Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump TopicReply to this topicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Fix post links

wKkaY
post Apr 20 2009, 03:39 PM, updated 9y ago

misutā supākoru
Group Icon
Group: VIP
Posts: 5,884

Joined: Jan 2003
Make sure that links like http://forum.lowyat.net/index.php?showtopi...post&p=25046937 direct regular members to the right post when there are invis'ed posts in the topic.

The link above should direct the member to nokia2003's post.
mADmAN
post Apr 20 2009, 03:53 PM

} InSAnITY PErSoNaFIeD {
********
Group: Senior Member
Posts: 10,373

Joined: Nov 2004
From: Petaling Jaya & Mid Valley


tried clicking the link to the post u posted.....

only brought me to the top of the page and not direct to the post...
solstice818
post Apr 20 2009, 04:03 PM

You'll Never Walk Alone
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,693

Joined: Jun 2008
From: The Far Away Venus Status: Being Insua-fied



Yea...It happens to me a number of time as well.I wonder what's the problem.Sometimes it works as it directs us straightaway to the post.Sometimes, it didn't.
pengiranijam
post Apr 24 2009, 04:51 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,567

Joined: Dec 2004
From: Malaysia Truly Asia



The link not showing direct to the poster...
Icehart
post Apr 24 2009, 09:09 PM

72.55.191.6
********
Group: Senior Member
Posts: 12,146

Joined: Apr 2005
From: Kuala Lumpur & Selangor


How about after a new post has been made?

When I am using IE8, at sometimes it will bring the view down directly to the new post, but sometimes it just stay at the start of the page. Anyone experience this also?
pengiranijam
post Apr 24 2009, 09:37 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,567

Joined: Dec 2004
From: Malaysia Truly Asia



QUOTE(Icehart @ Apr 24 2009, 10:09 PM)
How about after a new post has been made?

When I am using IE8, at sometimes it will bring the view down directly to the new post, but sometimes it just stay at the start of the page. Anyone experience this also?
*
Humph, did it load 100% when this happen, on the page...?

How many times you try this and consequence this happen?
solstice818
post Apr 25 2009, 01:25 AM

You'll Never Walk Alone
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,693

Joined: Jun 2008
From: The Far Away Venus Status: Being Insua-fied



QUOTE(Icehart @ Apr 24 2009, 09:09 PM)
How about after a new post has been made?

When I am using IE8, at sometimes it will bring the view down directly to the new post, but sometimes it just stay at the start of the page. Anyone experience this also?
*
You mean the new post alert? Yes, I did experience the same thing but it happens only occasionally.It brought me back to the 1st page instead of the latest post.

Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0576sec    3.38    5 queries    GZIP Disabled
Time is now: 21st February 2018 - 09:11 AM