the messages. why?

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dicksonbell
post Oct 2 2010, 07:34 PM


This is life...
********
Group: Senior Member
Posts: 11,159

Joined: Jul 2010
From: Kuala Lumpur




Better call your Telco and let them know this prob, afraid your BB PIN is not released by previous user..
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
zhy323
post Oct 2 2010, 07:40 PM


pronounce my nick as zai323™
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,418

Joined: Mar 2008
From: -PDR, Malaysia- Status: Still in learning process


QUOTE(dicksonbell @ Oct 2 2010, 07:34 PM)
Better call your Telco and let them know this prob, afraid your BB PIN is not released by previous user..
*
OK, will do that. Thanks a lot thumbup.gif
If any Q, I'll just put it here~

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dicksonbell
post Oct 2 2010, 07:43 PM


This is life...
********
Group: Senior Member
Posts: 11,159

Joined: Jul 2010
From: Kuala Lumpur




Sure or under my forum also can.. smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
JenLOI
post Oct 2 2010, 10:02 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 351

Joined: Sep 2010
Nice new bb group. smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dicksonbell
post Oct 2 2010, 10:04 PM


This is life...
********
Group: Senior Member
Posts: 11,159

Joined: Jul 2010
From: Kuala Lumpur




Oh thanks, feel free to join my FORUM as well.. smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
JenLOI
post Oct 2 2010, 10:25 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 351

Joined: Sep 2010
QUOTE(dicksonbell @ Oct 2 2010, 10:04 PM)
Oh thanks, feel free to join my FORUM as well.. smile.gif
*
Yeap, joined few days back. Support !
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dicksonbell
post Oct 2 2010, 10:26 PM


This is life...
********
Group: Senior Member
Posts: 11,159

Joined: Jul 2010
From: Kuala Lumpur




Thanks alot for all your support toward our forum.. Lets make happened for our BlackBerry Malaysian Community..
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
pyton9600
post Oct 3 2010, 02:53 AM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 8

Joined: Sep 2010
Well This is Nice BB Malaysia Forum...

Hello All..!

I was wondering anyone of u using your BB as a modem and hook up with internet VIA Blackberry Internet service??? hmm.gif hmm.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
JenLOI
post Oct 3 2010, 01:15 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 351

Joined: Sep 2010
QUOTE(pyton9600 @ Oct 3 2010, 02:53 AM)
Well This is Nice BB Malaysia Forum...

Hello All..!

I was wondering anyone of u using your BB as a modem and hook up with internet VIA Blackberry Internet service??? hmm.gif  hmm.gif
*
Nope, I dont use as a modem. I find out it is very slow
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kaplex
post Oct 3 2010, 01:16 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 74

Joined: Jan 2009
QUOTE(pyton9600 @ Oct 3 2010, 02:53 AM)
Well This is Nice BB Malaysia Forum...

Hello All..!

I was wondering anyone of u using your BB as a modem and hook up with internet VIA Blackberry Internet service??? hmm.gif  hmm.gif
*
Blackberry Desktop Manager can do that
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

4 Pages  1 2 3 > » 
Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0468sec    1.89    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 24th April 2014 - 10:00 AM