Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump TopicReply to this topicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Penubuhan MALAYSIA : perancangan USA sejak 1889?, kertas kerja HARVARD UNIVERSITY, gambar

hack3line
post Jun 9 2010, 04:41 AM, updated 9y ago

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 29

Joined: Jul 2009
From: MALAYSIA maksudnya Tanah Melayu dalam bahasa latin


sad.gif cry.gif sad.gif
user posted image

1) kajian yang telah dijalankan oleh UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA dari Fakulti Sains Pentadbiran dan Pengajian Polis kata nama MALAYSIA sudah ada pada tahun 1889 lagi.. perancangan penjajah barat memecah-belahkan dan melemahkan dunia Melayu sudah beratus-ratus tahun dirancang oleh FREEMASON! (buka spoiler untuk tengok gambarnya)
» Click to show Spoiler - click again to hide... «


2) kritikan perancangan penubuhan negara MALAYSIA pada tahun 1937 oleh penasihat luar USA Rupert Emerson yang membentangkan kertas kerjanya di HARVARD UNIVERSITY!.. 10 tahun selepas batu asas FREEMASON (gerakan sulit yang diasaskan oleh Yahudi) diletakkan di Northam Road di Pulau Pinang.. semasa perletakan batu asas FREEMASON tu pada tahun 1927, Rupert Emerson baru sahaja menjawat jawatan professor di Harvard University.. USA panggil dia "specialist on nationalism in Asia" mungkin salah seorang ahli kuat FREEMASON nih..
user posted image

3) aku rasa macam nak menangis je bila jumpa benda ni semasa aku cari mengenai sejarah sebenar penubuhan negara MALAYSIA dan INDONESIA, ia bermula ketika aku berasa amat hairan kenapa FILIPINA suatu ketika dahulu pernah nak klaim nama MALAYSIA, sebelum Tanah Melayu, Sabah, Sarawak dan Singapura dapat dulu dulu nama MALAYSIA.

4) rupa-rupanya perancangan negara MALAYSIA sudah ada kertas kerjanya beratus tahun sebelum diisyhtiharkan "merdeka", dan yang amat jelas ialah kertas kerja penubuhan negara MALAYSIA serta kritikannya di HARVARD UNIVERSITY pada tahun 1937 oleh Rupert Emerson yang merupakan PENASIHAT LUAR USA pada ketika itu serta professor of political science and international relations in Harvard University (gambar disertakan)

5) dokumen rahsia USA mengenai penubuhan negara Malaysia bertajuk seperti dibawah telah dibuang oleh USA di dalam website rasmi dia setelah artikel mengenainya diterbitkan di Universiti Teknologi MARA.... kuat betul perisik CIA nih
"Foreign Relations, 1964-1968, Indonesia; Malaysia-Singapore; Philippines.Editor: Edward C. Keefer General Editor: David S. Patterson, United States Government Printing Office, Washington, 2001."

6) Dato Onn Jaafar : pengasas Pertubuhan Kebangsaan Melayu Bersatu (PEKEMBAR), tulisan asal ڤرتوبوهن كبڠسأن ملايو برساتو atau nama sekarang telah diInggeriskan menjadi United Malay National Organisation(UMNO) atas sebab British mengharamkan semua parti yang tidak diInggeriskan
user posted image <-- amat teruk difitnah oleh bangsa sendiri

7) Ucapan terakhir Dato Onn Jaafar sebagai Yang DiPertua UMNO pada 26 Ogos 1951:
QUOTE(mungkin dia dah berjaya masuk ke dalam salah satu loji FREEMASON di Tanah Melayu?)
“Oleh kerana saya mempunyai beberapa peluang dapat melihat sesuatu gerak langkah, sesuatu perbuatan atau cadangan yang hendak dijalankan di Tanah Melayu ini; langkah-langkah dan perbuatan yang mendatangkan kebimbangan kepada diri saya sendiri.

saya dapat peluang itu oleh kerana dapat melihat tempat2 yang tidak dapat dimasuki kebanyakkan orang. (adakah Dato Onn Jaafar sudah berjaya masuk ke dalam salah satu loji FREEMASON di Tanah Melayu ketika itu?) Melihat gerak langkah dan cadangan-cadangan yang hendak didatangkannya ke atas Tanah Melayu ini.

Malang mulut saya tertutup, malang saya berkata mulut saya ini tertutup tidak dapat menzahirkan kepada umat Melayu Semenanjung ini apa yang diketahui oleh saya dalam masa menyempurnakan pekerjaan2 dan tanggungan saya itu…

rujukan : (Mohamed Abid, 2003, muka surat 191-192)

penubuhan salah satu loji FREEMASON oleh penjajah pada tahun 1927 di Pulau Pinang, upacara perletakan batu asas
user posted image

antara bangunan FREEMASON di JOHOR (perhatikan betul2 apa dia tulis di peti suratnya dan lambangnya)
user posted image

7) Gagasan USA tentang Malaysia sepertimana yg dihasratkan Rupert Emerson (kemungkinan besar ahli FREEMASON) menjadi kenyataan pada tahun 16 September 1963 bilamana Singapura, Tanah Melayu (atau suka dikenal sebagai Malaya), Sabah dan Sarawak bersama-sama menubuhkan Malaysia. Brunei di saat akhir, menarik diri daripada menyertai Malaysia, dan kekal dibawah naungan jajahan Inggeris hingga ke tahun 1984. manakala Singapura pula menyertai Malaysia setakat tahun 1965.

8) Pendokong gagasan Nusantara Melayu Raya seperti Lim Chin Siong dan Said Zahari yang menentang penubuhan Malaysia sebagai projek kolonial A.S, juga beranggapan Singapura sememangnya sudah menjadi bahagian Tanah Melayu, tidak timbul persoalan tentang Singapura masuk Malaysia. Kita tidak akan semudahnya melupakan derita suatu pengorbanan cita2 masa lalu yg gagal. Perlembagaan rakyat dan gabungan Putera AMCJA, perang anti British darurat, dan kemerdekaan, Barisan Sosialis dan penangkapan ISA terhadap hampir kesemua wakil rakyat Parti Rakyat dan Parti Buruh, Adun, Ahli Parlimen, Ahli Pihak Berkuasa Tempatan, juga pemimpin bahagian dan cawangan, pengharaman pilihanraya majlis tempatan atas kemenangan hampir seluruh kerusi kepada Barisan Sosialis. Presiden Pas, Dr Burhanudin Al-Helmy juga turut merengkok di dalam ISA atas tuduhan kununnya menentang penubuhan Malaysia. Hal ini ditulis Pak Said Zahari, yang dipenjara ISA oleh Lee Kuan Yew di Singapura, selama 17 tahun tanpa bicara, dalam buku memoirnya “Meniti lautan gelora.”

9) Jadi bukan Tunku Abdul Rahman lah yang mencipta nama Malaysia. Jika begitu tertipulah kita gamaknya. Dan sudah tentunya juga mereka inilah yang telah mencatur dan mengatur (indirect rule) siapa yang patut memerintah dan generasi yang bagaimana patut dilahirkan oleh negara Malaysia itu kelak.

10) Realitinya, Dato’ Onn sudah dapat mengesan perancangan ‘mereka’ itu sedari awal lagi, malangnya orang UMNO telah dibutakan oleh dakyah barua British dan agen2nya sehingga ke hari ini. Akhirnya Dato Onn pula yang dihina dan dituduh talibarut British. (Mohamed Abid, 2003, p189)

11) sesuatu yang besar pasti berlaku selepas era pemerintahan Najib Tun Razak kerana pencaturan Perdana Menteri Malaysia telah berakhir!
R - Tunku Abdul Rahman
A - Tun Abdul Razak
H - Tun Hussein Onn
M - Tun Dr. Mahathir Mohamad.. (Musa Hitam bertanding tapi kalah kepada Dr.M M)
A - Abdullah badawi (Anwar Ibrahim dipenjarakan atas tuduhan liwat/sodomi)
N - Najib Tun Razak (seperti menang tanpa bertanding kerana tiada lagi orang ada nama N)

12) "Kerajaan telah memilih Perang Besar" (sekarang namanya PUTRAJAYA).. sumber rasmi petikan ucapan ini : http://www.pmo.gov.my/ucapan/?m=p&p=mahathir&id=1692

mengikut perancangan ILLUMINATI.. di mana FREEMASON telah bergabung dengannya.. Perang Dunia Ketiga mesti dijalankan disebelah Timur Dunia untuk membentuk New World Order : 1World Government, perhatikan huruf G dalam logo FREEMASON, ia merujuk kepada Government!

"...sent them away from his son Isaac to the land of the east."
(Genesis 25:6 New International Version)

14) mengikut ramalan orang Yahudi berfahaman zionis yang sekarang sedang menguasai negara Israel serta parlimen USA (ditubuhkan oleh salah satu sayap gerakan mereka iaitu FREEMASON yang selepas itu sudah bergabung dengan gerakan Yahudi satu lagi dinamakan ILLUMINATI).. Keturunan dari Keturah/Quntura/Ketura iaitu isteri ketiga nabi Ibrahim selepas Hajar dan Sarah, akan mencabar kekuasaan mereka pada ketika dunia hampir kiamat dan Imam Mahdi atau nama lainnya Messiah akan lahir di Timur Dunia, sebelumnya Allah menurunkan Nabi Isa atau nama lainnya Jesus kembali ke bumi untuk membanteras Dajjal yang akan mengaku dia adalah tuhan sebenar, padahal dia menipu (aku pernah baca bahawa dia adalah Samiri pada zaman Nabi Musa atau nama lain Moses yang Allah panjangkan umurnya hingga ke hari kiamat, setelah dia mengintai Nabi Musa yang dipanggil menghadap Allah, dia mengumpul bekas laluan malaikat jibril atau nama lain Gabriel, lalu dia mencipta "tuhan" berbentuk LEMBU yang diperbuat dari emas yang dikumpul dari seluruh kaum Yahudi dan selepas dia mentaburkan sisa-sisa tapak malaikat Jibril itu, tiba2 boleh bergerak dengan cergas untuk beberapa saat dan dia menyesatkan kesemua kaum Yahudi dengan mengatakan LEMBU EMAS, "lembu suci", "holy cow" itu adalah tuhan... cerita ini ada dalam Al-Quran dalam surah Al-Baqarah, dan ajaran Samiri ini kemungkinan besar dia adalah Dajjal dan masih menjadi kepercayaan kuat pengikut agama Hindu yang tamadun besar mereka bermula di Sungai Indus di India)

15) dengan kepercayaan kuat Yahudi ini yang percaya bahawa suatu bangsa keturunan dari isteri ketiga Kunturah /Quntura/Ketura ini akan mencabar dan mengalahkan mereka, kebanyakan negara kuasa Timur cuba dilemahkan dan dipecahkan manakala kuasa barat cuba dikuatkan.. dunia Melayu dipecahkan kepada paling kurang enam negera - Malaysia, Indonesia, Filipina, Singapura, Brunei dan Timor Timur.. dunia Cina dipecahkan kepada China, Taiwan, Macao, Hong Kong.. dunia Korea dipecahkan kepada Korea Utara dan Korea Selatan.. cubaan menguasai Vietnam.. serta dibom teruk negara Jepun dan dibina pangkalan tentera termaju USA di Jepun, Filipina pelbagai lagi negara di seluruh dunia ini serta serta diberi bantuan ketenteraan melampau kepada Singapura (perhatikan sistemnya hampir sama dengan Israel semasa Israel menang peperangan 6 hari dalam hari dengan negara2 Arab) serta dihantar Jeneral Israel mereka mencatur strategi ketenteraan Singapura.. Lee Kuan Yew namakan mereka sebagai The Mexican.. serta dibinanya fahaman politik2 didunia ini seperti komunis dan sossialis moden yang pengasasnya sama iaitu Karl Marx yang berbangsa Yahudi, serta mahu seluruh dunia mengamalkan demokrasi yang juga sistem asasnya adalah rekaan Yahudi juga, juga dilagakan USA dan RUSSIA yang terletak disebelah timur dunia.. dan diciptanya GOOGLE dan FACEBOOK yang pengasasnya juga adalah Yahudi serta dibelinya YOUTUBE dan juga dikuasai kebanyakan media-media utama dunia, diasaskan juga HOLLYWOOD serta diasaskan kebanyakan syarikat2 studio perfileman di USA untuk pengaruhi seluruh dunia yang dinamakan GLOBALIZATION.

16) antara perkara yang amat menghairankan juga macam mana Anwar Ibrahim boleh menjadi Timbalan Perdana Menteri Malaysia dengan amat cepat serta boleh pula dia rancang strategi Foundation For Future (sebuah pertubuhan yang sengaja direka oleh USA dan Yahudi untuk merancang politik di Asia) dan berkwan amat rapat dengan Paul Wolfowitz (perancang utama peperangan di Iraq dan Afghanistan).. manakala Najib seperti mengungkapkan misi utama ILLUMINATI atau FREEMASON ini 1World Government : New World Order.. serta pilihanraya Malaysia dulu semasa era pemerintahan Abdullah Badawi diadakan bertarikh "13" (suatu nombor keramat bagi pengikut FREEMASON dan ILLUMINATI).. dan apakah pentingnya nombor "7" dalam FREEMASON? bubuh batu asas FREEMASON di Pulu Pinang pada tahun 1927, perancangan dan kritikan penubuhan negara Malaysia pada tahun 1937 dan pengingsyhtiharan "kemerdekaan" negara Malaysia pada tahun 1957..

user posted image
user posted image

LUCIFER show 1World Government sign..
user posted image
user posted image

17) fahaman FREEMASON, ILLUMINATI, ZIONIS ISRAEL..
They (no matter what race) who sold their soul to the ‘MASTER‘ to do all the above will be given the power:

a. to induce spiritual blindness

b. to convince

c. to convert

d. to corrupt

........
politik dunia ini semuanya seperti sudah dirancang semuanya oleh FREEMASON dan bangsa YAHUDI.. di facebook tulis "what are you thinking" dan google sebenarnya ada satu pangkalan data khas serta graf dan macam2 lagi untuk mengetahui mengetahui apa sebenarnya manusia suka cari di internet... semuanya adalah perancangan yang amat rapi!

This post has been edited by hack3line: Jun 10 2010, 02:29 AM
LiLFreaK
post Jun 9 2010, 04:52 AM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 374

Joined: Oct 2009
From: Kuantan
so what can we do
Charkoteow
post Jun 9 2010, 04:55 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 225

Joined: Nov 2006


jangan bukak thread pening2 tengah pagi do....
Panda12
post Jun 9 2010, 04:56 AM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,014

Joined: May 2008peningnya..
Polaris
post Jun 9 2010, 04:57 AM

Trust Fund Baby
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,850

Joined: Aug 2006
From: Stellar Nursery
QUOTE
17) fahaman FREEMASON, ILLUMINATI, ZIONIS ISRAEL..
They (no matter what race) who sold their soul to the ‘MASTER‘ to do all the above will be given the power:

a. to induce spiritual blindness

b. to convince

c. to convert

d. to corrupt#1. $$$ Is Supreme
#2. Corruption Is Law
#3. Cronyism Is Way
#4. Nepotism Is Culture
#5. Serfs Must Obey


Undilah
quintessential
post Jun 9 2010, 05:01 AM

england is my city
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,916

Joined: Feb 2006
From: singapore
jangan bimbang. hizb ut-tahrir ditubuhkan dengan impian menjadi kuasa dunia islam. boleh counter attack kuasa yahudi freemasonry.

This post has been edited by quintessential: Jun 9 2010, 05:07 AM
Hidan
post Jun 9 2010, 05:05 AM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 315

Joined: Dec 2008


Another conspiracy theory!
hack3line
post Jun 9 2010, 05:11 AM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 29

Joined: Jul 2009
From: MALAYSIA maksudnya Tanah Melayu dalam bahasa latin


disebabkan buku ni, penulisnya dipenjara oleh Lee Kuan Yew di Singapura selama 17 tahun tanpa perbicaraaan! (amat menghairankan dan zalim)
user posted image

copyright buku ini pada tahun 1937 oleh THE BUREAU INTERNATIONAL RESEARCH HARVARD UNIVERSITY,
Buku itu diterbitkan Macmillan New York dan dikarang oleh PENASIHAT LUAR USA bernama Rupert Emerson (kemungkinan besar ahli FREEMASON)..
kritikan dia macam mana nak tadbir negara Malaysia secara langsung atau tidak langsung MALAYSIA : a study in Direct and Indirect Rules
user posted image

USA dah cepat2 tutup website rasmi yang ada kaitan dengan maklumat dalam buku ni.. pandai betul diaorang nih
Gurdian
post Jun 9 2010, 05:13 AM

 

******
Group: Senior Member
Posts: 1,648

Joined: Jan 2003
From: PJ, Malaysia
Robert Langdon to the rescueeeeee
soundsyst64
post Jun 9 2010, 05:16 AM

I'm No-Longer-Noobs
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,725

Joined: Jul 2005
From: In /hardware/

Kita memang kena tipu, thanks to our history syllabus during our school years biggrin.gif
HappyPic
post Jun 9 2010, 05:17 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 72

Joined: Jul 2008
u too nbtd is it? cb
Hidan
post Jun 9 2010, 05:22 AM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 315

Joined: Dec 2008


Eleh when UMNO rich no make noise, when UMNO poor clever find all sort of shit excuse.
pinkfoxlulu
post Jun 9 2010, 05:32 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 82

Joined: Jul 2008
From: trangenderdajjal?

Charkoteow
post Jun 9 2010, 05:35 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 225

Joined: Nov 2006


I wonder if hack3line really thinks all of this by himself and got nothing better to do or, he kopi pasta....
Hidan
post Jun 9 2010, 05:40 AM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 315

Joined: Dec 2008


Hack3line got potential to be MLMer.
hack3line
post Jun 9 2010, 05:48 AM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 29

Joined: Jul 2009
From: MALAYSIA maksudnya Tanah Melayu dalam bahasa latin


Gerakan FREEMASON di Asia Tenggara / FREEMASON movement in South East Asia towards 1World government!
user posted image
hack3line
post Jun 9 2010, 06:22 AM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 29

Joined: Jul 2009
From: MALAYSIA maksudnya Tanah Melayu dalam bahasa latin


QUOTE(Anakpencen @ Jun 9 2010, 06:16 AM)
Thanks bro... tengok gua punya tagline cool2.gif

BY  WAY OF DECEPTION
*
tahuk buku ni betul2 menyakitkan hati betul! vmad.gif
user posted image
hack3line
post Jun 9 2010, 06:24 AM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 29

Joined: Jul 2009
From: MALAYSIA maksudnya Tanah Melayu dalam bahasa latin


user posted image
rclxub.gif rclxub.gif rclxub.gif
Eokboy
post Jun 9 2010, 06:33 AM

BRIX!
******
Group: Senior Member
Posts: 1,597

Joined: Jan 2003
From: Isketambola
QUOTE(LiLFreaK @ Jun 9 2010, 04:52 AM)
so what can we do
*
Buy more weapons to conquer Indonesia, Philippines, Brunei and Singapore.
Charkoteow
post Jun 9 2010, 06:36 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 225

Joined: Nov 2006


QUOTE(Eokboy @ Jun 9 2010, 06:33 AM)
Buy more weapons to conquer Indonesia, Philippines, Brunei and Singapore.
*
better buy condoms and have sex spree in Indon, Pinoy, Brunei, and SG.
soundsyst64
post Jun 9 2010, 06:40 AM

I'm No-Longer-Noobs
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,725

Joined: Jul 2005
From: In /hardware/

bro, can you distrubute this in malaysia-today.net? sure many readers want to know about this biggrin.gif
Imaizumi
post Jun 9 2010, 06:41 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 228

Joined: Oct 2004
The picture of the building in Johor Bahru IS NOT a freemason BUILDING. That is the house where the Johor sultans and his family gathers.
Charkoteow
post Jun 9 2010, 06:44 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 225

Joined: Nov 2006


QUOTE(Imaizumi @ Jun 9 2010, 06:41 AM)
The picture of the building in Johor Bahru IS NOT a freemason BUILDING. That is the house where the Johor sultans and his family gathers.
*
cool2.gif
feynman
post Jun 9 2010, 06:46 AM

Look at all my stars!!
Group Icon
Group: Elite
Posts: 4,594

Joined: Dec 2004
From: Zürich, CH
Apa ini?
archonixm
post Jun 9 2010, 06:50 AM

Enthusiast
*****
Group: Senior Member
Posts: 706

Joined: Jan 2003
From: Prontera's Inn


slowpoke....
toothgnasher
post Jun 9 2010, 07:19 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 190

Joined: Nov 2007


TS fail sejarah.
NicJolin
post Jun 9 2010, 07:34 AM

Stop monitoring =)
*****
Group: Senior Member
Posts: 992

Joined: Mar 2006
From: Stop monitoring =)
woi, england only
omara86
post Jun 9 2010, 07:35 AM

0mg nicotine juice
*****
Group: Senior Member
Posts: 702

Joined: Jan 2007
From: Island of Borneo
awal2 pagi dah perah otak baca... dah la perut lapar belum breakfast nih~ tapi aku baca gak.. ekekekekee...

chow... breakfast~
hanifw
post Jun 9 2010, 07:38 AM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 381

Joined: Jan 2003
From: Kajang

fail sejarah?

fail Sejarah yg ditulis semula oleh pemerintah?

LoLz~!


Added on June 9, 2010, 7:39 amThe picture of the building in Johor Bahru IS NOT a freemason BUILDING. That is the house where the Johor sultans and his family gathers?


Are u sure Johor S*l**n not involved?

This post has been edited by hanifw: Jun 9 2010, 07:39 AM
vorchiel
post Jun 9 2010, 07:39 AM

ლ(ಠ_ಠ ლ)
****
Group: Senior Member
Posts: 666

Joined: Jan 2003
From: Left Hand Society, West London
lipoted for maling languaj
PVCpipe
post Jun 9 2010, 07:42 AM

custom made
******
Group: Senior Member
Posts: 1,362

Joined: Nov 2005
From: k.terengganu.. alone.. with my bass...play.. alonesultan terengganu je yg bukan mason.... yg lain x tau la
omara86
post Jun 9 2010, 07:43 AM

0mg nicotine juice
*****
Group: Senior Member
Posts: 702

Joined: Jan 2007
From: Island of Borneo
in d previous thread... TS did pointed that sultan johor is 1 of the member...
JiJai
post Jun 9 2010, 07:44 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 93

Joined: Mar 2010QUOTE(Eokboy @ Jun 8 2010, 05:33 PM)
Buy more weapons to conquer Indonesia, Philippines, Brunei and Singapore.
*
posting in overhyped thread
Pis
post Jun 9 2010, 07:59 AM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 479

Joined: Dec 2008

"Asia dgn Asia, kesemakmuran asia bersama"

Malaysia + Brunei + Singapore + Indonesia => XPowerful smile.gif
Krools
post Jun 9 2010, 08:00 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 189

Joined: Feb 2007
Youtube for The Arrival Malay Sub...

so that we can open our eyes...
maxpudding
post Jun 9 2010, 08:01 AM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 46

Joined: Mar 2007
wah minda saya sudah terbuka

terima kaseh Hack3line
rhoyo
post Jun 9 2010, 08:02 AM

-
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,800

Joined: Mar 2005
From: -

wow how u dig this . better u give this to BTN instructors
sevensigns
post Jun 9 2010, 08:06 AM

"Cinta Sempurna"
******
Group: Senior Member
Posts: 1,179

Joined: May 2008

ohh wai.here comes the pain
aliqueamyrei
post Jun 9 2010, 08:08 AM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 317

Joined: Nov 2006
From: Piyu Piyu PiyuBeberapa Sultan kat Malaysia ni merupakan ahli Freemason peringkat tinggi. Aku rasa korang tahu siapa.
syarz
post Jun 9 2010, 08:10 AM

On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 690

Joined: Mar 2009
From: OTwoah, so whats in our archives is all being tampered and fake??
waste tiem going there oni
pinkfoxlulu
post Jun 9 2010, 08:15 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 82

Joined: Jul 2008
From: trangenderhow bout mawi???
Flicx
post Jun 9 2010, 08:31 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 58

Joined: Aug 2008
Fucuking illuminati yo
kalauandaceria
post Jun 9 2010, 09:06 AM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 18

Joined: Mar 2009
terbaik do..aku suke
sniper69
post Jun 9 2010, 09:08 AM

.: One Shot One Kill :. .+|Level 9 Type Shit|+.
*******
Group: Senior Member
Posts: 7,171

Joined: Jan 2003
From: PCH


sniper69 likes this. thumbup.gif
miahahaha
post Jun 9 2010, 09:15 AM

Guess who?? :P
*******
Group: Senior Member
Posts: 7,532

Joined: Mar 2008
From: HornBill BorneoFREEMASON already got the world path going their way whistling.gif...Illuminati is just a small components laugh.gif
bloggerblue
post Jun 9 2010, 09:25 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 285

Joined: Jan 2010

so wat?

i dont care a damn shit about this..

peakaboo99
post Jun 9 2010, 09:27 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 93

Joined: Jul 2009


hack3line ni pon ahli freemason gak
jinaun
post Jun 9 2010, 09:27 AM

where are my stars???
Group Icon
Group: Elite
Posts: 6,108

Joined: Jan 2003
as long ppl can surf /k/ i dun think anybody minds
bloggerblue
post Jun 9 2010, 09:33 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 285

Joined: Jan 2010

maybe freemason moles is surf and tracking /k/
igor_is300
post Jun 9 2010, 09:48 AM

Cheesy & Corny
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,726

Joined: Jan 2003
From: Muddy Confluence
That's why japang has their own jewtube. Japang knows the new world order !
pavitran
post Jun 9 2010, 10:17 AM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 392

Joined: Jul 2007the book is available in my uni library. just checked 1937 edition... wanna grab it.....
SouthernAllStar
post Jun 9 2010, 10:17 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 105

Joined: Mar 2006
From: Mapo, Seoul.QUOTE(hack3line @ Jun 9 2010, 04:41 AM)
...

14) mengikut ramalan orang Yahudi berfahaman zionis yang sekarang sedang menguasai negara Israel serta parlimen USA (ditubuhkan oleh salah satu sayap gerakan mereka iaitu FREEMASON yang selepas itu sudah bergabung dengan gerakan Yahudi satu lagi dinamakan ILLUMINATI).. Keturunan dari Keturah/Quntura/Ketura iaitu isteri ketiga nabi Ibrahim selepas Hajar dan Sarah, akan mencabar kekuasaan mereka pada ketika dunia hampir kiamat dan Imam Mahdi atau nama lainnya Messiah akan lahir di Timur Dunia, sebelumnya Allah menurunkan Nabi Isa atau nama lainnya Jesus kembali ke bumi untuk membanteras Dajjal yang akan mengaku dia adalah tuhan sebenar, padahal dia menipu (aku pernah baca bahawa dia adalah Samiri pada zaman Nabi Musa atau nama lain Moses yang Allah panjangkan umurnya hingga ke hari kiamat, setelah dia mengintai Nabi Musa yang dipanggil menghadap Allah, dia mengumpul bekas laluan malaikat jibril atau nama lain Gabriel, lalu dia mencipta "tuhan" berbentuk LEMBU yang diperbuat dari emas yang dikumpul dari seluruh kaum Yahudi dan selepas dia mentaburkan sisa-sisa tapak malaikat Jibril itu, tiba2 boleh bergerak dengan cergas untuk beberapa saat dan dia menyesatkan kesemua kaum Yahudi dengan mengatakan LEMBU EMAS, "lembu suci", "holy cow" itu adalah tuhan... cerita ini ada dalam Al-Quran dalam surah Al-Baqarah, dan ajaran Samiri ini kemungkinan besar dia adalah Dajjal dan masih menjadi kepercayaan kuat pengikut agama Hindu yang tamadun besar mereka bermula di Sungai Indus di India)
...
*
zzzzzzzZ so what to worried? rclxub.gif if they have 500years plan on us, so does God. God's plan beyond all these small flies plan laugh.gif

okay move on.......... continue troll n spam in /k. have fun dont worry much XDD laugh.gif laugh.gif laugh.gif
rekaito90
post Jun 9 2010, 10:20 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 178

Joined: Nov 2007
From: Malacca / Kuala Lumpur


huhu.peningnye.malas amik tau.ape nak jd jd le.
rekaito90
post Jun 9 2010, 10:21 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 178

Joined: Nov 2007
From: Malacca / Kuala Lumpur


QUOTE(pinkfoxlulu @ Jun 9 2010, 08:15 AM)
how bout mawi???
*
mawi is perancangan jepun dari 400tahun lepas.
andrewhtf
post Jun 9 2010, 10:22 AM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,262

Joined: Apr 2006
From: Clerking. Data Entry like a Mad Man


Wah... Dan Brown should hire the writer to write his next bestseller.
rekaito90
post Jun 9 2010, 10:23 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 178

Joined: Nov 2007
From: Malacca / Kuala Lumpur


jadi KLCC adalah rancangan freemason!!! haiil!


Added on June 9, 2010, 10:27 amselagi tak diiktiraf.malas ak pcaya.sakit ht je.asl xheboh lak ke berite ke.haha.ckp la rahsie..weck!

This post has been edited by rekaito90: Jun 9 2010, 10:27 AM
asambai
post Jun 9 2010, 11:19 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 64

Joined: Nov 2009


QUOTE(Gurdian @ Jun 9 2010, 05:13 AM)
Robert Langdon to the rescueeeeee
*
+1
yeezai
post Jun 9 2010, 11:21 AM

-using no way as way-having no limitation as limitation-
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,186

Joined: Feb 2009
From: Land below the wind

join illuminati my fren...feel the power
apsidewatch
post Jun 9 2010, 11:43 AM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 496

Joined: Dec 2006
QUOTE(rekaito90 @ Jun 9 2010, 10:23 AM)
jadi KLCC adalah rancangan freemason!!! haiil!


Added on June 9, 2010, 10:27 amselagi tak diiktiraf.malas ak pcaya.sakit ht je.asl xheboh lak ke berite ke.haha.ckp la rahsie..weck!
*
facepalm.jpg.... exhibit A that people nowdays only believes what is on the media.. looks like mason's plan is working.

dey, sikit2 nk iktraf. kalo org xiktiraf ko lahir maknanya ko ni xwujud la? sendiri baca ,sendiri pikir. percaya ke x ko la pikir. nk kene iktiraf2 plak.
ejon_jonjon
post Jun 9 2010, 11:49 AM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 1

Joined: Jan 2010


pening do...
ky_ler
post Jun 9 2010, 12:01 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 74

Joined: Dec 2006
From: Cat City, Borneo.
Never watched Age of Dajjal before? In Mekah they air it on tv every Friday. smile.gif

Dah takdir bumi ni jadi semakin teruk. Nabi sendiri cakap bumi ni lebih rendah nilai nya dari bangkai binatang. laugh.gif
b3ta
post Jun 9 2010, 12:09 PM

responsible poster stormtrooper
****
Group: Senior Member
Posts: 680

Joined: Apr 2007
From: malaysia


COINCIDENCE? I THINK NOT! dry.gif
tednet
post Jun 9 2010, 12:11 PM

Waaalllaauuu
*****
Group: Senior Member
Posts: 952

Joined: Mar 2009


First dajjal rule britain > Pound was the international currency

then dajjal rule amarica > USD was the international currency

now dajjal back to farking israel > latter introduce "e-money" and it will be new international currency till kiamat.
Cenarius
post Jun 9 2010, 12:19 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 173

Joined: Jul 2008
From: da grand line

QUOTE(hack3line @ Jun 9 2010, 04:41 AM)
penubuhan salah satu loji FREEMASON oleh penjajah pada tahun 1927 di Pulau Pinang oleh Sir Francis Light
user posted image

*
macha, masa hang copy paste tu ade baca ke bantai copy aje? francis light dah mampoi dekat 200 tahun masa diorang buat benda dlm gamba ni.
ayamkambing
post Jun 9 2010, 12:20 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 66

Joined: Aug 2009
From: Kenpachi Fried Chicken!


The 1 world government has long been prophecized in the Revelation in Bible

http://www.gotquestions.org/one-world-government.html


TommyTan
post Jun 9 2010, 12:24 PM

You can call me Mr. Tan or Tommy
******
Group: Senior Member
Posts: 1,777

Joined: May 2010
QUOTE(hack3line @ Jun 9 2010, 04:41 AM)
politik dunia ini semuanya seperti sudah dirancang semuanya oleh FREEMASON dan bangsa YAHUDI..
*
our Government even smarter. We have Think Tanks like Pemandu. What them Jews got?
ky_ler
post Jun 9 2010, 12:39 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 74

Joined: Dec 2006
From: Cat City, Borneo.
QUOTE(tednet @ Jun 9 2010, 12:11 PM)
First dajjal rule britain > Pound was the international currency
Dajjal was sealed/chained there after all.

Anyone here wish to see him personally? I've seen the exact island he's located at. laugh.gif

Here's Age of Dajjal First Season (Second season is already out tho) in case someone wants to watch it. smile.gif


This post has been edited by ky_ler: Jun 9 2010, 12:43 PM
quintessential
post Jun 9 2010, 01:38 PM

england is my city
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,916

Joined: Feb 2006
From: singapore
QUOTE(yeezai @ Jun 9 2010, 12:21 PM)
join illuminati my fren...feel the power
*
or this

http://www.mykhilafah.com/
dangdut
post Jun 9 2010, 02:23 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 1

Joined: Aug 2006
uit. so ade sesapa yang dah baca buku tu? gimme the pdf please.
ayamkambing
post Jun 9 2010, 02:54 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 66

Joined: Aug 2009
From: Kenpachi Fried Chicken!


QUOTE(ky_ler @ Jun 9 2010, 12:39 PM)
Dajjal was sealed/chained there after all.

Anyone here wish to see him personally? I've seen the exact island he's located at. laugh.gif

Here's Age of Dajjal First Season (Second season is already out tho) in case someone wants to watch it. smile.gif

*
Blaspheming Christianity and Jesus, and then promote Muhammad?

How low can you go to be a scum?
HangPC2
post Jun 9 2010, 04:27 PM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 382

Joined: Nov 2006
From: LANGKASUKASandokan Tiger Of Malaysia
raulfverine
post Jun 9 2010, 06:09 PM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 36

Joined: Oct 2006


This somehow connected to "The Arrivals"

This post has been edited by raulfverine: Jun 9 2010, 06:15 PM
boris
post Jun 9 2010, 06:47 PM

you bastard~!!
*****
Group: Senior Member
Posts: 929

Joined: Jan 2003


Holy Cow~!! notworthy.gif
PVCpipe
post Jun 9 2010, 06:49 PM

custom made
******
Group: Senior Member
Posts: 1,362

Joined: Nov 2005
From: k.terengganu.. alone.. with my bass...play.. aloneQUOTE(boris @ Jun 9 2010, 06:47 PM)
Holy Cow~!! notworthy.gif
*
holy cow is samiri work
ky_ler
post Jun 9 2010, 07:19 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 74

Joined: Dec 2006
From: Cat City, Borneo.
QUOTE(ayamkambing @ Jun 9 2010, 02:54 PM)
Blaspheming Christianity and Jesus, and then promote Muhammad?

How low can you go to be a scum?
*
Sorry, I don't intended on discussing about the vid here. Whatever you think about it, please keep it to yourself. smile.gif
QUOTE(raulfverine @ Jun 9 2010, 06:09 PM)
This somehow connected to "The Arrivals"
*
Yes, there are few other series alike.
ryanliew87
post Jun 9 2010, 07:26 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 59

Joined: Mar 2008
tldr
dattebayo
post Jun 9 2010, 07:48 PM

妙公
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,789

Joined: Aug 2005

so Malaysia is quite close to Israel actually
I haz a proud, Jews are awwshum
ryanliew87
post Jun 9 2010, 07:51 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 59

Joined: Mar 2008
pls invade Malaysia
boris
post Jun 9 2010, 07:55 PM

you bastard~!!
*****
Group: Senior Member
Posts: 929

Joined: Jan 2003


Are the admin and mods from Freemason / Illuminati as well? mega_shok.gif
nash9701
post Jun 9 2010, 07:57 PM

looking for a bright future...
******
Group: Senior Member
Posts: 1,326

Joined: Feb 2007
From: somewhere in Perak...nice conpiracy, btw, internet itself is one of their creation....haha

(^__^)
mizi28
post Jun 9 2010, 08:08 PM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 377

Joined: Mar 2007
From: Seoul
awesome.

1world govt seems nice.no need passport to travel around the globe
abubaba
post Jun 9 2010, 08:11 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 0

Joined: Jun 2009
From: Tanah MELAYU.

Wa xnak ckp banyak tapi memang betul dato onn telah menjadi mangsa konspirasi oleh pihak2 tertentu.

Dato onn punya konsep untuk masa depan Malaya terlalu hebat. dan di antara langkah berani yg dato onn ambik adalah Dato onn nk bukak Umno untuk semua kaum/agama/warna
tapi disanggah dan diherdik oleh bangsanya sendiri.

klu xkerana dato onn, kesultanan Melayu hari ini akn pupus dek kerana kena makan dgn british.

RAZAK/Tun dr m semasa menjadi PM, mereka telah menjalankan tugas2 dato onn yg tidak diteruskan.
tapi paling banyak buat adalah Tun dr m.

walau pun aku xberkenan dgn Tun dr m, tapi aku hargai jasa dia semasa jadi PM. dlm ertikata lain.

BANYAK BENDA DIA BUAT UNTUK SELAMATKAN MALAYSIA

Umno masuk sabah. kaum kadazan dusun dan bumiputera2 yg lain boleh masuk Umno tanpa mengenal warna dan agama.

ini baru first step, akn tetapi semua kena main.
siapa yg kasi main?

gi cari siapa yg mengetuai M/O untuk bawak masuk Umno ke sabah.

1malaysia dah lama wujud. tapi kita je masih xsedar.


------------------------------

Wa ada dgr dari mulut org, yg ada pihak2 tertentu nak kan MALAYSIA sebelum 2012.
kesahihan wa xtau.

This post has been edited by abubaba: Jun 9 2010, 08:18 PM
kintsuchi
post Jun 9 2010, 08:13 PM

cumel kan
*****
Group: Senior Member
Posts: 916

Joined: Dec 2008
From: nippon
thread ni tebakar...chines duk sbelah tgk meles fight
MrTiger
post Jun 9 2010, 08:15 PM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 6

Joined: May 2010
jangan hisap terlalu byk dadah, ini akibatnya over paranoid
ky_ler
post Jun 9 2010, 08:30 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 74

Joined: Dec 2006
From: Cat City, Borneo.
QUOTE(nash9701 @ Jun 9 2010, 07:57 PM)
nice conpiracy, btw, internet itself is one of their creation....haha

(^__^)
*
Yes, but luckily they can't filter all their antis away. Tho they do try, there's one strong arab Islamic site that gets constant hacker attacks. rolleyes.gif

This post has been edited by ky_ler: Jun 9 2010, 08:30 PM
fk2222
post Jun 9 2010, 08:38 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 258

Joined: May 2009
islam always call it dajjal..but who knows what is ENLIL AND ENKI?

everything is conspiracy, c4 is not? yeah~
Belon
post Jun 9 2010, 09:19 PM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 5

Joined: Jul 2009
From: Malaysiaterima kasih kerana beri info yang sangat bagus..saya ingin menjemput saudara menyertai pakatan kami..linknya ada di signature saya.kami perlukan mereka yang rajin dalam menyebar dan kongsi maklumat..
boris
post Jun 9 2010, 09:38 PM

you bastard~!!
*****
Group: Senior Member
Posts: 929

Joined: Jan 2003


You guys really belive in this story? Oh I've forgot, it's from the internet and it must be true! unsure.gif
edwardstevens
post Jun 9 2010, 09:45 PM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 366

Joined: Nov 2007
From: Sin City
Holishit hackline
altaf_hoho
post Jun 9 2010, 09:57 PM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 42

Joined: Jun 2007
From: Kajang, Selangor


TS, please correct your knowledge, Imam Mahdi is not Messiah, Nabi Isa is not Jesus, Nabi Musa is not Moses, Malaikat Jibrail is not Gabriel. There is no such thing as a.k.a when it comes to Muslim Prophet and Malaikat, the name is exact and should not be change. Same like Nabi Muhammad, there is no other name for Nabi Muhammad. So do not confuse others with your cut-and-paste knowledge.
sukatra_aicaca
post Jun 10 2010, 07:17 AM

Forever Alone
******
Group: Senior Member
Posts: 1,180

Joined: Feb 2007
From: Earth of Alone
1937?
Sekolah Menengah Agama (Arab) Maahad Muhammadi Lelaki Kota Bharu telah ditubuhkan pada tahun 1937. adakah ini juga propaganda freemason?
sukatra_aicaca
post Jun 10 2010, 07:21 AM

Forever Alone
******
Group: Senior Member
Posts: 1,180

Joined: Feb 2007
From: Earth of Alone
this tldr no sos??
sos pls...
clouds
post Jun 10 2010, 08:26 AM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 315

Joined: Jan 2009
From: GraveISLAM akan menjadi agama yang agung selepas ini..bangsa yahudi akan dihapuskan
hanifw
post Jun 10 2010, 08:30 AM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 381

Joined: Jan 2003
From: Kajang

Imam Mahdi is not Messiah

Nabi Isa is Jesus is Messiah

Nabi Musa is Moses

Dajjal is Anti-Christ is False Messiahhack3line
post Jun 11 2010, 03:04 AM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 29

Joined: Jul 2009
From: MALAYSIA maksudnya Tanah Melayu dalam bahasa latin


QUOTE(altaf_hoho @ Jun 9 2010, 09:57 PM)
TS, please correct your knowledge, Imam Mahdi is not Messiah, Nabi Isa is not Jesus, Nabi Musa is not Moses, Malaikat Jibrail is not Gabriel. There is no such thing as a.k.a when it comes to Muslim Prophet and Malaikat, the name is exact and should not be change. Same like Nabi Muhammad, there is no other name for Nabi Muhammad. So do not confuse others with your cut-and-paste knowledge.
*
itu semua adalah cara sebutan manusia yang berlainan bangsa je.. orang Melayu panggil lidah tergeliat

dalam cerita P. Ramlee yang selalu ada ayat kiasan yang cukup tajam, dia panggil James Bond sebagai Jebon.. Orang Barat panggil pakar perubatan Ibnu Sina sebagai Avicenna (pakar perubatan dari Parsi/Iran).. ilmu kimia yang kita belajar disekolah pun nama asal dari bahasa arab telah dilatinkan menjadi keme .. lama kelamaan jadi chemistry (kan dulu sebelum orang barat ni terlalu mengagungkan budaya yunani/greek, tak percaya tengok je la tulisan sekolah2 lama di Malaysia ni.. semua tulisan latin)

mengenai nama Muhammad, tiada nama lain bagi Nabi Muhammad itu..... semua ayat-ayat Allah sejak zaman nabi Adam lagi diturunkan dalam 2 bentuk Ayat Mutasyabihat (yang tersirat) dan Muhkamat (yang terang)... kebanyakannya ayat muhkamat yang terang lagi nyata tapi ayat mutashyabihat diturunkan untuk melindungi sesuatu atau ada maksud tersiratnya yang hanya orang yang berilmu dan bersyukur kepada Allah sahaja yang memahaminya... kalau la nabi dan rasul terakhir tu Allah yang Maha Bijaksana ceritakan dia dalam jenis ayat muhkamad.. aku rasa dah lama mati, bayangkan sebelum ni pemimpin HAMAS yang lumpuh, lagi la buta, duduk atas kerusi roda je pun.. dia hanya boleh berkata-kata sahaja.. itupun Israel Yahudi Zionist pergi bunuh dia menggunakan serangan udara.. target kepala dia dengan peluru berpandu sampai pecah berkecai kepala dia... semua Nabi2 yang Allah turunkan kepada bangsa Yahudi/Israel ini semua pun diaorang p bunuh.. hanya ada seorang je yang Allah selamatkan hingga sekarang, angkat dia ke tempat yang baik, dan dia itulah Nabi Isa Al-Masih atau orang Kristian suka panggil dia dengan nama Jesus supaya menjadi bukti kebenaran agama Allah ketika dunia sudah amat hampir hendak kiamat/akhirat/armageddon nanti... antara benda yang Yahudi ubah dalam kitab Taurat dan Injil ialah pertukaran nama nabi Ishak atau Isaac dengan nabi Ismail atau Samuel.. hanya orang Yahudi ortodoks je tahu sebab itu semasa zaman Adolf Hitler kalau boleh dia nak bunuh je semua semua yahudi ortodoks ni kerana kacau perancangan mereka.

..........
cerita Yahudi nampak macam sama seperti yang diceritakan dalam anime Naruto dengan character Uchiha Itachi yang sengaja bunuh semua keturunan dia dan tinggalkan seorang sahaja iaitu adik dia sendiri Uchiha Sasuke (mungkin penulis jepun ni nampak perancangan Yahudi zionis ni dan banyak baca mengenai sejarah perang dunia dulu).. adakah anda tahu bahawa Adolf Hitler adalah salah seorang ahli elit pertubuhan Thule-Gesellschaft yang mempunyai kaitan dengan ILLUMINATI? adakah anda tahu semasa zaman Adolf Hitler itu dia hanya bunuh kaum Yahudi yang berfahaman teguh kepada ajaran ordodoks (ajaran yahudi yang amat lama dan amat menghampiri kebenaran ayat2 Allah yang diturunkan ketika itu).. apa yang Adolf Hitler pakai sebagai lambang kepada parti dia bukankah lambang swastika yang telah beribu-ribu tahun orang kenali sebagai asalnya dari Hindu? nama swastika itu sendiri datang dari Hindu? kenapa dia buat macam tu?... semuanya telah dirancang dari awal oleh yahudi zionis.

Kajian oleh sekumpulan ahli sejarah yang dilakukan di Jerman mendapati, kajian semula yang dibuat oleh mereka memperoleh jawapan bahawa Hitler dan Nazi menerima dana perang daripada keturunan Rothschild yang berpusat di Britain. Penemuan itu juga merekodkan Hitler adalah ahli elit dalam pertubuhan rahsia Thule Society yang berpusat di Jerman. Malah, Leonardo Da Vinci juga direkodkan sebagai salah seorang daripada ahli Thule Society yang mewarisi pengetahuan terahsia. Kumpulan pengkaji tersebut juga berjaya mengesan rekod urusan pemindahan wang daripada Rothschild kepada Nazi menerusi Bank of England.

Juga menerusi kajian itu mendapati kelengkapan dan senjata perang yang digunakan Nazi Jerman yang dibekalkan firma pembuatan senjata milik keturunan Rothschild di Amerika iaitu IG Farben yang diuruskan Paul Warburg.

Pihak yang berada dibelakang Hitler dan menyediakan dana untuk ‘misi’ Perang Dunia Kedua kepada Nazi adalah daripada keturunannya sendiri. Peristiwa holocaust yang dilakukan Hitler hanya dijadikan alasan untuk penubuhan negara Israel selepas menjadikan golongan Yahudi Ortodox sebagai mangsa Nazi. Sesiapa sahaja yang menentang idea penubuhan negara Israel akan ditentang dan dibunuh. Maka matlamat Perang Dunia Kedua juga adalah untuk menghapuskan Yahudi Ortodox yang tidak pernah bersetuju dengan penubuhan negara di tanah yang dijanjikan, mereka akhirnya dibunuh demi menjayakan agenda Illuminati untuk mendirikan negara laknat, Israel.

Dalam kajian yang sama, kumpulan pengkaji tersebut cuba menjejak saudara mara Hitler yang masih wujud hari ini untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai tokoh perang itu. Mereka kemudian mengambil sampel DNA Hitler untuk dipadankan dengan rakyat Jerman dan orang Eropah di negara-negara yang lain. Jawapan yang ditemui mendapati, DNA Hitler adalah sepadan dengan DNA keturunan Bauer, manakala keturunan Bauer pula adalah daripada keturunan Rothschild yang mempunyai kod genetik DNA yang sama!

... semua ini menjadi alasan kepada penubuhan negara Israel dan menghalalkan pembunuhan berjuta-berjuta rakyat tidak berdosa!

mengenai nama Nabi Muhammad

dalam kitab fahaman Hindu
» Click to show Spoiler - click again to hide... «


dalam kitab fahaman Buddha
» Click to show Spoiler - click again to hide... «


dalam kitab Taurat dan Injil.. Old Testament dan New Testament lagi la banyak..

This post has been edited by hack3line: Jun 11 2010, 03:12 AM
nouruddines
post Jun 11 2010, 03:09 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 236

Joined: Oct 2009
From: Azkabani just want fast internet coverage..tu pun susah~
hack3line
post Jun 11 2010, 03:51 AM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 29

Joined: Jul 2009
From: MALAYSIA maksudnya Tanah Melayu dalam bahasa latin


QUOTE(nouruddines @ Jun 11 2010, 03:09 AM)
i just want fast internet coverage..tu pun susah~
*
order buku hacking ni : http://learn-how-to-hack.net/index.php

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Hamas
post Jun 11 2010, 03:57 AM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 48

Joined: Feb 2010
very informative thread. i appreciate it
nouruddines
post Jun 11 2010, 04:04 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 236

Joined: Oct 2009
From: AzkabanQUOTE(hack3line @ Jun 11 2010, 03:51 AM)
order buku hacking ni : http://learn-how-to-hack.net/index.php

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

*
noted! whistling.gif
keown83
post Jun 18 2010, 12:00 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 172

Joined: Sep 2009
From: penang wit love

cainis is oso got jews blood

meleis oso got jews blood


justnormalguy
post Jul 8 2010, 03:08 PM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 6

Joined: Apr 2010


Illuminati/Freemason info at this thread : http://forum.lowyat.net/topic/1483460

Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.2167sec    5.93    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 18th June 2018 - 07:04 PM