Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages  1 2 3 > » Bottom

Outline · [ Standard ] · Linear+

> wts DOOR-to-DOOR SHIP FORWARDING China to Malaysia, Clears custom Tax handling Impot Permits (Forwarding Agent)

views
     
TSWorld_of_Julie
post Sep 14 2010, 01:50 AM, updated 3w ago

New Member
*
Junior Member
41 posts

Joined: Oct 2009
From: (For Malaysia & Neighbouring Region)


DOOR-TO-DOOR SHIPPING FORWARDING, CUSTOM'S CLEARING, TAX COVERAGE HANDLING, IMPORTATION, DOORSTEP DELIVERY & LOGISTICS especially from China into Malaysia:

user posted image

user posted image


Especially export & import license, certification, documentation & paperworks, and also, importation, shipping & "customs" handling from P.R. China into Malaysia.

We simply help you ship while providing an all-in solution to:


~ Customs "双清关: 中国出口许可证 马来进口海关“
~ Taxes / Duties / Regulations / product import category code, etc. ”包税 免税 减税“
~ Bilateral Official Paperworks ”文件“
~ Fast Shipping: X-Days ”快速“
~ From your Supplier/ Factory overseas to your doorstep at home ”门对门 ‘一条龙’服务: 直接从中国卖家送到您马来西亚的家门口“
~ Insurance, Packing, Export country requirements & handling, Import permit, unloading, local Customs homologation & handling, transportation, etc. ”其他额外的服务项目“




Be it small boxes, a few parcels, daily cargo, and/ or containers:
Small traders, home start-ups, online sellers, as well as regular trading companies - now everyone can enjoy!

user posted image

user posted image
<<< Kemudahan translasi BAHASA di bawah: Bagaimana (how) & Yang-Banyak-Ditanya (FAQ) dalam language bahasa >>>





Common FAQ / Q&A:


Getting Goods and Products:
- (?) I'm buying goods from China, but don't know how to bring it to Malaysia?

- (?) My suppliers, partners, factory and contract-manufacturers are in China, but no permit or license to export out?

- (?) Since by ship is cheapest, how and what should i do?

- (?) I don't have an office in China, who's going help me manage?


Most economical costings:
- (?) I want a reliable, economical shipping and handling at very good rates?

- (?) I would prefer a smooth & hassle free All-In Package,

- (?) I like to know where my goods are during its transit, i.e. crossing the pacific, unloading at port, etc.

- (?) I would like to know when my goods are arriving?


Red-tapes & taxes:
- (?) Custom Duties, Sales Tax, Import Tariffs, loading handling fees, shipping & logistical costs, etc... how-ah?

- (?) Aiyoh, got so much paperworks, translation, licenses and certification stuffs meh?

- (?) So heavily taxed so many layered fees... my imported goods how to sell lah?



[mandarin translation] --- 中国到马来西亚海运空运物流,包括报税双海关清关等。主要从中国大陆进口货品入大马,送到您的地址。

[translasi bahasa] --- Shipping borong dan import dari China ke Malaysia, termasuk Kastam Tax penghantaran ke tempat anda di Malaysia.


user posted image









As simple as 1-2-3:

Your factory in China --> Ship to Malaysia Address --> Pay in Ringgit --> Receive cargo at doorstep.


*** NO NEED TO FILL FORMS, SIMPLY TELL US WHAT YOU WANT.
*** No need to know Chinese, no hassle with your international supplier-partners: "ALL IN 1-STEP".

[ way much easier than the samples to do below ]
user posted image






HOW EASY IS LAZY?


(1) You know how much space your cargo takes. (size)

(2) You would like to ship it to a delivery address into Malaysia (from China).

(3) How much, how fast?

(4) Show me.
We do this everyday.
--- A 1-STEP GUIDE IS PROVIDED UPON YOUR ENGAGEMENT, AND YOU CAN START IT IMMEDIATELY.

I can also assist in your inquiries via telephony or live messenger chat online. It's pretty much all in 1-step, the rest we'll handle all the way thru delivery.

Feel free to talk.








CONTACT & SERVICE PERSONNEL:


https://wa.me/60123070977

https://wa.me/60123070977

Client Account & Service officer: Ms. J.J. ( +60 12 3070 977 @ WhatsApp )
#
#
#
Click below to mobile WhatsApp:
—�—》 https://api.whatsapp.com/send?phone=60123070977
#
#
#
Private Message, Forum / Blog Post & Reply, Facebook, MSN, Fax, Email or Mobile.

< WorldofJulieShipping [at] gmail [dot] com >


***** Urgent cases please e-mail in or call direct (sometimes international call forwarding roaming).
***** Minimize / Kindly do not use using 'LowYat.net forum's private message (PM) system as mail boxes are full, limited functions, and our officers are unable to review each case-by-case history, resulting in delayed of assignments / engagements.
GENERAL E-MAIL ADDRESS:
user posted image
user posted image

MSN (Malaysia - English/Mandarin): WorldofJulieShipping [at] gmail [dot] com




Indexes: " Julie Shipping / J. FREIGHT KONSORTIUM "
Online links: < http://forum.lowyat.net/topic/1560930/ or click here >


Requirement:
It would be recommended that you have a valid E-mail Address as to receive file(s) with reference to "Quick Guide: An idea", and/ or simply "Get It Done: How to Start?" in a 1-page document format of your choosing (formats: Adobe .PDF, MS Excel / Word, .JPG, mobile, good ole fascimile, etc. - Windows XP / 7 / Vista / Mac compatible).
Do PM us your email add should you be using the forum's PM or Post Reply feature. All files are secured and are available to public.



* Restricted and Dangerous Goods not permitted by the laws of Malaysia are strictly prohibited and will be rejected.




_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

EXTENDED SERVICE COUNTRIES shipping in-to Malaysia:

HONG KONG, TAIWAN, INDONESIA, THAILAND, SINGAPORE, PAKISTAN, INDIA, VIETNAM & KOREA & JAPAN.
- Except for China, the other respective countries would require volume, preferably 1/2 a container or 20 cubic meters at full container(s)load.
- Kindly note the response time and service level standards, training, cultural incorporation of the extended offices (and merger completion) will take the full year 2015-16 until we are satisfactory. Thank you for understanding.

user posted image

[+]

[ MALAYSIA ALL BANKS QR-PAY QR-CODE & LINK ]
Attached Image
OFFICIAL INVOICES WITH BANKS' QR-CODES ARE ISSUED TOGETHER VIA EMAILS & WHATSAPP.

For Small Businesses, SMEs, and Individual Consumers / Retail customers.
AIR /or/ SEA
Logistics penghantaran
Door-to-door 到门 sampai rumah
Shipping & Forwarding 海陆空 selangkah "all-in" perkapalan maritim dan kurier udara
Clearance 清关 Handling 一条龙 Taxes 税务与报帐 Payments 3PL 垫钱 割货 代购 汇币
Corporate Bulk 企业批量 Containers 柜子 Consolidate-aggregate-amalgamater 集运


This post has been edited by World_of_Julie: Nov 29 2020, 05:26 PM
TSWorld_of_Julie
post Sep 14 2010, 01:56 AM

New Member
*
Junior Member
41 posts

Joined: Oct 2009
From: (For Malaysia & Neighbouring Region)


user posted image For Kastam, Shipping & Forwarding related updates ~ Over 100,000+ customers mobile broadcasting channel.

I.e.:
Which month best to plan or delay your next shipment, Upcoming festive holidays, New political figurehead changes, What can be shipped exclusive next window, Upcoming New Rulling, Special schedule, Bottlenect Forecast, Severe Weather, Forex hedging ahead (oil cost), 'Operasi', etc etc.


Twitter handle# J_Freight_Consortium

Other social media sharing:
Easy sharing link / M'sia public community link: https://forum.lowyat.net/topic/1560930
Common FAQ / Q&A help page: http://juliefreightconsortium.wordpress.com/
Facebook corporate page: In-development

_____


Attached Image

[ Bahasa ]

IDEA (bagaimana):
1. _
Bang/ Kak (Sebagai seorang peniaga anak melayu) dapat cari suatu jalan bisnes. Ingin mengimpot, memborong dan berdagang. Ataupun, bos dah veteran bertahun-tahun sebagai sebuah rumah-dagang besar; Atau meksipun anak2 muda baru-baru nak cuba bermula berkecil-kecilan.
2. _
Untuk pertanyaan tentang ke-bagaimanakah-an memesan dengan rakan-kongsi-bekalan "supplier" masa jangka panjang, tentang borong-belian, penerimaan barang akhir sampai di M’sia – pengurus besar kita akan disambungkan bagi menolong yang boleh bertutur dalam Bahasa Melayu/ Indon. (Kebanyakan staf operasi ekspatriat-kanan dari khusus pengangutan negara-negara lain belum begitu fasih tau makan asam bahasa lagi ) Tidak lagi risau tentang perlu membayar khusus atau rombongan penerbangan, semua ilmu senang dalam langkah 1-2-3, terus boleh mula walaupun kecil-kecilan. Kerana you dah menjalin sebuah shipping-partner sebagai partner bisnes – itu langkah pertama yang paling penting.
3. _
“Bos” sebagai majikan sekarang membeli, memborong, mengimpot, membayar dengan berdagang dengan pembekal supplier anda. Mereka menghantar ke gudang-gudang shipping-partner anda.
4. _
Kita mengesahkan dan mengenal-pastikan kotak-kotak barangan syarikat anda (barcode/ system/ tag/ code). Kita menolong semua kertas keperluan Kastam China. Naik Kapal / Kapalterbang dan menghantar. Bila sampai di M’sia, juga sama mengendalikan kemas kerja custom tempatan (barang2 anda juga memeh perlu berpatuhi undang). Selepas masa yang dijangka-i (ETA: X-Hari/ 1-2 Minggu) penghantaran dibuat rumah-ke-rumah, pejabat-ke-pejabat, menetap ke gudang anda.
5. _
Enjoy-bos!
( Kisah: Kebanyakan klien tahun dekad dulu mula dengan sangat kecil saja… sekarang kontena setiap minggu. Masih tau-ke orang yang sama hari ini. Ini-lah sahabat dan kawan yang hayat ini kita ingin memenuhi, hayat yang banyak kawan jiwa karib. )



YANG BANYAK DITANYA (FAQ):


Bagaimana nak borong barang dari china? Apa cara menghantar barang dari China (balik ke Malaysia)? Mengimpot dan Borong dari pembekal China? Bagaimana mengimpot barang dari China? Mana mulanya mencari produk di China? Kewujudan Gedung borong terbesar di China tanpa perlu pergi ke sana? Ada apa caranya peniaga mengurangkan kos Cukai dan pemudahan Kastam?

Rakan-pengangkutan “Shipping-Partner”:

Khidmat penghantaran barang melalui laut merupakan suatu elemen penting sekiranya anda ingin memborong di mana-mana jua tempat China. Penghantaran melalui laut lebih menjimatkan kos, perkhidmatan ini juaga dikenali sebagai secara “pintu-ke-pintu”. Macam kisah sampel khidmat penghantaran barang shipping dari Guangzhou ke Malaysia. Kita merupakan kosortium dan syarikat-syarikat shipping yang ada juga berpusat di Malaysia. – Langkah pertama tuan-ku ialah membina sesuatu perhubungan dengan rakan shipping anda.

Memborong / Pembelian / Mengerakan Barang Anda:

Semasa memborong di seluruh China (ataupun GuangZhou), anda boleh kumpul barangan yang anda hendak shipping di hotel, kemudian lori logistic China akan datang ambil / hantar barang- barang anda. Caj pengangkutan sekitar 1xx-2xx (RM 50-100) Yuan akan dikenakan. Ini (murah!) banyak standard kerana pengankutan di China dah banyak lama dimajukan. Ataupun anda boleh meminta pembekal menghantar terus barangan anda ke gudang kami. Biasanya pembekal berdekatan GuangZhou (Bandar-bandar berhampiran laut) tidak mengenakan caj pengangkutan. Urusan shipping anda di guangzhou akan dibantu oleh pengurus / pegawai officer kami yang boleh berbahasa Inggeris mudah. Barang lebih kurang 7-14 hari baru sampai selepas naik kapal. Kos RM xxx utk 1-cbm (Saiz: Meter-Padu) door to door ke seluruh semenanjung. Setakat ini tiada lg cukai yg perlu dibayar bergantung pada spesifikasi kargo anda. Penerbangan / Kurier biasa diukur dengan KG atau Berat-Isipadu (V-Kg). Barangan, kargo dan kotak-kotak Komersial lautan standard biasa saiz isipadu (meterpadu: 100sm x 100sm x 100sm).

Hubungan sosial berkongsi dengan kawan:

http://juliefreightconsortium.wordpress.com/
https://forum.lowyat.net/index.php?showtopi...post&p=36287645





(1) MEMBELI DARI PEMBEKAL China

(2) HANTAR GUDANG-GUDANG KITA (dikumpulkan)

(3) [Kerja kami]: PENGENDALIAN KASTAM-KASTAM

(4) MENERIMA BARANG di M’sia.




Jalan Bisnes:

Sayangnya… tahun-tahun dah berlepas tapi ramai kita-kita masih tercari-cari jalan nak berniaga. Seluruh dunia bertumpu ke China, kenapa-sial? Nak business tapi tak ada idea..? Dah business tapi profit margin produk agak terhad..? asyik tertanya-tanya tentang apa peluang yang ada di China..?

Syarikat muiltinasional besar pun banyak yang melabur di China.. kalau dah satu dunia bertumpu ke Negara-Kilang-Sedunia, kenapa kita perlu ketinggalan? Kami terus mengajar / kongsikan pengalaman kami mengimport barang dari China, harap dapat berikan manafaat. Negara China lah kot sekarang ni yang menawarkan harga yang paling banyak relative murah jika dibandingkan dengan negara-negara lain dalam inovasi, design, ekonomi-skala kilang sedunia, mengintegrasi teknologi USA, kejuruteraan German, Design Europa, etc.

Pemborong dan saudara-saudari peniaga sekarang memang tahu bersamaan telah lama mendedahkan lubuk-lubuk Borong di China untuk memudahkan para usahawan mendapatkan produk dengan margin keuntungan 300% sehingga XX,000%. Usahawan baru memang mementingkan acara Jimat Kos setup business, Jimat kos untuk beli stok barangan. Mana dan bagaimana mendapatkan bekalan barangan yang popular dengan harga yang murah secara berterusan supaya usahawan anda sendiri dan syarikat anda dapat menjualnya semula untuk mendapatkan keuntungan yang tinggi? Sama-sama dengan apa yang saya harapkan ianya membantu sedikit sebanyak peniaga anak melayu terutama anak-anak muda mendapatkan barangan yang mereka mahukan dengan jauh lebih murah, jauh lebih terkini serta membuka pengetahuan bersama. Juga, hamba abadi anda juga sedikit gembira menguraikan pengalaman saya mendatangkan barang murah dari china yang kemudian dapat dijual lagi di (contoh) Indonesia dengan harga yang lumayan, dan anda bisa mendapatkan keuntungan kali-ganda.

- Tanpa perlu ke pusat pemborong, naik kapalterbang, menyertai rombongan and keluarkan duit banyak; pada masa yang sama Jimat duit masa dan tenaga berkesan.
- Tidak perlu ke China dan mengeluarkan kos pergi ke sana.
- Tidak perlu menggunakan agent membeli barang direct dari China.
- Semudah 1 > 2 > 3:
( Order > Bayar > Barang Sampai Rumah Pejabat Gudang M'sia tuan )

- Tidak perlu ke pusat memboring setempat

Tentang pembayaran antarabangsa atau kemudahan faciliti transaksi, Terdapat banyak alat pembayaran yang cepat dan praktis: Maybank Telegraphic Transfer (Butir Penerima dalam abjad English PinYin), Creditcard, AliPay Agent, PayPal, Shipping Agent, Bank-In dalam Ringgit Malaysia, Bank L/C, etc. Semua sesuai dengan ekonomi-tunai persekitaran dagang China “Cash Economy”.

Tip ciri-ciri mencari rakan dagang bermula dengan mentaliti yang kuat untuk menapis pencarian mencari orang ada karacter dan kredibiliti yang kukuh, dapati cari supplier yang “dapat dipercaya” dan meyakinkan, yang menginginkan beurusan bisnes dengan anda untuk Jangka-Masa Yang Panjang (Long-term business partner).

• Import SST absorbed / adjusted and pending category of goods. 包含销售税或对货分类应变
• 3rd-Party foreign payment benefits. 外汇代付
• 0% GST. 零消费税
• Choice of accounting systems and customs declaration. 报税单选择
• China EXIM Bank trade-financing 物流金融
• Warehousing 万吨集散冷库和保税站点区


-
- -
- - -

This post has been edited by World_of_Julie: Sep 2 2018, 05:12 PM
TSWorld_of_Julie
post Sep 14 2010, 02:02 AM

New Member
*
Junior Member
41 posts

Joined: Oct 2009
From: (For Malaysia & Neighbouring Region)


##### r e s e r v e d --- 33333

Extended payment methods available:


AliPay 支付宝
UniPay 银联 & China Banks' interlink
PayPal (China 中国 / Worldwide)
Western Union
MoneyBookers
Hong Kong, Taiwan & Singapore banks.
T.T., ATM bank-in transfer, Cleared cheque & cash.
Others: Upon request.

- ZERO FOREX ZERO INT'L INTERBANK FEES: For shipping only -


_ _ _ _ _
Overseas & international payments (at a fixed +X% rate); or Cash in Malaysian Ringgits (MYR) within Malaysia at 0%.
user posted image

* All L/C and/ or transactions are required to be upon confirmed and verified received and receipt of payment. Verification methods are subject to our own algorithms, int'l banks, and or 3rd party agencies.
We do not trade in the [your] goods itself as a transporter. Offer is only upon mutually agreeable terms and both parties' acceptance.


This post has been edited by World_of_Julie: Mar 19 2013, 02:02 PM
TSWorld_of_Julie
post Sep 14 2010, 02:02 AM

New Member
*
Junior Member
41 posts

Joined: Oct 2009
From: (For Malaysia & Neighbouring Region)


[ public resource utility ]
A People's Republic of China map reference:

user posted image

user posted image
Copy link code: http://i1029.photobucket.com/albums/y360/W...gistics2011.jpg

- Coastal cities' shipping ports & collection warehouse centres 沿海港口城市和收货厂库业务处 "perlabuhan pinggiri China Asia Pacifik, ofis-ofis pergudangan dan pusat koleksi"
- Mainland inner states air freight utilities, operations & solutions 内部城市也提供国际空运服务 "perkhidmatan dan solusi kargo lalui kapalterbang juga"



_ _ _

Click for SAMPLE WAREHOUSE/ PORT CITY SEARCH-n-ZOOM:
user posted image
< type in your supplier-partner's address for map location & view > 寻找您的所在地和最近国内运输港口城市

This post has been edited by World_of_Julie: Mar 21 2014, 02:34 AM
TSWorld_of_Julie
post Sep 14 2010, 02:04 AM

New Member
*
Junior Member
41 posts

Joined: Oct 2009
From: (For Malaysia & Neighbouring Region)


##### r e s e r v e d --- 55555


user posted image
Importing PHONES TABLETS FABLETS NOTE TABS BOARD from China to Malaysia: PhotoReferenceLink 2012-2014
"自己进口 购买 运输 中国的电子产品 平板电脑 智能手机 从中国到马来西亚"
[ Mengimpot kourier penghantaran dan membeli China tablet / fone sampai ke Malaysia ]




_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

< Mandarin language "华语" >

小包裹,或者几个包裹,货柜,天天都有货船走。

无论是生意新手,SOHO,网上卖家,小量买家,还有其它贸易公司---现在每个人都可以有自己专用自己内部的国际进出口运输伙伴,找到适合自己的物流方式。



_ 我怎么进口产品从中国到马来西亚?怎样出口我的产品去到马来西亚? 我要带回我的产品货物回到马来西亚,我应该去找谁? 哪里可以帮我? 从义乌 广州 天津 深圳 佛山到马来西亚?那个运货方式是最便宜最经济的门到门[海运空运]物流服务的吗?

在选好你的供货商之后,应该做的就是选一家值得信赖的货代公司,帮你把货物安全快速的运输到你要的地址。也许是门到门的,也许是运到港口,最重要是要能节省多层的税金,官方的疏通和文件,帮您收货,安排上船,马来清关,送货到地址。你可能还需要货代帮你把货物从新打包,包装成一个个的大箱子,这样比较好 运输 (经济),过程当中也不会丢失货物。这些要求我们都可以帮你做到。



_ 我的产品和供货商在 浙江省 义乌,福建省,广东,湖南省 等等 怎样带进马来西亚?

我们有几家仓库在中国国内,全部分布在主要的港口,例如广州,义乌等,我们了解很多客户的供货商远离港口,需要当地的运输服务。这样也自然帮您节省了很多距离的成本了。
其实中国国内的货运价格是很便宜的,就连空运的价格也是非常有可比性的。

所以说客户不用担心供货商太远,当地运费会太高超出成本估算。
我们的空运遍布全球,条件同意您大可以放心的把货物交给我们来帮你输运。



_ 我想做点小生意,进口一些产品从中国,怎样可以减低关税?海关费用,清关费用?有没有门到门的海运服务?小包裹可以海运吗?划算吗?怎样最便宜最经济?

经过资讯时代的过去,很多人已经做网上全球化的生意,需要开始自己的小生意,苦于找不到适合自己的运输公司。我们可以帮您解决这些困扰,您的小包裹可以随时发货到我们的仓库,等到一定的数量(按照客户的清单)我们收起检查所有的货物,然后一次性发货到您要的地址。无论是空运还是海运我们都可以做到。尤其是海运我们可以做到双清关包税。



_ 寻找空运服务到马来西亚或者从中国国内到世界各地,哪里可以找到这样的服务?我又不认识这方面的人,怎样可以空运我的产品到马来西亚,没有/尽免关税,轻松清关的?直接送货到门的?

我们的空运服务是遍布全球世界各地的。产品分类来说马来西亚清关进口是我们其中的一项强项,可以直接送货门口,包扩全马(西马和东马)。



_ 有些产品需要许可证,证书哦,我要怎么做?想要进口到马来西亚一些电子产品,如电视,洗衣机,吸尘机,还有一些机械,建筑材料, 和一些特别的物品,哪里可以帮我运这些产品到马来西亚?

工业产品和电子产品是需要当地的证书的,但是不是每一样都需要通过麻烦的手续的,我们会提供一些帮助; 最重要的就是可以帮到客户做到合法的,经济的,便宜的通关。客户的利润不应当受到损失在灰色的通道里面。



_ 我想要找最便宜的方法或者货代公司,帮我清关和运输到马来西亚,不知道流程是怎么走的?需要哪些手续?文件?

我们的流程和手续很简单,客户不用担心提供不了太多的文件。我们已经制定出了一套联合系统和解决方案,客户完全可以放心。



_ 我的产品是小包裹,不到一个立方米,可以海运吗?有没有最便宜的方法?包清关包税的,直接送到门的?

我们深深地了解,每一个客户的生意开始都是从小做起的,小包裹海运空运我们特别设计直到今天都还在服务和提供给流量较小的朋友需求,客户不用担心货物不到一个立方,而被收取一个立方的运费的情况。我们有最小0.3立方的海运服务和1kg起算的空运服务。






我们可以帮到您运输产品到马来西亚,包扩清关和税金,全包服务:
~报关
~清关,税金
~报关用的一切文件手续
~最快的海运服务
~从中国到你的家门口
~马来的清关和当地的运输



BAHASA ENGLISH REFERENCE LINK: http://forum.lowyat.net/topic/1560930/ (top of Malaysia public community site)

另外:
-----------------------------------------------------
现在空运的价格是RM xx/ Kg 西马,(价格是根据实际重量和体积重量来计算的,哪一个高就按照哪一个来算。)
体积重量=(高cm x 宽cm x 深cm)/ 6000
空运包裹双清关,不可保证完全免税。一般2-5天可以到达。

海运的价格是 [可用马币] MYR xx/ 小型散货 立方米; 也有 RM xxx/ 1 立方米。
包括双清关和包税金,全包服务。文件账单可选择马币收据。
大概需要1-2个星期的时间,直接送到认证客户的地址。

| GuangZhou | Beijing-TianJin | Shanghai | YiWu-NingBo | Port Klang | KLIA Klas Support Terminal | HoChingYuan K.L. | Rawang | Ipoh | D'sara Kim | PJ 17 | PJ SS2 | J. Klang Lama | Sunway Mentari | Langkawi Dutyfree Isle |


_____
CONTACT NUMBERS (Existing clients) - esp during yearly Chinese New Year festive season
- in case the bosses are travelling overseas. Existing clienteles are notified of the call-forwarding details.

Malaysia: ----- TBA -----
International (DID) - China:
----- TBA ----- +86 10 xxxx xxxx; +86 20 xxxx xxxx; +86 139 xxxx xxxx ;+86 135 xxxx xxxx.

International (Free ONLINE / smartphone apps) - Recommended to use:
WhatsApp, iMessage, Tango, Viber, MSN, QQ or WangWang, MiTalk (米聊) & WeiXin (微信), Path, Line, Android, FB 面子书 messenger, G-talk, etc.

Engaged & existing clienteles can request for a copy of direct forwarding contact numbers, you should already have received the updates.




Calendar: Year End / Pre-CNY

Payment clearance and last shipment collection before Chinese New Year 2014 notice
- Kindly clear all credit & payments before last 2 delivery months for the coming new year.
- To avoid the bottleneck and massive pile up of containers, paperwork, inspection and clearance after CNY / any major festive holiday (* tip).



Season: Nov. 2012, 2011

HAPPY THANKSGIVING and BLACK FRIDAY Shopping!
"THIS THE BEST HOLIDAY & SHOPPING SEASON IN YEARS"

This post has been edited by World_of_Julie: Mar 25 2013, 12:00 PM
TSWorld_of_Julie
post Sep 14 2010, 02:05 AM

New Member
*
Junior Member
41 posts

Joined: Oct 2009
From: (For Malaysia & Neighbouring Region)


##### r e s e r v e d --- 66666



ODD-LOTS (West Malaysia) / CONSOLIDATION Requirement Request "散货 集合等待收货 多家供应商 多家不同的多箱子 不同的大小 不同的包装":
For requirements which you have scattered and from many various suppliers, from many different places, which require consolidation, collection, re-packing, re-group, and waiting time co-ordination

(i.e.: from many different places, many different boxes, many sizes and packing --- to consolidate, group, and re-pack to save costs, coordination and time)

You are welcomed to have a case-by-case requirement discussion with our officers at personal level. Should it be something we are able to assist, and within our capacity and means to handle, we'll be happy to help you find a cost-saving solution.
A long term partnership, service and personal level friendship would be highly valued by our people.

- TQ!

This post has been edited by World_of_Julie: Mar 25 2013, 12:02 PM
TSWorld_of_Julie
post Sep 14 2010, 02:07 AM

New Member
*
Junior Member
41 posts

Joined: Oct 2009
From: (For Malaysia & Neighbouring Region)


##### r e s e r v e d --- 77777




For Personal / Light & Fast cargo, i.e. Jewellery, Taobao / Alibaba shopping, or small business / non-bulk commercial goods,
there's Industrial Low-Cost Air-Freight Cargo Transportation solution, suitable for SOHO, Small businesses and Trading Houses - DELIVERS WORLDWIDE 24 - 72 HOURS.

user posted image

Affiliate members login:
user posted image




(i)
user posted image
(ii)
user posted image
(iii)
user posted image

\
\
\

Like this part? Share it?
Facebook, Tweet, Email this direct section link at:
http://forum.lowyat.net/index.php?showtopi...post&p=36287753


COMPETITIVE COST SAVINGS for the new economy, for the mass public, for the ever growing struggling new generation - the way it should be.

This post has been edited by World_of_Julie: Aug 10 2011, 06:53 PM
TSWorld_of_Julie
post Sep 14 2010, 02:09 AM

New Member
*
Junior Member
41 posts

Joined: Oct 2009
From: (For Malaysia & Neighbouring Region)


##### r e s e r v e d --- 88888

EAST MALAYSIA
(Sabah + Sarawak) delivery cities all included.


Attached Image user posted image


(AA)
Air-freight (via airplanes) "item-item kapalterbang / kurier"

For small-medium businesses, certain cities in East Malaysia can and does enjoy lower rates via Air-Freight (48+ hours arrival) as compared to sea shipping.

Your cargo will enjoy equal tier at the FeDex DHL UPS EMS and Airlines' levels, super speedy transition time, and, ultimately good rates.

You'll be adviced if your cargo is recommended for Air-freight when cost is prioritized. Noted especially efficient for small-to-medium bulk batches of cargo.

Attached Image
Note: East Malaysia.



(BB)
Good ole sea-shipping "perkapalan laut (kommersil merchandise untuk trading)"

To avoid mis-interpretation or otherwise: Sea shipping will always be cheapest with big scale, and for regular containers, loose cargo, etc.

The usual weekly delivery to major city ports, and transported to your doorstep.






Email / Share / Facebook / Mobile friendly link below:
http://forum.lowyat.net/topic/1560930/

East Malaysia specific link below: (Methods)
http://forum.lowyat.net/index.php?showtopi...post&p=36287759


This post has been edited by World_of_Julie: Mar 21 2014, 02:40 AM
TSWorld_of_Julie
post Sep 14 2010, 02:10 AM

New Member
*
Junior Member
41 posts

Joined: Oct 2009
From: (For Malaysia & Neighbouring Region)


JULIE SHIPPING [China to Malaysia] tag-barcode: Public General FAQ most commonly asked inquiries
user posted image Attached Image



##### r e s e r v e d --- 99999



--- Updating for publishing ---
Office Addresses:
# Komplex Kenanga Wholesale City, Jalan Gelugor / Lorong Merbau Off Jalan Kenanga, WP55200, K.L. (割货 代付 货柜 马币账单 当地巴生港口清关需求)
# Dataran Mentari Sunway, Petaling-Jaya 46150 Selangor (billing / correspondence office)
# Transit Warehouses / KLIA KLAS Terminal / Port Klang nodes
(Freight, Shipping/ Airfreight & Logistics related operations office are listed only)



Collection warehouses, shipping city-ports & departure airports:
# GuangZhou, DongGuang
# YiWu (for Shanghai, ShenZhen, NingBo territories)
# (others - upon requirements)



Our strengths:
# (awaiting approval, will be published late 2013)
# (awaiting approval, will be published late 2013)
# (awaiting approval, will be published late 2013)




Also, many "Thank you!" for the service tips.
All proceeds goes directly to the Account Servicing Officer and to the entire Managing Team servicing your organization.



Every year, you'll be provided a "Shortpay Cheque", our open client-relation system, whereby you determine how much you actually like to deduct (or joint-co organize staff trips) for the overall year services, improvements areas & expectations.
Our management and board likes and wants to hear it directly from you.

Be it scientific process reengineering, strategic improvements, innovations, overhaul of a part of a system, communications & co-ordination, supply chain collaboration, shared paperwork format, sub-agencies' programme, incentives, consortium / joint-alliances, to personal level word, etc. It is of the highest attention and importance we place in hearing directly from you.

This post has been edited by World_of_Julie: Mar 25 2013, 12:22 PM
TSWorld_of_Julie
post Sep 14 2010, 02:11 AM

New Member
*
Junior Member
41 posts

Joined: Oct 2009
From: (For Malaysia & Neighbouring Region)


For 1st time E-mailed-in enquiries: Short Q&A



===== ( Flow )


YOUR SUPPLIER --> China's SEAPORT / AIRPORT WAREHOUSE COLLECTION
--> SHIPS TO MALAYSIA --> CLEARANCE, COVERAGE & HANDLING
--> East / West M'sia local DELIVERY.




===== ( Expected info handy to have readied )



YOUR CARGO IDENTITY ACCOUNT REQUIREMENTS:

(1.1) ORIGIN Province /or/ Container FROM Address 中国原产地方 【 货柜需地址 】
(1.2) Final Delivery-TO address (fixed) 马来西亚送货地址

(2) CONTENT TYPE of Goods: What Product is it? 货物品种 类型 清单

(3) OWNER NRIC *photocopy* / COMPANY DIRECTOR / Officer RESPONSIBLE (Borang A, Form 24, Form 49) 个人资料 公司档案
(3.1) Contact Number(s) 联络电话 公司和后备电话
(3.2) E-mail correspondence address 电邮地址通信
(3.3) P.O. (Purchase Order confirmation & Pre-Payment) 确认订单 马币零吉付款



_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Illustration: Kastam Brokerage, Forwarding, Air Freight / Maritime Shipping, Door-to-door delivery, "代付 代购 割货 当地马币账单".
user posted image

Malaysia L-Y-N public community forum link:
http://forum.lowyat.net/topic/1560930






Convenience:

Live! Chat over the phone with regards to Shipping & Logistics with any of our Logistics & Shipping Officer(s) over the iPhone4:

user posted image



Supplychain & group relation mobile communications tools available:

WHATSAPP sms-live chat, WeiXin, iMessage, Path, Line, MiTalk,
TANGO / VIBER / SKYPE / FACEBOOK messenger / G-Talk mobile chat.

Also available thru the conventional medium:
PM, Forum post-replies, Email, and MSN --- Provided upon your inquiry & to your shipping requirements.


*** THIS IS A LIVE PUBLIC (Malaysian) COMMUNITY FORUM WITH RELIABILITY AND TRAFFIC (unique engaged visitors) MORE THAN A PAID COMPANY COMMERCIAL WEBSITE ALONE. ***
大马公开群体论坛 不受公司网站限制和商业曲扭 大众客户流量现在远比商业化网站翻倍数多。
Kredibiliti tahun-tahunan mengkhidmat lebih daripada halaman website kompeni. Jauh lebih penghuni daripada kommersil website sekarang dengan publik komuniti forum.


This post has been edited by World_of_Julie: Mar 25 2013, 12:46 PM
syafickham
post Sep 19 2010, 06:07 PM

Getting Started
**
Junior Member
202 posts

Joined: Feb 2010
hey
can you order this item?
http://www.aliexpress.com/fm-store/702867/...alks-shall.html
TSWorld_of_Julie
post Sep 20 2010, 07:08 PM

New Member
*
Junior Member
41 posts

Joined: Oct 2009
From: (For Malaysia & Neighbouring Region)


QUOTE(syafickham @ Sep 19 2010, 06:07 PM)
user posted image

(i)

I can provide you our procurement-purchasing office and/ or port-warehouse office nearest to this factory should you require to ship in bulk (commercial cargo) - very near smile.gif

Details PM-ed to you and provided.
Basically, to facilitate the goods from your supplier, export out, and import into M'sia, and to your door-step.

For example:
~ What is it (Garments - Jacket)?
~ Sizing (Volume metrics, i.e. Cubic metres CBM)?
~ I can help to collect at our warehouse-shipping port. So, where'd you like to ship to and delivered to?



(ii)

And (or) you may meant to inquire for another type of service called "3rd-Party Procurement" (代购), which involves fees. Also, there's group bulk purchases (团购 / 预购) should your group have established their common interest. We can effectively, efficiently and focus specialized on the final part which involves Shipping out the goods from China, and into Malaysia.


Thanks btw, good pm conversations. An honor and happy to help!

- - - - - Upon engagement, we also provide some guide and tips in easy manageable steps. - - - - -

This post has been edited by World_of_Julie: Oct 21 2010, 03:22 PM
recostarchin
post Sep 28 2010, 06:56 AM

New Member
*
Junior Member
19 posts

Joined: Dec 2008


Hi hi,usually take how many days for deliver item from china to malaysia ?i mean how long will receive the parcel ?using sea transport ?
TSWorld_of_Julie
post Oct 10 2010, 02:07 PM

New Member
*
Junior Member
41 posts

Joined: Oct 2009
From: (For Malaysia & Neighbouring Region)


QUOTE(recostarchin @ Sep 28 2010, 06:56 AM)
Hi hi,usually take how many days for deliver item from china to malaysia ?i mean how long will receive the parcel ?using sea transport ?
*
UGPM (you've got private message) - Also, sent to your email inbox already smile.gif
and
Thank you for providing us the opportunity.

More than happy to help!

This post has been edited by World_of_Julie: Oct 10 2010, 02:17 PM
adamw
post Oct 14 2010, 01:36 PM

Back to serve justice to those PKHKC corrupted Ex-ministers!
*******
Senior Member
2,968 posts

Joined: Dec 2006


QUOTE(World_of_Julie @ Oct 10 2010, 02:07 PM)
UGPM (you've got private message) - Also, sent to your email inbox already smile.gif
and
Thank you for providing us the opportunity.

More than happy to help!
*
Actually, have the same question also, why don't you reply here so as to save everyone from asking? Must practise tranaparency you know!

This post has been edited by adamw: Oct 14 2010, 01:38 PM
TSWorld_of_Julie
post Oct 14 2010, 07:47 PM

New Member
*
Junior Member
41 posts

Joined: Oct 2009
From: (For Malaysia & Neighbouring Region)


QUOTE(adamw @ Oct 14 2010, 01:36 PM)
Actually, have the same question also, why don't you reply here so as to save everyone from asking? Must practise tranaparency you know!
*
Haha, all replied in detail. You can PM the other forumers & long time clienteles - can only say, the shipping experience is one of a kind, bagus punya boss. smile.gif

Feel free to try it out.

If you don't mind others to know what you shipping, packing, and your costings, feel free to list them out. Basically people ships 1,001 different things daily dude, we just help sort em out and get em delivered.
adamw
post Oct 15 2010, 08:20 AM

Back to serve justice to those PKHKC corrupted Ex-ministers!
*******
Senior Member
2,968 posts

Joined: Dec 2006


QUOTE(World_of_Julie @ Oct 14 2010, 07:47 PM)
Haha, all replied in detail. You can PM the other forumers & long time clienteles - can only say, the shipping experience is one of a kind, bagus punya boss. smile.gif

Feel free to try it out.

If you don't mind others to know what you shipping, packing, and your costings, feel free to list them out. Basically people ships 1,001 different things daily dude, we just help sort em out and get em delivered.
*
I don't mean transparency on what I'm shipping. I mean you should spell out in details, as what our friend ask below:-

"Usually take how many days for deliver item from china to malaysia ? How long will receive the parcel ? Using sea transport?"


TSWorld_of_Julie
post Oct 15 2010, 11:46 AM

New Member
*
Junior Member
41 posts

Joined: Oct 2009
From: (For Malaysia & Neighbouring Region)


QUOTE(adamw @ Oct 15 2010, 08:20 AM)
I don't mean transparency on what I'm shipping. I mean you should spell out in details, as what our friend ask below:-

"Usually take how many days for deliver item from china to malaysia ? How long will receive the parcel ? Using sea transport?"
*
Hehe, our friend got more info than the inquiry above. Way past that engagement stage, and we have been 'assisting' him for a couple of weeks. Yer know, lots of nice people out there.
Besides he got it hardcoded alongside in his guide, all available boss smile.gif


It actually depends on what you are shipping, requirement, requests and if any specialist service required.

For example, for special "branded goods" or our own fashion garments, and at premium, we deliver within 5-Days to Ho Ching Yuan (K.L. garments distribution city) - fashion lah, changes with the times, speedy requirement.

Usual and standards most economical rates around (less than) 5 - 14 international man-days arrival within the entry-points of Malaysia.
- We ship every day.

Western Europe / Middle-East 14-21 days.

North America 7 - 10 days.

South America 14 - 21 days.

* At international working man-days.
** Specialists and Premium optional.
*** Insurance optional
**** And you can choose how many days, warehousing storage, or requests for even slower delivery too.
***** This is not a final offer. We reserve the rights to selective goods meant for and being shipped.


This post has been edited by World_of_Julie: Feb 18 2011, 06:27 PM
SUSfifi85
post Oct 18 2010, 08:27 PM

Enthusiast
*****
Senior Member
751 posts

Joined: Mar 2010
only china?
TSWorld_of_Julie
post Oct 20 2010, 10:25 AM

New Member
*
Junior Member
41 posts

Joined: Oct 2009
From: (For Malaysia & Neighbouring Region)


Routes and services from Japan - [i think you'll like that!] will be available and open for public prob after next Chinese New Year.

Peak seasons already started, perhaps more resource to handle after the lunar festive season 2011.

Ref: Taiwan, Hong Kong, Japan, Korea & Singapore (public clientele).



_ _ _ _ _

For the mass public and most popular enquiries, here's a "feel" of how your packed boxes measure up:


Our forte is of provisioning an Industry Low Cost ocean shipping & custom handling,
offering the mass general public & organizations alike to capitalize on savings in shipping business standards.

[ Low cost rates per required cubic units - ]
user posted image



By popular demand, we've listened and custom designed to cater to a niche group: the shipping & custom handling of smaller or loose cargo (i.e personal electronics, home furniture, etc.)
Which saves an obsene difference vs. Airfreight, while avoids the hassle and issues of borders' movement of goods, smooth, secure, and very fast [read: next week].

Air-Freight starting MYR 10/Kg * (USD 3.oo / EUR 2.35), Ocean-Shipping starting at MYR 100 (USD 30.oo / EUR 20.oo)
user posted image

* StarAlliance official suppliers & partners only.
** Includes everything all the way until final door-step delivery.





This post has been edited by World_of_Julie: Jul 20 2011, 07:02 PM

26 Pages  1 2 3 > » Top
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0391sec    0.70    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 14th August 2022 - 07:52 PM