Welcome Guest ( Log In | Register )

124 Pages « < 106 107 108 109 110 > »  
RSS feedBump TopicClosed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Asus A42J/A52J (C/K/R/V) Versatile Performance, Review n discussion

dagnarus
post Aug 15 2010, 06:01 AM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 217

Joined: Jul 2008


hmmmm i have issues with the gpu i think, whenever the screen went off (not hibernate/sleep, just off) and i hit a key to reactivate it, it'll take quite a while for me to regain control of the win 7. i cant minimize, i cant use the program currently running (chrome for eg.), i just have to wait till it finished processing, sometimes taking 5 minutes or so... anyone facing the same problem?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ultima
post Aug 15 2010, 06:03 AM


KiRiSuTe GoMeN
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,923

Joined: Jan 2003
From: Muor....



QUOTE(lee_what2004 @ Aug 15 2010, 01:55 AM)
Nothing like this?
user posted image
or big word optimus...
Update driver to 258.96?
*
nope, nothing like tht.... sweat.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lee_what2004
post Aug 15 2010, 09:47 AM


*stare* ji--------
Group Icon
Notebooks and Mobile Computing
Group: Elite
Posts: 14,810

Joined: Nov 2006


Did you tick the option to show optimus overlay, on here?
user posted image
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ultima
post Aug 15 2010, 09:54 AM


KiRiSuTe GoMeN
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,923

Joined: Jan 2003
From: Muor....



QUOTE(lee_what2004 @ Aug 15 2010, 09:47 AM)
Did you tick the option to show optimus overlay, on here?
user posted image
*
i did tick it...

n it was fine without doing this, the words was there in game when i first bought the notebook...

n then, after my notebook crashed when updating to 258.96, whn i revert back to older driver, the word optimus gone. sweat.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lee_what2004
post Aug 15 2010, 09:58 AM


*stare* ji--------
Group Icon
Notebooks and Mobile Computing
Group: Elite
Posts: 14,810

Joined: Nov 2006


Then try clean install back the old driver?
The driver should be inside eSupport folder in C:\
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ultima
post Aug 15 2010, 10:01 AM


KiRiSuTe GoMeN
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,923

Joined: Jan 2003
From: Muor....



QUOTE(lee_what2004 @ Aug 15 2010, 09:58 AM)
Then try clean install back the old driver?
The driver should be inside eSupport folder in C:\
*
ok, will try do tht later, thanx... smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lee_what2004
post Aug 15 2010, 10:14 AM


*stare* ji--------
Group Icon
Notebooks and Mobile Computing
Group: Elite
Posts: 14,810

Joined: Nov 2006


and as for your case not able to install 258.96, seems like common problem...
http://forum.notebookreview.com/6542383-post393.html
and see which bios version you are using? Latest on Asus web is 207...
and for the nvidia driver, seems like can install 257.41

This post has been edited by lee_what2004: Aug 15 2010, 10:21 AM
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
fixgd
post Aug 15 2010, 12:40 PM


Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,288

Joined: Feb 2009
From: PJS 9, Bandar Sunway



hmm can we upgrade anything else for a42j other than the ram?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lee_what2004
post Aug 15 2010, 12:42 PM


*stare* ji--------
Group Icon
Notebooks and Mobile Computing
Group: Elite
Posts: 14,810

Joined: Nov 2006


hdd or ssd
cpu, if you don't mind voiding the warranty and got way to get the cpu....
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
fixgd
post Aug 15 2010, 12:44 PM


Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,288

Joined: Feb 2009
From: PJS 9, Bandar Sunway



owh. if it would void the warranty, its a no.

change hdd is we change on our own or theres an option by asus?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lee_what2004
post Aug 15 2010, 12:47 PM


*stare* ji--------
Group Icon
Notebooks and Mobile Computing
Group: Elite
Posts: 14,810

Joined: Nov 2006


change your own...
ram and hdd is user replaceable, so normally don't void the warranty...
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
fixgd
post Aug 15 2010, 12:59 PM


Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,288

Joined: Feb 2009
From: PJS 9, Bandar Sunway



normally this a42j is sold with package?

ive asked the seller and they said its bundled together with bag and mouse?

since some of us dont need the extra stuff, can we get it for a cheaper price?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lee_what2004
post Aug 15 2010, 01:00 PM


*stare* ji--------
Group Icon
Notebooks and Mobile Computing
Group: Elite
Posts: 14,810

Joined: Nov 2006


A42Jv normally only with bag, no mouse + free gift which useless most of the time..., for other model, they got mouse...
usually can get without freegift and get some price reduction...
As for the bag, its from Asus, don't think can get without it...

This post has been edited by lee_what2004: Aug 15 2010, 01:01 PM
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Clementooi
post Aug 15 2010, 01:02 PM


New Member
*
Group: New Member
Posts: 2

Joined: Apr 2010
may i know how to burn dvd using a42jv? no software?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lee_what2004
post Aug 15 2010, 01:04 PM


*stare* ji--------
Group Icon
Notebooks and Mobile Computing
Group: Elite
Posts: 14,810

Joined: Nov 2006


Just download free software, like imgburn.....
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
fixgd
post Aug 15 2010, 01:04 PM


Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,288

Joined: Feb 2009
From: PJS 9, Bandar Sunway



which series is the best for gaming. is it the a42j c/k/r/v?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lee_what2004
post Aug 15 2010, 01:04 PM


*stare* ji--------
Group Icon
Notebooks and Mobile Computing
Group: Elite
Posts: 14,810

Joined: Nov 2006


A42Jv nod.gif
Jv >> Jr >= Jk > Jc

This post has been edited by lee_what2004: Aug 15 2010, 01:05 PM
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Clementooi
post Aug 15 2010, 01:24 PM


New Member
*
Group: New Member
Posts: 2

Joined: Apr 2010
opps... i juz found the sofware in a42jv~ cyberlink power to go~
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ati_radeon
post Aug 15 2010, 02:44 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 18

Joined: Feb 2009


I just bought Asus A42JV.....
It has 2 graphic cards.....
user posted image
It is Dual Graphics Cards Intelligently Switch.....
But when i want to play pro evolution soccer 2010, the game said that i dont have enough graphic memory....
the game said that my graphic card only just intel HD......
I also have installed prince of persia....
the game is lag and not smooth when i played it.....

So anyone can help me how to setting the graphic card????
Or my laptop have a problem????
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lee_what2004
post Aug 15 2010, 02:54 PM


*stare* ji--------
Group Icon
Notebooks and Mobile Computing
Group: Elite
Posts: 14,810

Joined: Nov 2006


Update the driver to 258.96 first...
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

124 Pages « < 106 107 108 109 110 > » 
Bump TopicClosed TopicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0634sec    2.01    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 24th April 2014 - 02:07 PM