Welcome Guest ( Log In | Register )

 
RSS feedBump TopicReply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> astro using streamyx line, see

ILECHZ
post Dec 27 2009, 01:08 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 356

Joined: Dec 2008
i hear many of my friend watching astro using streamyx line on their tv they no need to pay everymonth just paid for the 1st time they buy decorder any1 know how?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
t3chn0m4nc3r
post Dec 27 2009, 01:09 PM


Teh Necron Lord
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,000

Joined: Sep 2006
From: Internet


no wonder Streamyx lag like shiat....!!!! KNNBCCB!!!! mad.gif vmad.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ketnave
post Dec 27 2009, 01:11 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 320

Joined: Sep 2009
From: douchistan, pekopon


QUOTE(ILECHZ @ Dec 27 2009, 01:08 PM)
i hear many of my friend watching astro using streamyx line on their tv they no need to pay everymonth just paid for the 1st time they buy decorder any1 know how?
*
haha, shouldn't you be asking your friend?

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ILECHZ
post Dec 27 2009, 01:13 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 356

Joined: Dec 2008
just see any lyn user using it i wanna find out
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
cbsim
post Dec 27 2009, 01:25 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 66

Joined: Jan 2003
I think it's illegal, and the Internet connection is just to send the code to the decoder only not video data.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
wodenus
post Dec 27 2009, 01:32 PM


Tree Octopus
********
Group: Senior Member
Posts: 11,648

Joined: Jan 2003
Can be done but you won't be able to change the channel smile.gif

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
prasys
post Dec 27 2009, 01:33 PM


<3 Ash
Group Icon
Group: Staff
Posts: 12,488

Joined: Mar 2005
From: Kuala Lumpur

Possible to do

All you need is a TV Tuner or TV capture card , capture it and then re-encode on the fly and serve it to people

Why bother with that when you have sites like hulu
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
cbsim
post Dec 27 2009, 01:39 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 66

Joined: Jan 2003
I think can change the channel, you can even decode video from other countries, as they will setup a server with those code to decode those data, the decoder which is Linux based is already configure to request the code from specific IP everytime you change channel or else you will get message that ask you to subscribe, that's why you need the Internet connection to connect to the server with those codes, the decoder can receive data from other country satellite just don't have the code to decode only if not mistaken.

This post has been edited by cbsim: Dec 27 2009, 01:42 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ruffstuff
post Dec 27 2009, 01:43 PM


Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,221

Joined: Jan 2003
QUOTE(prasys @ Dec 27 2009, 01:33 PM)
Possible to do

All you need is a TV Tuner or TV capture card , capture it and then re-encode on the fly and serve it to people

Why bother with that when you have sites like hulu
*
hulu dont have sehati berdansa yo!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
iipohbee
post Dec 27 2009, 02:39 PM


On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 603

Joined: Dec 2008
They are promoting this in Ipoh already

DETV
http://www.detv.com.my/web/

Lots of Chinese, Korean and Taiwanese channels.
Can skip Astro

List of channels here:
http://www.detv.com.my/web/cod.htm

This post has been edited by iipohbee: Dec 27 2009, 02:41 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ILECHZ
post Dec 27 2009, 02:49 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 356

Joined: Dec 2008
i cant watch from hulu it said only usa
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
limengseng
post Dec 27 2009, 03:13 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 257

Joined: Sep 2008
From: Pussy Land



QUOTE(iipohbee @ Dec 27 2009, 02:39 PM)
They are promoting this in Ipoh already

DETV
http://www.detv.com.my/web/

Lots of Chinese, Korean and Taiwanese channels.
Can skip Astro

List of channels here:
http://www.detv.com.my/web/cod.htm
*
not free..... icon_question.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
MR_alien
post Dec 27 2009, 03:13 PM


Mr.Alien on the loss
******
Group: Senior Member
Posts: 1,565

Joined: Oct 2007
From: everywhere in sabah


it's illegal
it's connected to the smart card that kinda hack the astro and let u watch many channels
why need to hook to internet...this i really dn't know
have to ask the inventor
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
tailangong
post Dec 27 2009, 04:10 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 382

Joined: Nov 2007
From: My dad's spermie +My mom's ovum


QUOTE(iipohbee @ Dec 27 2009, 02:39 PM)
They are promoting this in Ipoh already

DETV
http://www.detv.com.my/web/

Lots of Chinese, Korean and Taiwanese channels.
Can skip Astro

List of channels here:
http://www.detv.com.my/web/cod.htm
*
whoa...most of the channels china based
no ngam shakehead.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dkk
post Dec 27 2009, 07:37 PM


Look at all my stars!!
Group Icon
Group: Elite
Posts: 9,597

Joined: Jan 2003
Illegal it may be but what is the chance that you will be caught? Nearly impossible.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
KuzumiTaiga
post Dec 27 2009, 07:39 PM


Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,510

Joined: Jun 2008



QUOTE(t3chn0m4nc3r @ Dec 27 2009, 01:09 PM)
no wonder Streamyx lag like shiat....!!!! KNNBCCB!!!! mad.gif  vmad.gif
*
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
toothgnasher
post Dec 27 2009, 07:45 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 182

Joined: Nov 2007


yes can. easyyyyy
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
limengseng
post Dec 27 2009, 07:55 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 257

Joined: Sep 2008
From: Pussy Land



prefer swk big ear~! lolX
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kyser39099
post Dec 27 2009, 08:02 PM


Enthusiast
*****
Group: Senior Member
Posts: 781

Joined: Nov 2004
From: subang


sopcast liek?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
arafat
post Dec 27 2009, 08:15 PM


ROCK ON!
******
Group: Senior Member
Posts: 1,664

Joined: Nov 2004
From: serdang selangor

lol..astro?

even utube also sluggish with stimix
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
pavitran
post Dec 27 2009, 08:42 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 386

Joined: Jul 2007



The streamyx connection is to download the deciphering keys to watch Astro... Astro actually encrypts the channels and will be decoded using the smart card. Illegal providers host the keys on a server...... If imt nt mistaken the keys change every 10 sec... ( nt reli sure ).. so the max stimix lag should be less than 10s...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ad3lynn
post Dec 27 2009, 08:54 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 9

Joined: Feb 2009
yes, it's illegal punya...
last time my hse's astro used tat decoder
watch watever channel on astro, n only hav 2 pay 4 d decoder smile.gif
after they chge d smart card n system, cannot see anymore cry.gif

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Omochao
post Dec 27 2009, 09:16 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 180

Joined: Nov 2007
From: Land of Forgotten

wow..serious????gotta go look for this...so that my mom can cut off Astro and upgrade my internet speed.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
cofin
post Dec 27 2009, 09:18 PM


Finally
****
Group: Senior Member
Posts: 645

Joined: Nov 2004
From: Planet Earth


but i tot now its not working anymore ? no need to use stimix the guy who selling this say even with 56k speed also can work
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
syed_4321
post Dec 27 2009, 09:21 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 97

Joined: Nov 2008


astro pay per view also can get ah?? coz i like to watch cricket,, but it farkin expensive wif astro
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
MR_alien
post Dec 27 2009, 10:10 PM


Mr.Alien on the loss
******
Group: Senior Member
Posts: 1,565

Joined: Oct 2007
From: everywhere in sabah


it doesn't work already folks...dn't think too much
last time my uncle have that card as well...now he didn't use already
meaning it doesn't work already
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0858sec    1.58    5 queries    GZIP Disabled
Time is now: 25th April 2014 - 01:35 PM